Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 857
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Виена
И на тежък ханш и бедра отиват скъсени панталони, аз нося с удоволствие, спортни или официални с маншет и ръб. Но да се похваля с една нова придобивка, укроен гащеризон. Ето го на сайта и върху мен за малко. Мтого удобно нещенце за лятото, на който някога са му се притривали крачетата ще разбере.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 08:38 от bombolino

# 1 411
До кокалчетата са ок, аз говоря за над.
Дори най-дългокраката жена скъсяват до нормална.

Тук скъсяването идва от сандалите.
И такива нося и ми седят прилично.

# 1 412
Не мисля, че дължина над кокалчето скъсява краката. Почти всичките ми дънки са над кокалчето, или ги подгъвам над него и не съм забелязала такова нещо. Може би е важно с каква структура е тялото.

# 1 413
Чудесна дрешка, bombolino, със здраве да си я носиш! Много елегантно стои. И аз много харесвам гащеризони, нищо, че в най-любимия ми съм точно като Мама Барба.

# 1 414
Light Beam, вероятно съм по-възрастна от всички в групата, повярвай ми, от един момент нататък приоритет е здравето. Освен това има удобни модели и без каишка. Аз харесвам каишки, все още имам хубави крака от коляното надолу и въпреки килцата в повече съм пропорционална. Не мисля, че ме скъсяват. Но вкусове разни, дадох пример заради приоритета на удобството.  
Работата ми е разнообразна и има периоди, в които съм на крак по цял ден, при това не по строежи и по полето,...
О, извинявам се, ако съм прозвучала грубо, develfen Blush Аз съм дребна, но с широки прасци и глезени, та от собствената си камбанария гледах в случая. И понякога буквално по строежи и на полето ми се налага да се фръцна, та удобството на обувките определено ми е голям приоритет. Често ми се налага да съм в тях над 12 часа и съм напълно съгласна с написаното от теб Hug С различни типове фигура сме явно Flowers Hibiscus

Панталони до кокалчето и аз обожавам. Не ме издължават, но и не бих казала, че ме скъсяват допълнително. Пък и са много по-удобни от твърде дългите, в които се спъвам.
bombolino, стилна комбинация! Много добре изглежда Flowers Hibiscus
G&B, твоята визия също ми допада за неделна разходка!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 07:59 от Light Beam

# 1 415
  • Canada
Идеална си е Адриана. Не виждам какво би могло да й скъси краката до 'нормални'.

# 1 416
  • София
До кокалчетата са ок, аз говоря за над.
Дори най-дългокраката жена скъсяват до нормална.

Тук скъсяването идва от сандалите.
И такива нося и ми седят прилично.
Не знам коя е жената, но не е дългокрака.
Не мисля, че скъсяват оптически тези панталони. Имам и от тези, които са до средата на прасеца  Знам колко мразени и оплювани са, но се харесвам в тях.

# 1 417
Аз обожавам такива панталони. Повечето са ми такива.
Стават с всякаква обувка/боти. Спортни или много елегантни.

# 1 418
  • София
Стават на тънък глезен. Ти си с такъв, а и аз. Даже сега с килата отгоре, глезените ми са ОК. Няма толкова връзка с дължината на краката.

# 1 419
  • Sofia
И аз съм късокрака, но и при мен една определена дължина до кокалчето стои супер - тънки глезени имам. Омръзнало ми е да скъсявам панталони и дънки, вече гледам да купувам 7/8 или ankle - те са ушити за по-високи дами, на мен са ми или до кокалчето, или нормална дължина:)

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:35 от Vesana

# 1 420
  • София
Сега разбрах защо не се рабирам с панталони над глезенчетата. Имам широки глезени. Широки, защото не са дебели, такава ми е костната структура. Доста странно, като се има предвид, че имам тънки китки.

# 1 421
И аз имам широки глезени, а тънки китки, пууу, защо не беше обратното. И аз не нося панталон до кокалчетата - никога. Просто не ми отива.
Ейнджъл - страхотна в бяло.
И другите момичета и тоалети, които видях много ми харесаха. Усеща се вече пролетното настроение, мкар със закъснение.
Аз днес съм вкъщи и няма какво да показвам, с анцуг с цикламена горница съм! Wink

# 1 422
Днес съм така. Вътре на работа ми е студено, навън ми е горещо. По-късно ще изтрия.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:28 от Стрина Калина

# 1 423
И аз с групата с тънките глезени, които обичат скъсени/навити  дънки/панталони.

Е аз съм пролет в момента, но натурално, когато някой не си прави експерименти с косата ми, съм зима.
Reunion, зимите са със студен подтон на кожата, а пролетта - с топъл, макар, че граничните сезони - ярка зима до ярка пролет - могат да бъдат и почти неутрални.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 15:31 от Agent Provocateur

# 1 424
  • Sofia
Нося синьото на всички сезони, но тези от ляво са ми повече на сърце (cool, clear и light).
А на тънките си глезени предпочитам изящна обувка с пола .

Общи условия

Активация на акаунт