Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 197
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Нашите и те джуниър ли ще правят Wink

# 346
Как Серкан да не помни че е спал със Селин? Не разбирам.  Може ли да не помниш .

# 347
  • София
Щом към нашата група на Гости, Марги и т.н., които допускахме изневяра от страна на Серкан се присъединиха и момичета от другия лагер, очевидно сериозно ни вкараха в драмата сценаристите! В крайна сметка не знаем каква ще се окаже истината накрая, но сериозно ни разколебаха по отношение на това верен ли е бил на Еда Серкан или не! Признавам им го!

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:46 от nrgmama

# 348
  • Кърджали
Не искам да се отделям от теб през целият си живот
ти ли сготви
Кое
храната
да, хареса ли ти
Да
Всяка вечер ще ти готвя...

# 349
Бърборанке, това беше визуализация на сватбения ти танц. Ако нещо не ти хареса, да коригираш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
Да носиш последните мигове в сърцето си. Не, не ни хвърлят на черешата. Това е краят за нея със Саркан.

# 351
  • Кърджали
То така се разделя ....Ще има да чака

Еда
Хм
Цял живот искам да съм с теб

Опс, Серкан ще чете писмото

Еда ме разплака....

# 352
Бърборанке, това беше визуализация на сватбения ти танц. Ако нещо не ти хареса, да коригираш Stuck Out Tongue Winking Eye
О, не, не, не в този вид. Аз ще протестирам, дори не чакам Бро да каже нещо 😆

Селин е като професионален психопат, престъпник или каквото ще да е. Знае как да подходи и какво да каже, за да й повярват.

Вечерта на цигулките е днес 🤕

# 353
Серкан не е бил със Селин, казва че не помни, но от друга страна безгрешната Селин не може да лъже , не може да изневерява, тя е светица, не помните ли ?? Това го кара да се съмнява в собствения си мозък!!! Мисли Серкан, мисли!!!

# 354
Защо плача като малко детее....

# 355
Отиде, вече ми трябват кърпички.
Кратка фалшива радост, време е за тичане, Серкан Болат. Покажи ни колко бързо бягаш за любовта си.

# 356
Защо плача като малко детее....
И аз така, но въпреки всичко връщам назад и слушам писмото отново и отново Pensive

# 357
  • Кърджали
Е, стига де...Не чухме отговора на Селин...

Къде е ЕД а
Отишла е , няма е , къде е
Мелек ти знаеш къде е
Няма да я настигнеш

Селин е била една вечер със Дениз
Бебето е на Дениз, убудена съм, Селин не иска да каже на колко седммици е
Дениз, Еда се раздели със Серкан, после каза нео от сорта че другото няма значение ли... не разбрах точно
Дениз и казва "Бебето не е на Серкан нали"

Тялото на Серкан започна пак да го предава...

# 358
Серкан се държи за главата. 99% съм сигурна, че ще е аневризма, причинена от катастрофата Confused Просто станаха много съвпаденията с другия сериал на една от сценаристките

# 359
  • София
ясно е, бебето е на Дениз...

ох, Еда се върна, видя го...

Общи условия

Активация на акаунт