Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
,,Ти си моя свят" със субтитри Heart :
https://ok.ru/video/2220800936460

Лека нощ, прекрасни момичета! Sparkling Heart

# 451
Добър вечер, момичета!
Едва сега ви прочетох! Как можете да гледате, четете и пишете едновременно, а Али и Алекс и да превеждат, просто незнам! 😁🤪😜Аз само са наслаждавам на серията ❤️❤️❤️
А тази серия за мен беше просто прекрасна! Интересна, много действие и Любов, любов и пак любов! ❤️❤️❤️Драмата, по-скоро интригата беше малко и смислена!
Серкан със сигурност не е спал със Селин! Може ли след падане от самолет, да вдигне така бързо самолета? Невъзможно! Обаче сега разбрах, как забременяват жените в Турция :" Серкан ти ме повика!". С едното викане! 😁
КЕРЕМ, КЕРЕМ 😁😁😁
Утре ще кажа на мъжа ми, че ще имаме още едно дете! 😇😇😇
Много ми хареса Мело, не е вече отвеяната романтичка и портаджийка, дето, не може да си държи устата затворена! С Джерен бяха истинска опора за Еда!
Плетените пуловери май са на мода! Ама Керем, дори с плетен пуловер е секси, отива му бяло!
Евала на Биге, веднага се е върнала, доста бледа и изпита изглеждаше, но то няма и как да е по друг начин! 🥺🥺
Лично аз накрая не се развълнувах, защото някак си знаех, че няма да ги разделят!
Керем и Ханде наистина бяха много добри!
Благодаря им, че ме карат отново и отново да изпитвам онова прекрасно чувство, когато се влюбваш и ти пърхат пеперуди в стомаха! ❤️❤️❤️❤️
Отивам да гледам лайфа, но още преди да съм го гледала ви казвам Ашк вар❤️. Какви братчета и сестрички, от тях лъха кексов заряд, замесен с любов! ❤️❤️❤️

# 452
Серията много ми хареса, имаше мъка, тъга и много любов.Любовта беше много тъжна,но
                             беше прекрасна. Такива докосващи душата моменти. Опитах се да легна, но не се получава
                             прекалено съм развълнувана за да заспя. Станах и пак хванах клавиатурата.
                             Алекс, с това писмо наистина пак ме разплака,  за кой ли път тази вечер имах нужда от кър-
                             пичка, много силно и затрогващо писмо, направо ми се скъса сърцето. Знам, че в следващия
                             епизод ще започне да се разплита аферата с бебето и въпреки това пак ми е много мъчно.

Аз, не че вярвам на Дениз, но той никога няма да се откаже от детето си, за да го гледа Серкан,
                             пък и това ще бъде чудесен повод да си оправи отношенията с Еда като разкаже  че е въртял
                             кекс със Селин  .Керем е мъж помияр и на него въобще не можеш да му имаш доверие
                             Това, че Селин си позволява да върти такива номера зад гърба на Серкан си е виновен само
                             той. Тя била най- идеалната , познавал я  от дете, , най-логичната и най-подходящата"
                           ." Милата" , та тя успя да го накара с лъжите си той да се съмнява и в самия себе си.

Искам да кажа и друго, че никоя жена не е тайна за друга жена. Еда с цялата си доброта, иск-
                            ренност  и почтенност я усети още в началото на сериала. Наш Серко за 25 години не можа да я
                             разбере. Не можа да извика в Словения майка си ами си извикал "перфектната жена"=          
                             Мъжете са едно  съсловие, което мисли по коренно различeн начин, Ние нещата ги усещаме
                             някакси , по-досетливи сме. по чувствителни, като че ли по-сензитивни.Това според мен е и
                             една от големите разлики между половете.        
                            .Една хитра жена  хваща един мъж за гушата  и нашия прави всичко, което му се каже,
                             В реала си имаме достатъчно примери затова.Не се обиждайте на мъже, говоря по принцип.
                             На тях мозъкът им работи по друг начин, те много от интриги, лъжи и манипулации не разби-
                             рат. Сърдя се на Серко, но искам от него невъзможното да мисли като жена, а той не може.
                             Алекс и Али, колкото и да ви благодаря за превода все ще е малко. Искам да ви кажа, че като
                             изгледах сцените с прощалното писмо и тази "Ти си моя свят"направо ме метнахте горе на
                             черешата, не мога да спра да плача и подсмърчам. Направо ме разбихте. Чудя се как ще изка-
                             рам нощта, много ми харесаха сцените, но както каза Алекс :"Седя и гледам в една точка",
                              Благодаря ви за труда , за това, че всяка събота вечер се разкъсвате и да гледате и  да ни
                              превеждате, оценявам го високо, благодаря ви сърдечно мили момичета.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 02:10 от Tanita53

