Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 216
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някой може ли да ми даде координати на Йоана Мурадян психолог

# 106
Някой поръчвал ли е онлайн от Технополис? Дали качват уреди до асансьор поне?

Качват, срещу заплащане.
Официално не, поне миналата година.
Но ги помолих и ми качиха хладилник и голям ТВ вътре в апартамента.

# 107
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е онлайн от Технополис? Дали качват уреди до асансьор поне?
По принцип, всеки стоварва пред входа, ама по-добре да се пита по телефона и се уговори нещо. Оня ден познат ми се оплака, че се молил на шофьора да му помогне да вкарат пералнята поне във входа, докато сбере "бандата", ама оня отказал.

# 108
  • София
Срещу някой лев бакшиш ще се съгласят вероятно, но по принцип не доставят до врата и не качват по стълби до асансьор.

# 109
  • Пловдив
Срещу заплащане качват, но ако е само шофьорът няма как да качи голям уред сам.

# 110
  • Пловдив
Преди 15 години, от Технополис, ми качиха безплатно печка, пералня и хладилник. Поръчах от там точно заради това, че доставяха до вратата. Тази година качиха хладилник като си платих по 10 лева за етаж. Платих ги при покупката, като излишно упоменах, че искам качване до етажа. Начислиха ми ги към цената на хладилника. Ние имаме допотопен асансьор, който не може да превози такъв товар. Ако е само шофьор, без да е упоменато, и платено предварително, сам няма как да се справи, дори и срещу бакшиш.

# 111
Бихте ли препоръчали майстор за иззидване на тераса(само подсилване и попълване)?
Благодаря.

# 112
  • Майничка
Благодаря, момичета!

# 113
  • Пловдив
Срещу детска ясла Дара в Смирненски има магазин Бърборино, дали работи днес?

# 114
  • Пловдив
Знаете ли къде има работещи зелени коридори за ваксиниране?

# 115
  • Пловдив
Има ли някоя майка подстригвала бебе в салон Пъзел, ако да в кой и доволни ли останахте?

# 116
До утре работят само външните части на ресторантите, нали?

# 117
  • Пловдив
Има ли някоя майка подстригвала бебе в салон Пъзел, ако да в кой и доволни ли останахте?
Бебе не съм, на година и 8 м я заведох при Сели в салона до Панаира и от тогава само при нея ходим и двете. Миналата седмица я водих отново, вече беше много спокойна, първия път плачеше много. Има салон и в нашия квартал, но отивам там където е Сели, детето я хареса много. Толкова малки деца нямам идея дали подстригват. Може да питате на месинджър в страницата им във фейса.

# 118
Като съотношение цена-качество от кой магазин за спални ( най вече матраци ) сте доволни ? Принципно мебели взимаме от виденов , но ми се искаше този път да рзгледаме и други подобни магазини .

# 119
  • Пловдив
solenka, трябва да подстригват, има в страницата шестмесечни снимани.
Благодаря за инфото.
А там до панаира има ли къде да се паркира, че аз се бях насочила към тракийския салон.

Общи условия

Активация на акаунт