Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Ето линк към сериала с Биге, Арас, Хазал- "Марал"-
https://turkru.tv/maral/

# 466
  • Кърджали
Добро утро!
Главата ми тежи, едва засппах снощи,сигурно наближаваше 3, а се събудих рано. Емоционално съм изцедена до последна капка, но това дори не е оплакване, а комплимент към екипа.
Гледам минали са 2 млн туита. Забелязвам, че въпреки, че серията беше доста емоционална и драматична, никой не се оплаква този път от липсата на комедийният елемент.
И аз се надявам сценаристите да помнят просто, че тялото на Серкан се срива при силен страх и тъга и да не измислят никакви сериозни здравословни проблеми. Припадна, Еда забрави, че заминава, сега да разрешат наличните проблеми, преди да им стоварят нов.

Не ме интересува ни рейтинг, ни чудо. Серията беше една от най-добрите, които са правили в последно време

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 09:10 от Aлекcандрa

# 467
Добро утро, момичета! Страхотен топъл ден ще бъде, насладете му се! Hug

Рейтингът и мен няма как да ме ядоса, епизодът беше повече от прекрасен. Чувствам се и аз наситена с емоции, много рано се събуждах, но нека, значи ни вълнува сериала!

# 468
  • Кърджали
Нешо, което се сетих след серията, но тогава нямах сили да го коментирам.
За Селин...Сигуно ше преведа сцената в болницата като говорешв с Еда, но ме докара до бяс с лъжите си. Еда я попита от колко времв е бремвнна, а думите на Селин бяха "Не знам, като се върнахме тук много внимавах, но явно е станало в първите дни в Словения".... Много внимавала била..Внимавала, щото Серкан не я е докосвал. Но накара Еда да повярва, че кекса между тях е бил нешо нормално, все пак нали са сгодени.(Предпочитам да вярвам на Серкан, че не е бил ъс Селин,) .Което пък показва, че и Селин много добре е обмислила всичко свързано с тази бременност.

# 469
Добро утро!
  Може би трябваше да изчакам руските субтитри, но нямам нерви и затова започвам.
 1. Селин не само е с болен мозък . Тя е извратена.Както Katia_I писа има такива същества/нарочно ги наричам така/ , които се хранят от нещастието на другите.Селина няма нормални човешки чувства като любов, съпричастност , съчувствие.Тук тя е абсолютен робот.Появата на Еда в живота на Серкан, разби представите ѝ за собственото ѝ бъдеще и тя превключи на режим отмъщение.В това отношение тя е абсолютно последователна - хаплива, заядлива, манипулативна, включи целия си ресурс , за да направи Еда нещастна и донякъде успя.С половинчатите си  и мъгляви отговори, обърква всички около себе си, въпреки че Еда побре я познава и предусети , че и бременноста е едно от оръжията ѝ. Не може да ѝ се отрече ,че е умна, съобразителна, с бързи реакции-използва слабите места на другите за себе си- честността, добротата, раните на Еда от липсата на родители, тежкото състояние на Серкан в първите дни в Словения, специалното отношение на баба Айдан към бъдещото внуче- просто феноменално безмилостна.В предишната тема писах– добре, ще върже Серкан и получава тотално студен , безразличен, гневен робот Серкан Болат.Сигурна съм , тя и от това няма да се впечатли. За нея е важно, че е Еда е нещастна. Но голямата нещастница е тя самата, защото след страстите в дома между нашите сладкиши, Миник Серкан рано или късно ще се появи и това ще е краят ѝ. Аз гласувах, че е наистина бременна, точно защото виждах колко безскрупулна и откачена е тя.Онова ,което Селина не знае е, че животът е невероятна везна и рано или късно всичко се връща.Най- голямото наказание за нея е , че не е изпитала любовта както Еда, а един човек, който не е изпитал любовта ,била тя щастлива ли нещастна е празен, безсмислен и безполезен. Със своето поведение, тя спечели неприязънта на целия Арт лайф.
  2. Очаквах Еда да замине ,но след снощи  не знам какво ще последва.
  За Серкан ще пиша като изгледам руския превод.
    Този път поздравления за сценаристите!Държаха ни и продължават да ни държат на нокти.
     Хубав ден!:cherry_blossom:

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 09:39 от Mery18

# 470
Добро утро момичета!
Много хубав епизод, много вълнуващи моменти! Много ми беше приятно с вас
Отново благодаря на Али и Алекс! Незаменими сте!
Страшно се ядосах на Селин. Страшна маниполаторка е тая кокошка. Серкан не е бащата ясно е.
Ако беше бащата, тя щеше да намекне по-рано, да го използва в своята игра.
Да ли е бременна ? Мисля че е бременна. Няма как двама лекари да го установят.
Наистина, тя много умело използва този факт за своите цели. Ако не беше бременна какво ли би измислила?(Но сценаристите измислиха този факт)
Да ли е спала със Серкан? Снощи си зададох въпроса може ли Серкан да не помни? Може би. Но каква ще е тази приятелка която ще награби приятеля си –болен, след мозъчна операция. Нещо не ми се вярва.
Ще гледам по- късно серията със субтитри.
Хубав и успешен ден момичета!

# 471
  • Кърджали
Серкан не помни, щото няма какво да помни. Първите дни било... Хайде де, човек в такова състояние в което е бил Серкан ще има сили точно това да прави. Но удобно - губят мунсе леко тия дни, шо да не е точно тогава.
Ако имаше и 1 процент вероятност Серкан да е бащата, тя щеше да се погрижи и глухите и слепите да разберат. Сега просто манипулира - всеки по слабото му място. Дори не съм сигурна мислила ли е за вероятност Серкан да се върнв при нея и какво ще получи. Това не е важно вече. Съсипа ли живота на Еда и Серкан, съсипа го, раздели ги... Какво по-хубаво от това. Тя не е щастлива, но и те не са. Само дето не мога да разбера това с какво я прави щастлива...

# 472
  • Пришълец
,,Ти си моя свят" със субтитри Heart :
https://ok.ru/video/2220800936460

Лека нощ, прекрасни момичета! Sparkling Heart
Безкрайно красива сцена! Heart Али, благодаря!

”- Хората от вашия свят - каза Малкият принц... отглеждат по пет хиляди рози в една градина, но пак не могат да намерят това, което търсят.
     А това, което търсят, може да се намери в една роза... или в малко вода”

И вече сме с час напред, ще се спи по-малко

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:34 от Маргарита Н.

# 473
Феновете са доста наблюдателни😄❤

# 474
Рейтингът: неофициално
Total : 2,46 (16)
AB : 2,62 (7)
ABC1 : 2,96 (9)
И официално:

Конкуренцията:
Скрит текст:

# 475
  • Плевен / София
Рейтингът: неофициално
Total : 2,46 (16)
AB : 2,62 (7)
ABC1 : 2,96 (9)
И официално:

Конкуренцията:
Скрит текст:
Не знам как ще снимат лятото с такъв рейтинг при толкова сериали на FOX. Не им понася любовта на турците и това е...

# 476
Dizilah да си направят ритуално самоубийство. Никой не може да ме убеди в достоверността на рейтинга.
Да видим Adba и Somera какво ще покажат.

# 477
Споко: Всичките коментират, че снощи най-гледан е бил мачът между Турция и Норвегия (потвърждение на данните щели да излязат в СОМЕРА).
 от продуцентите:
#senbenimdünyamsın etiketiyle dün akşam 2M tweet atıldı! 23 ülkede TT olduk. Star-struck İyi ki #SenÇalKapımı... @FOXTurkiye
Вчера вечерта бяха публикувани 2 милиона туитове с хаштаг # senbenimdünyamsın! Били сме TT в 23 държави. Звездата за щастие # sençalkapı @foxturk

# 478
Лелеее, какъв е този спад, не мога да повярвам..

# 479
Нашият рейтинг е 2 милиона. За този не съм съгласна да е. Но като се има в предвид, че рейтингът на мача снощи се върти около 15-17 във всички категории, логично изглежда откъм спад. Иначе и аз не вярвам хич на изчисляването.
Пък и проблеми дебнели. На това се ядосвам повече отколкото на рейтинга.

Едит: Отново се заговори за финал на сезона, ако сериала наистина ще продължи и лятото. Било добре да се върнат юни с по-добър сценарий и това щяло положително да се отрази на рейтинга.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:16 от hopexx

Общи условия

Активация на акаунт