# 453
  • Кърджали
Антония, не вярвам да има истина в тези новини.
Ако Керем или Ханде напуснат проекта, продуцентите са наясно, че ще трябва да кажат край. Няма напин такова продължение без участието на който и да е от двамата да има успех. Ще е провал. И не защото са Ханде и Керем, това просто е доказано във времето ь всеки опит да се продължи историята без участието на един от главните герои е водил до срив, провал...
Отивам да изгледам сцената със субритри на Али. Просто за наслада.
Ясно е, че тсзи вечер не мога да си сънера мислите и да преведа нишо повече от това.
Но все пак оставям една сцена

Скрит текст:
Серкан:Светлините.. Светлините..
Серкан :Добре дошла, любима!
Еда:Серкан?
Серкан:Еда!Съгласна ли си с мен... този път... да изживееш живота си?
Еда:Не. Не мога. Не мога да се омъжа за теб
Айфер :Какво става? Не съм в състояние да взема такова решение. Развалих ви настроението на всички, извинете ме.
Айфер:Еда, какво стана? (Към Мело) Ти знаеш, от сутринта насам...
Серкан: Еда! Еда! Еда!
Еда :Кажи Серкан! Какво?
Серкан:Спри за малко!
Еда :Какво?
Серкан :Какво ли, Еда какво става?
Еда :Какво става, няма нищо.
Серкан :Как така няма нищо? Еда, защо ми отказа?
(Селин: Сама ще отгледам това дете. Заминавам.
Еда:Ако носиш неговото дете, Серкан има право да го знае
Селин:Еда, не искам да казвам на Серкан нищоНе искам Серкан да знае.Ще замина с детето си и ще го отгледам сама, Еда. )
Еда:Не съм готова, Серкан, моля те. Уморих се. Наистина много се уморих. Откакто загуби паметта си се опитвам да ти припомня себе си. И аз съм човек, разбираш ли, уморих се. Искаммда остана сама и да помисля, моля те.
Серкан :Минутка, минута... Разбирам, добре, да се успокоим малко и така да поговорим.
Еда :Не искам да говоря. Единственото, което искам е да си тръгна от тук.
Айдан :Серкан, какво става?
Серкан:Искаше... Искаше да си тръгне. Не била готова.
Енгин :Братле, не знам, все ще има причина. Ще седнете и ще поговорите.
Пъръл:Да, Серкан... Ти се успокой. Еда преживя трудни дни. Нормално..
Айдан : Да беше поговорил, да се успокоиш.
Серкан :Отиде си, мамо.

Имах малко надежда, че в Селин все пак има нещо човешко. Тази вечер надеждата се предаде, загина... Това не е нормално човешко същество

# 454
Leddel споделям мнението ти. Дори и да се омъжи за Серкан/според мен невъзможно/ никой няма да е щастлив- нито самата Селин ,нито Серкан.. Много планове, игри, интриги  "натвори" Селин и много хора нарани. Защото е обсебена от Серкан.Той за нея е някаква фикс-идея. Тя си решава ,че ще бъде "нейн" с цената на всичко. А тя запита ли се -този мъж обича ли я? Или вече 2 пъти я отхвърли ? Защо си го причинява  ? Не е ли по-добре и за нея самата да има до себе си мъж ,който я обича. Но не съм сигурна изобщо дали Селин е способна да обича. От нейната обич досега "изгоряха" двама - Ферит  и Серкан, може би на път е и третия Дениз,  с него има само физически контакт, но с последствие за цял живот, ако детето е негово. . Солено ще му излезе  "съдружието"  на Дениз със Селин.
Въобще Кокоша оставя трайни " белези " и дълбоки рани на  мъжете в близост с нея. Тя си " играе " с тях ,манипулира  и използва. Според мен това не е нормално поведение на жена , тя е болна , може би с  психическо разстройство.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 09:53 от akvamarin007

# 455
Лека нощ ! Relaxed Flowers Hibiscus

Искали да ходят заедно в Египет. Мъжът на сестра му е египтянин.

