Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Къде мога да намеря чорапогащник с ниска талия? Трябва ми телесен цвят.

# 301
Къде в Пловдив изкупуват дамски костюми? Имам, но не ми стават. Български са. Има и с етикети.

# 302
  • Пловдив
Много хубави чорапогащници съм купувала от Za-za - имат голям избор, предполагам ще имат и с ниска талия.

# 303
  • Пловдив
Плик за подарък малко по-голям размер знаете ли от къде мога да намеря?

# 304
Плик за подарък малко по-голям размер знаете ли от къде мога да намеря?
От Двете гарги съм взимала нестандартни пликове за подаръци. Намира се на Младежка, блокът в страни от Областната управа.

# 305
Здравейте. Къде мога да намеря чорапогащник с ниска талия? Трябва ми телесен цвят.

Можете да проверите и в магазинчето в Капана, за дамски чорапи и чорапогащници само е, от много години е, в пресечка срещу Бижуленд.

# 306
  • Пловдив
rire, благодаря!

# 307
Търся сандали от естествена кожа  за госпожица на 10 години, но 38 номер.Идеи?По Иван Вазов вече проверих,но предпочитам да са от детска серия. Primigi дали има някъде ?!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:01 от slan4ize_76

# 308
Няколко влогърки доста хвалят магазините за втора употреба. Та имам питане ,вие посещавали ли сте такива в града,има ли интересни неща? Къде да ги търся тези магазини? Сещам се за един "Мания" в Халите, видях,че има такъв и в пощата(работят ли още изобщо не змам). Знаете ли и кога зареждат ,че тогава имало хубава неща?

# 309
  • Майничка
Има няколко големи вериги - Мания, Зиг-Заг, Фрея... Преди Хелоуин от години посещавам Фрея, не само за децата, а и за мен.😁 Извън това май нямам нерви и време да ровя много, но отношението ми е изцяло положително.

# 310
  • под тепетата
Влизам 1 път на 2 месеца да речем. Попадала съм на много хубави неща - някои изцяло нови. Пердета за вилата- плътни, ушити много добре на смешни цени. Малка ежедневна чанта за майка ми, за внучето дънки, дебели скиорски панталони. И аз като  gargamela съм си купувала оттам принцеска рокля, но покрай абитуриентските балове. Ако ти трябва бяла риза за дете, която ще се сложи 1-2 пъти, а пък има и много красиви роклички за момиченца. Те така или иначе никога не се износват. Има интересни попадения, не всеки път де.

# 311
Ще ги търся значи и нищо да не открия поне ще си задоволя любопитството.

# 312
  • Пловдив
Ще ги търся значи и нищо да не открия поне ще си задоволя любопитството.

Има и Хумана  https://www.facebook.com/humanaplovdiv

# 313
  • Пловдив
Има и един на мястото на Мания зад Газпром Тракия до Форума.
Аз лично обичам да ги посещавам, откривам неща, които ми трябват за един път, такива които другаде не мога да намеря, за бебчо доста пазаря от там, защото всичко носи по месец-два и предпочитам парите вместо да инвестирам в дрехи, да ги насоча към друго нещо. Докато бях бременна се сдобих със страхотни неща голям размер, пак на доста по-ниска цена от редовните. Имам и нормални любими дрехи точно от такива магазини. Влизам в тях с идея терапия веднъж в месеца - да се поровя и или откривам нещо, или просто съм се разсеяла за някакво време.

# 314
  • Пловдив
На бул. България под дългия блок преди 3-то Районно има (забравих му името) и до нас е Зиг заг (срещу автогара Север, бившия магазин Мега Марина). Зиг заг има сайт и там обявяват датите за зареждане - веднъж месечно е. Магазинът е много голям, на два етажа. При зареждане е страшна лудница. Има много добри неща, но иска ровене.

Общи условия

Активация на акаунт