Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 632
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 440
Никак не обичам да ходя на шопинг. За мен е онлайн пазаруването (предимно от чуждестранни сайтове). От години купувам дрехи, обувки, домашни електроуреди и потреби само така. Специализирах се и рядко ми се налага връщане. Хранителните продукти ги набавя мъжа ми, по подготвен от мен списък.

# 1 441
О, сама на шопинг задължително! Даже и с приятелки избягвам да ходя. Понякога се случва да съм с мъжа ми, той не мрънка много.
Аз също си ъпгрейднах мъжа. Много често му купувам неща без изобщо да го питам, мога и панталон да му купя, без да го пробва.

# 1 442
  • София
Той и моя отслабна, обаче е при хванал един тираджийски стайлинг - мани мани. Трябва да го измеря и да запиша!!

# 1 443
  • пустинята Гоби
И аз пазарувам само онлайн, но дрехи предимно от България - поръчвам, меря, връщам и така. Не, че бих отказала и офлайн шопинг, но моловете са ми неудобни и реално няма кога да ходя и да се мотая. С мъжът ми в магазин е ужас страшен, освен ако не пазаруваме за него, но сега в пандемията и това не правим, че децата са малки и няма на кой да ги оставим. Редовно му поръчвам дрехи и обувки, но след като са обсъдени, премерени и одобрени.

# 1 444
Мразя да ходя на шопинг с друг човек, даже веднъж зарязах една приятелка в мола. Един час се въртя в пробната и накрая като поисках да вляза в Зара започна да ми прави фасони какво съм щяла да търся в тоя боклучав магазин. Държеше се сякаш само тя търси нещо и моите желания нямат никакво значение. Няколко пъти ѝ направих забележка, не се спря и я зарязах сама в мола, който беше извън града, а бяхме с моята кола.
С мъжа обичам да обикалям, много гледа и той, хубаво му е, не пъшка, казва си мнението, ама не колкото да отбие номера. Избира ми неща да пробвам, които мисли, че ще ми харесат и аз на него също. Но реално май предпочитам абсолютно сама.

Bobchita, да ти подшушна, че в hm има като нашите пепковски сутиени. Същият модел, но стоят в пъти по-добре. Продават се по 2 за 35 лв. Лошото е, че са комбинирани черен и телесен, а бели няма въобще. На мен ми трябват предимно бели в момента.

# 1 445
И аз предпочитам сама, не искам нито аз да чакам, нито мен да ме чакат като си блея по магазините, и нямам нужда от чуждо мнение как ми стои нещо 😉
Обаче трудно взимам решения, много се колебая, как не съм зодия везни не знам.
В събота взех бял панталон и се почна едно чудене S или М - едното ме събира повече, да ама дали не трябва да е по-свободно. Взех S-ката и като се прибрах драмата в главата ми продължава, дали не сбърках. На другия ден отивам с панталона е мола да връщам, мерих,  гледах се, въртях се и си се върнах обратно със същия размер.

Много ми харесва обаче как пазаруваме с ММ - той два пъти в годината се сеща, че му трябва нещо ново и сам не може да избира, тогава аз съм във вихъра си, чуствам се като фешън стилистка от някой филм - избирам, съчетавам, подавам дрехи, командвам ‘не това, другото!’, а накрая той е супер доволен от избора, че и аз съм доволна все едно аз съм харчила пари 😅

# 1 446
  • Варна
Agent Provocateur, страхотна фигура и визия! Супер си!
Стрина Калина, направо шапка му свалям на мъжа, с когото си овършала 4 мола. Аз не мога да се мотая много из магазините. Ходя на шопинг, предимно когато ми трябва нещо. Гледам кокнретни неща: примерно ми трябват обувки: влизам и гледам/меря само обувки. Обикновено с ММ пазарувам и съчетаваме разходка с пазаруване. Когато пробвам нещо го питам за мнението му. Така виждам с кое ме харесва повече и с кое не. Той не обича да прекарва много време из молове и магазини и гледам много да не го отегчавам. Понякога ме чака някъде, разхожда се в района.... Не съм особено голяма фенка на моловете, но пък си е удобство: на едно място събрани няколко магазина за идентични неща и спестява време, ако успееш да си харесаш и купиш нещо. Не съм фенка на пазаруването онлайн. Само едни сандали си поръчах така. Искам да пробвам и да видя дали ми става дадения артикул и как ми стои, дали се харесвам с него.... Много често нещо ми се вижда неугледно и не му обръщам внимание, когато е на закачалка, но ако реша да го пробвам изглежда супер и обратното. Развалиха ги тези закачалки, ей.

# 1 447

Стрина Калина, направо шапка му свалям на мъжа, с когото си овършала 4 мола. Аз не мога да се мотая много из магазините. Ходя на шопинг, предимно когато ми трябва нещо. Гледам кокнретни неща: примерно ми трябват обувки: влизам и гледам/меря само обувки.
Беше много тежък човек, сърцето му удряше веднъж седмично. Можеше да го изнерви само глад, ама в мола има ядене. 😅😅😅

Днес ми е зелено.
Скрит текст:

# 1 448
Никак не обичам да ходя на шопинг. За мен е онлайн пазаруването (предимно от чуждестранни сайтове). От години купувам дрехи, обувки, домашни електроуреди и потреби само така. Специализирах се и рядко ми се налага връщане. Хранителните продукти ги набавя мъжа ми, по подготвен от мен списък.
И аз съм така, с тази разлика, че много връщам! Преди не връщах толкова много, но реално задържах полу-успешни покупки, а сега връщам безпощадно. Последните ми две поръчки: 4 артикула и върнах всичките 4 Grin, после 8 артикула и задържах два. По тази причина пазарувам най-често от Zalando, понеже, освен безплатното връщане, има опция за отложено плащане. Дърпат парите само за задържаните артикули, след като приключиш с пробването и връщането, вместо да се правят сто транзакции. На онлайн магазините харесвам филтрирането по материи.

Ооо, Калина, заспаха ти тези кецове. Blush

# 1 449
  • София
Аз мъжа си не съм го ъпгрейдвала. Стилът му е безупречен.
Вечно страда от липса на ризи, а има около 100.
В работното ежедневие е задължително с риза, такива с къс ръкав не притежава изобщо.
Обувките са другата му страст - няма много, но тези, които има, са супер качество. А и той ги пази много.

За щастие си пазарува сам, защото аз ненавиждам обикалянето на магазини.

# 1 450
Обичам сама, и с мъжът ми, и офлайн и онлайн да пазарувам. Мъжът ми си купува сам дрехите, но винаги си показваме покупките и често си искаме мнението един на друг. В последните години също свали доста килограми и спортува редовно, той е много дисциплиниран в това отношение, аз като зодия овен съм много непостояна в много неща.
Непрекъснато поръчвам, връщам, сменям. Най-трудно си пазарувам панталони онлайн и съм се отказала. По главната на Варна вече почти няма магазини с хубава стока, като съм била в Търново или Пловдив ми се струва че имат много по различни модели.

# 1 451
И аз не обичам да пазарувам дрехи с някой, особено с мъжа ми. Отдавна съм разбрала, че това го изнервя и не ми се разваля настроение - моето и неговото. В молове не обичам да ходя, изнервя ме тълпата, множеството пробни и от всяка се подават дрехи. Пазарувам в няколко магазина на български марки основно, знам какво харесвам, какво ми стои добре и не си причинявам излишен стрес.

# 1 452
Обичам да пазарувам сама. ММ не ми пречи, но се съобразявам с него и не мога да се вихря както си знам.
При мен има едно правило, не съм си го поставяла за цел, но като се замисля го спазвам несъзнателно. Дрехата или каквото търся, трябва да ми проговори. Мълчи ли, не е моето. Трябва да има влюбване от пръв поглед и вътрешен глас, който да крещи – ДАААА, това е!!!
Стои ли ми добре и по мярка ли ми е, отнасям като куцо пиле домат. Не връщам. Стигнало ли до вкъщи, значи е вярното.
Има ли колебание – не купувам. Ако продължа да го мисля, пак отивам, пробвам и се оказва, че наистина не е моето и решението ми е било правилно.
Вкъщи вече дефиларм с кеф и си показвам трофеите пред половинът. Почти винаги харесва покупките ми, но дори да не е по неговият вкус, след като на мен ми харесва - драма няма.  

Разкошни жени видях от снимките! Браво!

# 1 453
Пазарувам с приятелки, сама, с дъщеря ми, онлайн. Терапиращо ми е, няма повод, за който да търся конкретна дреха или обувки, обикновено вече ги имам.

Вкъщи се пукаме по шевовете откъм място обаче.

# 1 454
  • Mediterraneo
Пазарувам сама. Отдавна предимно онлайн. Едни бели платненки ги търсих 4 пъти, докато се окажат моите. Купувам, меря, връщам.
Стилът на ММ не се променил, откакто бяхме тийнейджъри- дънки, тениски и кецове. Не носи кожени обувки, панталони и сака, има няколко ризи, летни. Къси панталони за лятото. Много ми е лесен за пазаруване и той, знам му предпочитанията за модели и цветове.

Общи условия

Активация на акаунт