Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 871
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 380
Роки, много свежа си днес! И гримът ти е много нежен Flowers Hibiscus
Перуника, ще ме прощаваш, но явно не си гюлетласкачка. При мен раменете са по-широки от бюста и ханша. Саката ми са 1 номер нагоре от панталоните. Това е гюлетласкачка Joy
Крехките рамене винаги съм намирала много женствени и красиви.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 12:49 от Light Beam

# 1 381
Нито един човек със сини очи не познавам, на който да не му отива синя горна дреха или да се слива с нея. Но пак е до оттенък.
Мой близък, например, носи само едно ярко, лазурно синьо. Нещо такова:

(Жалкото е, че скоро нищо в този цвят не съм засякла в магазин за дрехи, особено мъжки.)
С други нюанси, особено бледи, сякаш дрехите са му избелели. Пак не става на петно и не се слива с лицето и/или очите му, но и не му дават този блязък и лъчезарност.
Това синьо е единстеното, което не ми подчертава очите, а сенките под очите... Ставам бледа с тъмни кръгове Confused

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 14:19 от peneva_a

# 1 382
Роки, много си хубава! Аз и за първи път уцелвам да те видя.
Честита Цветница на всички с имена на цветя! Да сте здрави и цветни! И ние покрай вас.
Витаминче, в една категория сме при височина 158 /ако бях играла като малка волейбол или баскетбол щях ли да порастна?/ и мерки 85 -62-85. Но сега съм в период на увеличен прием на моите любими ягоди, салати и малко риба. Но и шоколад по малко. Не мога да мина изцяло на ниско въгрехидратна диета или кето по медицински причини, но се стремя да се храня балансирано и здравословно от дълги години. И така съм поддържала винаги килограмите, с които аз се харесвам. Като се поотпусна в яденето съм била с по 1 или 2 см повече в обиколките. Имам един проблем, че съм отпусната, а така ме мързи да спортувам.

# 1 383
  • София
Подобно синьо и аз нямам. Много ми е ангажиращо.  На блондинка стои ок, но на рижа кокошка като мен, не.

# 1 384
Честита ни Цветница! Весело посрещане на празника!

# 1 385
  • София
Е аз съм пролет в момента, но натурално, когато някой не си прави експерименти с косата ми, съм зима.

# 1 386
Честит празник !
Витаминчето е оставила у мен впечатление , че е към 25+, но далеч от 30 . Това  от други теми.

# 1 387
Аз по повод Цветница реших да бъда нетипично шарена Simple Smile

И отивам на пазар за удобни обувки, че нещо имам проблем с носенето на високи обувки от няколко месеца..
После може да се похваля Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 18:36 от anichkaffm

# 1 388
  • София
Не е много ясна снимката, но роклята ми изглежда много хубава.

# 1 389
Много интересни класификации по сезони, интересно къде бих попаднала с много тъмни очи, сребристосива коса с люлякови оттенъци и средно светла кожа с лека руменина.
Никога не съм се ограничавала с цветовете, по-скоро от липса на време и нерви да обикалям по магазини си я карам на неутрални бяло, черно, сиво и дънки. Лятото разчупвам с ярки и светли цветове. Изглежда е вярна теорията, че професиите, които работят с цветове, носят много черно.
Честита Цетница на всички ви, да сте здрави и цветни!
И аз празнувам, но с мъжете в къщи на село, на зелено и по домашно.

# 1 390
Аничка, много си хубава с тази рокля, само якето и чантата бих сменила с други. Yellow Heart

# 1 391
  • Mediterraneo
Имам много приятели и познати художници. Няма по- цветни хора от тях! От дрехите, през шармантните бижута и шалове, до обувките.

# 1 392
  • София
И азжвсички хора, свързани с изкуство, които познавам са много цветни.

# 1 393
Аничка, сподели за обувките после, ако търсенето се увенчае с успех. Най-голямата ми мъка е това - хем да са много удобни, хем да не са бабешки.
През зимата с ботушите и ботите нямам проблем, но пролет винаги съм в страхотна дилема. И за някой и друг чифт сандали се оглеждам, че любимците ми от предходните години са смазани вече.
Кецове и спортни сандали за свободното време имам достатъчно. С ежедневните ми е проблема.
За цветовете - не е необходимо да се ограничава човек. Достатъчно е да си намира подходящите нюанси от всеки.
Хората, които работят с цветове почти никога не се обличат основно в черно по мои впечатления. Правят го тийнейджърите в определен етап от развитието си и жените - зима, но на тях им отива. Иначе, не вярвам да има човек, в чийто гардероб отсъства напълно или поне са рядкост.
Днес тематично съм от групата по озеленяване, намъкната с анцунг Grinning

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:17 от Light Beam

# 1 394
Не е много ясна снимката, но роклята ми изглежда много хубава.
И роклята, и Аничка ми се виждат много хубави!

Общи условия

Активация на акаунт