КАУФЛАНД - тема 48

• 74 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Отиваш на редовна каса.
Предполагам.

# 601
Или питаш на съседната каса. Между другото идеята на тези каси каква е точно?

# 602
  • Карлово
А плащането сигурно е с карта.

# 603
Идеята е, че не чакаш касиер.

...
В Бъкстон правели нещо ми казаха, но не знам дали е за слагане на такива каси....

# 604
  • Пловдив
А плащането сигурно е с карта.
Не,плащането може да е карта ,с пари ,смесено.Може да платите и с дребни монети,които ви пречат.
Вие избирате.

# 605
Или питаш на съседната каса. Между другото идеята на тези каси каква е точно?

Да пестят от касиери.
При нас отдавна има в Т маркет, не виждам да се ползват активно.

# 606
Направят ли и при нас на самообслужване, няма и да си помисля да отида при касиери. Супер е да си приключиш спокойно пазаруването. До гуша ми е дошло на касата да съм като на състезание, да прибирам покупки, да гледам бележката, да прибирам пари за под 25 секунди.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 23:16 от Дидичка

# 607
PeacockLove Кауфланд на Липник вече има каси на самообслужване Simple Smile
Не съм ги ползвала, защото бяхме с много покупки, а те според мен са за по-малко и за по-бързо.

# 608
  • София
Дидичка, че кой те гони на касата?
Много спокойно си слагам нещата в количката, на всяко маркиране гледам какво излиза на монитора, като прибера всичко чак тогава вадя кр. карта за да платя. И накрая заставам до Информация и преглеждам цялата касова бележка.
Колкото и да бърза и да мята касиерката докато не и платя няма как да започне следващия.
И в Лидл ги научих така.

# 609
Не съм ги ползвала, защото бяхме с много покупки, а те според мен са за по-малко и за по-бързо.
Една седмица не отидох да пазарувам и нови придобивки има вече Wink
Тая седмица не съм ходила, трябва да видя пак брошурата да не съм изпуснала нещо Wink
То стана време за новата брошура с кафето, аз старата я забравих

# 610
  • Русе
Една седмица не отидох да пазарувам и нови придобивки има вече Wink
Тая седмица не съм ходила, трябва да видя пак брошурата да не съм изпуснала нещо Wink
То стана време за новата брошура с кафето, аз старата я забравих
Е, аз като минах вчера сутринта сега също съм изненадана. Нямаше изгледи да работят. От днес(петък, че вече утре стана) може би са ги пусвали?

# 611
# 612
Благодаря за брошурата, съвсем нищо не ме грабна.

# 613
Само едни мокри кърпички харесах Simple Smile
А, сигурно и някоя флашка ще взема на мъжът ми.

# 614
  • Варна
Дидичка, че кой те гони на касата?
Много спокойно си слагам нещата в количката, на всяко маркиране гледам какво излиза на монитора, като прибера всичко чак тогава вадя кр. карта за да платя. И накрая заставам до Информация и преглеждам цялата касова бележка.
Колкото и да бърза и да мята касиерката докато не и платя няма как да започне следващия.
И в Лидл ги научих така.

И според мен ако се чувстваш пришпорена да бързаш виновен е не касиерът, а опашката отзад. Ако на касата без касиер се струпа опашка различно ли ще е? Направо си представям как някой се тутка и си намества нещата пет минути, докато след него чакат пет човека Laughing Не се счупвам от бързане аз, но и не се мотам излишно. Никой не ме гледа лошо.

Общи условия

Активация на акаунт