#senbenimdünyamsın
1.67M Tweets

# 456
  • Кърджали
Беше казал че мъжът на сестра му е от Египет, но самият той никога не е ходил. Може ни това лято или другото ще отиде (аз разбрах семейно-  сестра мй, бебето, родителите му)
Може би се е пилупило това цзаедно", зашото топно Керем като казваше това, Ханде каза" тръгваме (което може да се преведе и като отиваме), но тя имаше предвид че тругват да снимат, понеже ги викат. Керем настоявашв за ошв 5 минути

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 01:50 от Aлекcандрa

# 457
  • Пришълец

Не съм очарована от това, че Серкан за пореден път вярва повече на Селин отколкото на себе си. Офффффф, не помни последната година от живота си, губят му се моменти и след катастрофата. Поредния мъж, който не знае кога и дали въобще си е легнал с някоя. Така ми се искаше това да ни го спестят, по принцип гледам да се въздържам от коментари за клишетата, но споменатото ми е възможно най-дразнещото Rolling Eyes Серкан си има за оправдание здравословното състояние, ама пак ми загорча... Разчитах на категоричност по въпроса - спал ли е със Селин или не е. Нейсе. Ще го преглътна Unamused
Отивам да изгледам още някоя част, по ентусиазма ви съдя, че епизода все пак е бил много хубав.

Лаура, ох смея се Joy Kissing Heart
Цитат
Серкан със сигурност не е спал със Селин! Може ли след падане от самолет, да вдигне така бързо самолета? Невъзможно! Обаче сега разбрах, как забременяват жените в Турция :" Серкан ти ме повика!". С едното викане! 😁

Серкан не е бил в състояние, но Дениз пък реши да я ощастливи на рождения ѝ ден и в резултат ... Нероден Петко Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не знам как насмогват момичетата да гледат, коментират, превеждат, следят в мрежите едновременно. Аз по традиция първо чета, обикновено не издържам и се включвам неподготвена в дискусията, накрая ходя да гледам.

Спокойна нощ на всички Nature First Quarter Moon With Face

# 458
От къде да започна Kissing Face

Днешният епизод ми е илюстрация, че всичко е добре, когато завършва добре. В началото серията ми вървеше мудничко и не ми харесваше особено, можеби, защото знаехме от фраговете каква бомба са ни приготвили за края на епизода и през цялото време сякаш гледах от чакалнята на летището People Raising Hand

Сцените между Еда и Серкан обаче ми харесаха много Revolving Hearts Имаше страдание, но този път поне беше по уважителна причина и не изглеждаше като преди - садистично изсмукано от пръстите на сценаристите (само, за да ни е гадно на нас Kissing Smiling Eyes).

Нямаше дразнещи пълнежи. Всичко се случваше някак доста по-плавно от предходни епизоди, което отчитам като плюс. Героите са в някаква оптимална дизи хармония - настройките са им на мястото, не се въртят елементарни интрижки, няма откровенни несъответствия, сцените между различните актьори преливаха, а не стояха като кръпки. Амин!

Можеби повлияха положително за оценката ми и Ханде & Керем с включването на живо. За мен Ханде не е притеснена, както много от вас пишат. По-обрана е просто, защото много добре знае как може да се изтълкува всяко нейно изказване или жест. В този смисъл - добре прави. Сигурна съм обаче, че пред нейни хора е съвсем различна и всъщност е мнооого скрита лимонка Kissing Face За съжаление знаем в каква държава на двойните стандарти и лицемерие живеят, затова и с Керем са принудени да се крият като ученици, а иначе (простете за принизяващия високите им чувства израз) доста отдавна са си скочили в гащите Hands V

# 459
  • Кърджали

Скрит текст:
С:Трябва да поговорим!
Е:Исках само малко да остана сама.
С:Разбирам. Разбирам и ти ибешавам, ше останеш сама, само ще ми ибясниш какво има.
Е:Няма нищо Серкан, нали ти казах. Уморена съм. Бясна съм на живота, изпълнена съм с недоверие.
С:Добре, добре, Еда, разбирам, но може да се справим с това. С какво ли не се сблъскахме, с какво не се борихме и успяхме.
Е:Понякога не става толкова лесноз знапи. Някои неша не се разрешават.
С:Какво значи това?
Е:Тоест..
С:Какво?
Е:Понякога не всичко е както искаме. Серкан...Искам да остана сама. Моля!
С: Както искаш.

Мело :Зетко?Какво става, Еда къде е?
С:Вътре е. Вътре е и не разбирам какво ѝ има.
М: Има нужда от време.

М:Дада...
Е:Мело. Мело не знаех какво да правя и казах "не"
Е:И аз не разбрах зашо направи така..
М:Какво да баправ? Какво да бях направила?
М:Трябваше да защитиш любовта си. Ти си жена на любовта. Не може така д зарежеш всичко. Не може да се откажеш толкова лесно
Е:Какво обшо има с любовта? Как може аз да определям живота на едно дете?
М:А какво ше стане с теб? Това, че ти липсваше, толкова усилия за Серкан?
Е:Напразно са били... Били са ненужни. Как може да го направи? Със Селин? Как може да ми го причини?
М:И какво ще стане? Серкан знае ли го?
Е:Селин не иска да знае.
М:Какво?
Е:Не иска
М:Защо?
Е:Буквално ми се молеше, че не иска да знае. Щяла да го отгледа сама.
М:Селин?
Е:Да
М:Селин... Не вярвам... Наистина Селин ли ти го каза?
Е:И аз вече не знам в какво да вярвам.
М:Кака Айфер, кака Айфер идва. Какво ще ѝ кажеш на нея?
Е:Не съм мислила. Тя не прилича на Серкан. Моля те Мело..
М:Добре, ти се качи горе. Качи се и се скрий.
Лягай и се завий.

Айфер:Еда, Еда.. Няма я. Не се е прибрала, не ми и вдига. Къде...
М:Шттт, горе спи. Спи, мкого е уморена. Имаше тежък ден. Затова спи
А:Какво става? Какво става?
Джерен:Како Айфер, нещо и е дотежало сигурно. Чакай
А:И аз за това се притеснявам.Какво ѝ е дотежало? Беше щастлива, всипко беше наред. Какво стана? Какво се случи?
М:Ще ти разкажа. Ще ти разкажа, добре, ела седни.
Ферит:Аз моля за извинение, лека вечер на всички? Довиждане!
А:Поне кафе да бяхме пили..
Ф:Благодаря, но и без това сме без настроение, друг път. Благодаря, лека вечер
М:Лека вечер.
Д:Довиждане
М: Ела, како, ела седни.
А: Със сигурност знаеш. Нешо е станало и ти знаеш. Каквоне станало
М:Такова... Много ѝ се насъбра напоследък. Да се опитва да се бори за Серкан, да го накара да си спомни, на всичкото отгоре и със Селин да се занимава. А накрая и човек когото наричаше приятел, така да я прецака. Много ѝ дойде, много се натъжи.
Д: Права е
А:Права... Добре, права е. Тогава утре ще ѝ приготвим една хубава закуска.
М:Два дни. Да потърпим два дни. Да я оставим да си почине. Да дойде на себе си. След това ще поговорим с нея, става ли...
Д:Нека да си помисли како Айфер, остави момичето. Да си събере мислите.
А:Дете, това... Добре, нищо не казвам. Добре
М:Да ти направя ли кафе.
А:направи, хайде
Д'И аз ще ти помогна
А:И се събуйте. Накрая и мен ще научите така.

Едит. Последно и заспивам.

Скрит текст:
Глупостите на Ердем в началото няма да ги превеждам. Минавам направо на Серкан, Пъръл и Енгин
Е:Като дойде, не го притискай много, става ли? Ще е изнервен, ядосан...
П:Добро утро!
Е:Братле, какво става?
С:Какво става? Какво става ли? Не съм добре, Енгин, изобщо. Ама изобщо не съм добре. Какво става с нас? Какво става? Не разбирам. Еда я няма. Какво става с нас? Защо? Какво е това?
П:Серкан, ще опиташ ли да си малко по-спокоен?Ти катп беше робот беше къде къде по-спокоен. Защо не си спомниш онези дни?
Е:Да, Пъръл е права. Със сигурност има причина.Не говори ли пак с нея
С:Говорихме Енгин , говорихме малко. Не разбирам, не разбирам. Не ми казва нищо, не ми вярва. Зашо не ми вярва? Не ми вярва!
П:Серкан! Виж, хората  , за разлика от теб и мен, са същества, които имат промени в емоциите си. Дори и аз имам.
Е:Скъла, поздравления за това как влезе в темата. Женски робот. Братле
С:Ааааа
Е:Виж, това момиче много се бори за теб
С:Добре, знам
Е:Много се мъчи , много се занимава. Със теб се занимава. Със паметта ти се занимава. Със Селин се занимава. С Дениз се занимава. Е какво още да направи.
П:И аз казвах същото
Е:Съшото казваш, ама дали да не използваме по-разбираеми изречения? Няма ли да е по-добре?
П:Серкан..
С:Хмм..
П:Бъди по-разбиращ към Еда.
С:Какво да правя? Какво да направя?
Е:Припомни ѝ за себе си, братлв, отново
С:А така ли? Аз ли ще го направя?
П:Не, ти стой. Енгин ще го уреди.
С:Пъръл, не сега, не е смешно. Не искам. Не се шегувай.
П:То па и беше смешно, нали? Разбира се че ти ше го направиш, Серкан! Иди и я спечвли отново.
Е;Вземи пример от мен. Аз всеки ден се опитвам да я спечеля отново.Дори и да не е станало нещо
П:Спокойно

