КАУФЛАНД - тема 48

• 74 759
  • 739
  •   3
Отговори
# 495
Във вертекс е 3,96лв, редовна цена. Не е нормална тази тяхна практика.

# 496
На втората снимка виждам, че е задраскан баркода с една дебела черта. Не съм много сигурна, но сякаш го правят това за изчистване на останали неща от промоции, като ги оставят на "промоционалната" цена, но вече не е в червено етикетът.

Това по принцип. Иначе на надутите изкуствени уж "редовни" цени и аз се дразня... В случая обаче е малко по-ниска цената от Вертекс... чисто технически погледнато нали...

Нека някой да потвърди това за такива задраскани етикети или да обясни как беше точно. Не си спомням наистина.

# 497
Задрасканите бяха в Лидл, когато ги задраскат означаваше, че артикула ще излиза от асортимента им, но за кауфланд не знам такова нещо. По принцип това са стоки, които не са в постоянния асортимент, нормално е да се отлистват.

# 498
За Лидл-ските етикети научих от темата на Лидл, но съм сигурна, че съм виждала такива задраскани в Кауфланд и то точно на нехранителни стоки. Обяснявала съм си го по начина, който написах – изостанали нехранителни от промоции, не от редовен асортимент, които продават на "промо" цена до изчерпване на количествата. Но вече не ги държат с червен етикет, защото не са част от текущата брошура. Не знам дали съм права обаче.
Имаше една дама в темите, май имаше роднина, който работи в Кауфланд. Отдавна не съм я мяркала да пише тук обаче. Ако ни следи, ще се радвам да внесе яснота. Simple Smile Няма да е лошо да знаем.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:24 от Contempladora

# 499
Така купих протектори за дюшек на децата  производство на Тед. Първо бяха на промоция само я събота по съботните предложения. Редовната цена задраскана и написана намалената. Харесаха ми и след десетина дни видях в магазина да има още бройки, но вече не с червен етикет. Обаче цената беше като  промоционалната цена в събота. Взех още два запасни.

# 500
Соул, със семките са, но от няколко плодчета, само в едно-две имаше, и то не много.

# 501
  • В градината...
Сокът в трилитрови кашончета Фрукталина, който беше на промоция по 4.99, сега пак е 4.99. Без да е на промоция

# 502
За Лидл-ските етикети научих от темата на Лидл, но съм сигурна, че съм виждала такива задраскани в Кауфланд и то точно на нехранителни стоки. Обяснявала съм си го по начина, който написах – изостанали нехранителни от промоции, не от редовен асортимен, които продават на "промо" цена до изчерпване на количествата. Но вече не ги държат с червен етикет, защото не са част от текущата брошура. Не знам дали съм права обаче.
Имаше една дама в темите, май имаше роднина, който работи в Кауфланд. Отдавна не съм я мяркала да пише тук обаче. Ако ни следи, ще се радвам да внесе яснота. Simple Smile Няма да е лошо да знаем.

Задрасканият баркод точно това означава.

# 503
  • In transit
Във вертекс е 3,96лв, редовна цена. Не е нормална тази тяхна практика.
Не е нормална, ама хората като видят, че нещо е с 50% надолу по-друг начин гледат на него, отколкото ако е с нормален етикет. Rolling Eyes

# 504
  • София
По-вкусни, сладки и ароматни ягоди не съм яла в живота си!
Скрит текст:

# 505
И в Билла сега не са лоши

# 506
  • Русе
По-вкусни, сладки и ароматни ягоди не съм яла в живота си!
Скрит текст:
Да де, ама и цената им е "сладка" - двойно по-скъпи от другите.

# 507
Задрасканият баркод на етикет в Кауфланд означава артикул, който не е в постоянния асортимент на дадения филиал или е отлистен.
Ако е подчертан отдолу, означава, че е блокиран и не може да се поръчва.
Ако на етикета има буква P, това означава, че артикулът е постен, т.е. предлага се само в рамките на дадена акция и до изчерпване на количествата, а после не присъства в асортимента. Примерно артикулите XXL са точно такива; двойните опаковки омекотител/перилен препарат - също.

Кауфланд имат практика да намаляват цените на определени артикули след акцията, но вече етикетите са бели. Едва ли някой знае какъв е принципът. Решава се отгоре и на всеки филиал се спускат намаленията, а определен служител трябва да мине и да смени етикетите.

# 508
  • София
Здравейте,
някой да е мяркал в Кауфланд различен от този в Младост 3 все още налични възглавници за палети?
Питах на информация, но не успяха да ми отговорят. Има ли телефон на който мога да се обадя да попитам?

# 509
  • София
Здравейте,
някой да е мяркал в Кауфланд различен от този в Младост 3 все още налични възглавници за палети?
Питах на информация, но не успяха да ми отговорят. Има ли телефон на който мога да се обадя да попитам?

02/401 97 00 На този телефон могат да проверят за наличност във цялата им магазинна мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт