Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 867
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Тези дни си търся дълга официална рокля за повод, бихте ли препоръчали магазини?

# 331
  • под тепетата
Щом е за малки парчета, а има и като лента зебло, вижте в Емарт. Срещу ДСК- банката с въртящите врати.

# 332
Някъде в Пловдив мога ли да предам за рециклиране малки електроуреди и стар телефон ? Благодаря!

# 333
А има ли някъде малки деца, където мога да занеса играчки от дъщеря ми за възраст 2-6г. примерно?

# 334
  • Пловдив
А има ли някъде малки деца, където мога да занеса играчки от дъщеря ми за възраст 2-6г. примерно?
Преди години съм носила и дарявала на кварталната детска градина. Много им се радваха.
Сега не знам дали може.

# 335
Имаше и един дневен център за хора с увреждания. Там съм дарявала,зарадваха се. Не помня координати,обаче

# 336
Във всяка ДГ може да се дарят играчки. Няма да откажат.

# 337
  • София
Някъде в Пловдив мога ли да предам за рециклиране малки електроуреди и стар телефон ? Благодаря!
Стар телефон можете в клон на някой от операторите.
Стари ел уреди - има софийска фирма, която минава по график в различни градове. Така съм предавала фритюрник в Бургас. Слезнах само пред входа, подадох го, дадоха ми приемо-предавателен протокол и това беше. Не мога да си спомня името обаче.
Сега търсех например къде да изхвърля стари лекарства, никъде в аптеките не ги искат. Единствено има мобилни пунктове от общината, пак по график са, които ще ги приемат. Но това е в София отново.

# 338
  • Пловдив
Погледнете на сайта на "Чистота", доколкото знам във всеки район има специализирани площадки за разделно събиране на отпадъци.

# 339
Някой може ли да даде координати на човек или фирма, която да ми постави видеонаблюдение на място без ток ( съответно трябва да се захранват със соларен панел).  Да дойде на оглед, да преценим какви камери, разположението и броя им и да монтира всичко- от панела до камерите. Днес се занимавам с това и се оказа доста трудна задача.

# 340
Погледнете на сайта на "Чистота", доколкото знам във всеки район има специализирани площадки за разделно събиране на отпадъци.
Искам да бъдат рециклирани. В контейнера и аз мога да ги зафуча. Срамота,в толкова голям град,да няма възможност за рециклиране. В големите магазини събирането на уреди е ,,по договаряне,,. Информация относно сайта на Общината

# 341
За рециклиране, включително за извозване на строителни отпадъци, използваме площадката на Община Пловдив. Носили сме матраците, стари мебели и други вехтории, включително дограмите от апартаментите при смяна.

Тъй като в Кършияка са само няколко контейнера под моста на Ален мак, сме носили там и електроуреди, за да не задръстват площадките между етажите.

Намира се на Даме Груев, от пресечката на Скопие, преди Данъчното, посока Механото.

Имаше и един дневен център за хора с увреждания. Там съм дарявала,зарадваха се. Не помня координати,обаче
Миналата година, по това време имаше кампания за подпомагане на тези хора. Изработваха маски, на символичните цени (за началото на Ковид истерията) от 2 лв. От светофара на Цариградско шосе към Изгрев и Столипиново се хваща локалното платно, от дясно. Домът е на 100 - 150 м надолу, посока Скобелева майка.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 18:21 от 💜 Clo 💜

# 342
Има ли някъде в града надуваем замък?

# 343
Има ли някъде в града надуваем замък?

В Тракия, парка до СУ "Черноризец Храбър", срещу Форума също (май беше и по голям).
За друг район не мога да кажа.

# 344
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да занеса пералня за продажба? Дали приемат в магазините за уреди втора употреба?

Общи условия

Активация на акаунт