Селин:Моля
Серкан :Какво правиш?
Селин :Идвам към офиса. Ти?
Серкан :Нали не се чувстваше добре, щеше да си почиваш?
Селин :Достатъчно си почивах. Имам малко работа в офиса.
Серкан :Добре. Ти говори ли с Еда?
Селин:Серкан, защо ме питаш?
Серкан :Питам просто .
Селин:Какво означава просто питам? Защо ме питаш?
Серкан :Виж, само веднъж ще те питам. Снощи стана нещо с Еда. Както бешв много щастлива, бешв добре, изведнъж стана нещо. Развали ѝ се настроението. Не знам какво. Но ти каза ли ѝ нещо?
Селин :Не вярвам че мв питаш? Добре, казвала съм някои лъжи, но всипко беше защото те обичам. Каквото и да съм направила е от любов.И нали го говорихме. Свърши. Добре. И без това страдам, не ме нападай така. Моля те. Много е тежко да чуваш такива неща от човека, когоро обичаш
Серкан :Добре, добре, Селин

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 02:45 от Aлекcандрa

# 460
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 461

Добро утро, момичета! ❤
Пожелавам ви спокойна и усмихната неделя!
След снощния епизод съм още без думи, без забележки! Всичко беше перфектно! Все още емоциите ми бушуват, какво направиха с нас тези хора..... 💙
Вече чакам рейтингите да започнат да излизат. Въпреки че знам, че той не може да ни бутне ми е интересно да видя на Дизилах "рейтинга" (ако изобщо може да му се вярва). Комшиите обичат драмата, а снощи епизодът беше изключително емоционален. И гледам,че масово много, много се е харесал. ❤

# 462
Момичета, добро утро в този прекрасен слънчев ден Nature Sunny

Бързам да ви поздравя докато всички спят и преди да са сме излезли навън, и да еи разкажа моя сън от вчера Grinning
Спалнята ми е източна и сутрин по това време напича ужасно, не може да се спи, и за някой поспалив ще е голям проблем. Та сънувам аз Еда и Серкан спят в моето легло и още с първите лъчи на слънцето почва да псува, а аз му викам (защо съм там при тях и аз не зням ?!) 'Отвори врата на гардероба, ще ти прави сянка на главата', а той сякаш не ме чува и се опирва да спусне щорите Joy
Иии се събудих от слънцето Confused

За епизода няма какво още да добавя след снощи.
Писах, че разбирам Селин, но това беше преди края на епизода. Ако бях на нейно място нямаше да искам Серкан да разбере за бременността, нооо щях да си взема багажа и да  си замина, да си решавам проблемите. А тя вече прекали!

Искрено се надявам това при Серкан да не е аневризъм или подобно. Нека няма твърде много драма!

Хубав ден ви желая Kissing Heart
Аз излизам навън да се наслаждавам на пролетта!

# 463
Добро утро, момичета! Simple Smile
Дочетох ви и ей това изплиска кафето ми.
Цитат
Обаче сега разбрах, как забременяват жените в Турция :" Серкан ти ме повика!". С едното викане! 😁
Joy Joy Joy Точно, лейди Лаура! Hands Plus1
А Селин според мен вече няма за цел Серкан да се ожени за нея. Иска да страдат, "да не са щастливи" - тя си го заяви в прав текст. Има такива хора, които се хранят с човешко страдание. И не са само жени.

# 464
Добро утро, момичета!❤

Епизода снощи много ми хареса, всички бяха невероятни Ханде, Керем, Биге великолепна игра. И мен ме бройте в отбора на плакалите, на писмото просто сърцето ми се сви.
Няма да му се ядосвам на рейтинга дори да няма покачване, аз много не му вярвам на Dizilah.
Желая ви един прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт