КАУФЛАНД - тема 48

• 74 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз авокадо си взех от Лидл вчера, беше на 3,99.
Иначе от Кауфланд уважих сладоледите Grycan. Взех ванилия и шамфъстък. Шамфъстъкът ми е малко странен, няма да го повторя сигурно. Ванилията ми хареса, но май е била размразявана.

# 586
Ех, _re_ge, _re_ge, да си жива и здрава дъъълги години и само най-хубавите сутиени да носиш!

Много се радвам че съм ти била полезна.
Аз пък веднага почнах да се оглеждам за суитена от снимката ти, но нямаше и в двата кауфланда които посетих. Вероятно щом е добър е свършил мноооооого отдавна.

# 587
  • На изток от Ада
Мнение за апарата, сори ако е писано

# 588
В някой от софийските магазини има ли я тази люлка?
Скрит текст:
В магазина на Скопие тази вечер имаше по няколко и от двата цвята. Взехме една зелена и утре ще я върнем. В сравнение с наличната от Джъмбо е по-неудобна.

# 589
  • София
Назад писах за апарата за кръвно.
Купих и го върнах. Много ми беше неудобно сама да стягам ръкава, изкривявах го. А така и меренето не е точно.  Не винаги ММ е в къщи за да помага при мерене на кръвното. Останах си със стария за китка от Лидл.

# 590
Апарат за китка не мери точно, по принцип.
Но този от промоцията е много евтин, за да е качествен.
Хубавите апарати са по около 100 лв.

# 591

Хубавите апарати са по около 100 лв.

Имаме служебен от Лидл, около 40 лв беше, мери много точно.

# 592
Здравейте,
Може ли отизиви за прахосмукачката от лоялната програма с ровента?
Достатъчно мощна ли е? Имаме робот, който пускам всеки ден, но ми трябва и все пак прахосмукачка, но нямам много място за съхранение.

# 593
  • Пловдив
В нашият К правят каси на самообслужване и някакви нови витрини, но не дочетох...

# 594
И аз чух, че в нашия правят каси на самообслужване

# 595
Къде е това?

# 596
Къде е това?
В Русе

# 597
Във нашия филиал( Кичук Париж, Пловдив) вече има такива и е много удобно- само в началото, докато му хванеш чалъма, малко се моташ, но пък има служителки, които помагат....Иначе после е лесно и бързо.

# 598
Във нашия филиал( Кичук Париж, Пловдив) вече има такива и е много удобно- само в началото, докато му хванеш чалъма, малко се моташ, но пък има служителки, които помагат....Иначе после е лесно и бързо.
А как стои въпроса с касите на самообслужване, когато има активност с точки, стикери, топчета и други джунджурии?

# 599
Сигурно се ходи на информация

Общи условия

Активация на акаунт