Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 99 330
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Виена
Това с цветовете при мен не работи, не ми отиват нюансите на бордо и винено само, всичко друго намирам за подходящо. Е, и бордо нося, сходно червило понякога оправя нещата. За лятото взех рокля в кафевичко, нищо че според скалите не е мой цвят.
Подходящ грим ще оправи цветовете

# 1 426
Нищо не глдам аз като скали кое ми отива. Обикалям, гледам или онлайн поръчвам. Наслагвам до лицето, обличам и ако се харесам, си го нося. Доколко ми подхожда на кожа, коса, цветотип не знам и не следя. Всички цветове обичам и не се ограничавам в никой цвят. Стига моделът да ми стои добре и АЗ да се харесвам, значи е подходящ. Smiley
Днес със Стрина Калина явно сме били на една вълна. Овърсайз жилетка с любимата ми тениска-коте. Бях се натъкмила с бяла риза, но нещо деколтето ми се стори още твърде лятно и смених с универсалното коте-тениска.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 08:49 от Босилка

# 1 427
Вече си мисля, че съм тотално луда. Изкарах 3 часа във възможно най-убития мол в София, в който можеш да влезеш реално в точно 2 магазина, че даже са и много.

# 1 428
  • София
Да не си била в нашия селски мол на Арсеналски?
Просто сме изгубили тренинг, затова сме като мухи без глави и се дивим на неща, които не бихме погледнали преди.
В петък трябваше да купя дрехи на сина ми, ужас беше - нищо почти не му харесах. За себе си също нищо. Не приличам на себе си.

# 1 429
  • София
Аз оня ден си взех само обувки и парфюм. Обувките са тези:
https://cdn1.paolobotticelli.com//images/products/full/1/8/7/0/0 … 20092-black-3.jpg

# 1 430
Чак пък цветни скали и други подобни не са ми необходими за да си избера някоя дреха. А дали съм зима или лято изобщо не ме вълнува.
Важното е както някой спомена, да се харесваме самите ние с дадени цветове и дрехи, пък какво било модерно, каква цветова група сме и т.н няма абсолютно никакво значение.
Вече с нетърпение чакам да се стопли времето, че ми омръзна от това студено време.

# 1 431
Да не си била в нашия селски мол на Арсеналски?
Просто сме изгубили тренинг, затова сме като мухи без глави и се дивим на неща, които не бихме погледнали преди.
В петък трябваше да купя дрехи на сина ми, ужас беше - нищо почти не му харесах. За себе си също нищо. Не приличам на себе си.
Не, в люлинския бях, а той е трагичен, не знам как съществува още и как си плащат наемите. Трябваше да избера подарък за половинът, че има имен ден скоро. Толкова нищо интересно да нямаше сред мъжките дрехи, та чак не ми се вярваше. Накрая взех една тениска и дънки, а даже не съм убедена, че ще успее да се нацеди в дънките, ама нямаше по-големи. Харесах и една чанта за ръчен багаж, ама защо ѝ се зачудих и аз не знам. Утре ще ходя да я взема и нея и подаръкът ще изглежда все едно съм му събрала багажа за излитане.

# 1 432
Нося синьото на всички сезони, но тези от ляво са ми повече на сърце (cool, clear и light).
А на тънките си глезени предпочитам изящна обувка с пола .
Simple Smile)) Моите сини са warm, soft and deep!

А глезените ми понякога даже виждат рокля с читави обувки, пола нося 2-3 годишно...

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 23:39 от Agent Provocateur

# 1 433
Страхотен крак, Агенте! 💃
И роклята, и обувките много ми харесват, а по принцип избягвам обувки с открита пета. А тази дължина на роклята ми е много любима. Въобще, много стилна и изискана визия!

Стринке, разсмя ме рано-рано. 😂 И аз съм го правила този номер в люлинския мол, и в арсеналския също 😂 Е, може би не чак 3 часа. Сега ако ме питаш къде ги убивам тези часове (не ям по заведенията там), абсурд да ти кажа. Но се е случвало.

# 1 434

Стринке, разсмя ме рано-рано. 😂 И аз съм го правила този номер в люлинския мол, и в арсеналския също 😂 Е, може би не чак 3 часа. Сега ако ме питаш къде ги убивам тези часове (не ям по заведенията там), абсурд да ти кажа. Но се е случвало.
Това го правя всеки път, даже преди 2 месеца може би отидох една вечер към 18, не ми стигна времето до затварянето и на другата вечер пак отидох и пак откарах до затваряне, направо ме беше срам от себе си. Любим ми е Сердика и там вече става страшно, трябва да си взема почивен ден, че да се оправя. А преди може би 10 години се чудя как тогавашното ми гадже не влезе в криминалните новини заради мен. Харесах едни балеринки в Ню Йоркър, но моят номер беше с дефект. От там го метнах в друг мол, в който имаше техен магазин, там нямаше пък номер. За тея балеринки посетихме над 4 мола може би, не помня колко вече бяха, но обиколихме София стабилно. И нали не си мислите, че като влезех в поредния мол, отивах директно в Ню Йоркър? 😅😅😅😅😅😅 Свят му се зави. Това ме подсеща да ви питам вие как предпочитата да ходите на шопинг - сами или с компания?

# 1 435
Калина,много ще да е бил влюбен или много търпелив този мъж  Grinning .
Сама ходя на шопинг,с приятелки също понякога,но сама най-обичам.С мъжът ми никога,още на втория магазин потропва с крака,не влиза с мен,седи навън,горещо му било и не знам какво.Той и за себе си не ходи по магазини,и ако не му купя дрехи аз ще върти две фанелки сигурно.
Последно си обиколих стабилно два мола на черният петък 2019,бяхме с приятелка и се натоварихме като магарици .
В събота бях в мола,влязох в пет магазина и излязох празна,за пръв път .

# 1 436
Аз никак не обичам да хода на шопинг. Рядко ме хваща еуфорията и то ако се разхождам на слънце по Витошка или главните на Плв, Търново и тн.
В МОл ми е супер неприятно.
Отделно не мога да търся и ровя с часове - бърза съм и мигновено взимам решение.
ММ обича да запя и пробва и да ходи по магазини, не аз..)

# 1 437
  • София
Най обичам сама на шопинг, но често съм с дъщерята.
Мъжът ми се облича още по-ужасно напоследък. За добавка на ужаса от работни дрехи и анцузи, всичко му е голямо.

# 1 438
Моят като го срещнах се обличаше ужасно,и имаше ужасни слънчеви очила и ужасен парфюм.Ъпгрейднах го

# 1 439
Хаха, моя го отслабнах драстично. Тъкмо си сложи една вталена риза и се оглежда щастлив в огледалото и ми каза: “Ей, направи човрк от мен!” 😅

Общи условия

Активация на акаунт