Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 859
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, може въпросът ми да не е точно за тук, но знаете ли някой от Пловдив или населените места в областта, който да продава домашно отглеждани моркови? Искам да закупя около 15-20 кг.
Благодарна ще съм за всякакви насоки, включително и къде да търся, ако има подходяща тема?

# 361
  • Пловдив
Селата около Пловдив отглеждат, но предполагам, че повечето ги карат на борсата.

# 362
  • Пловдив
Здравейте, може въпросът ми да не е точно за тук, но знаете ли някой от Пловдив или населените места в областта, който да продава домашно отглеждани моркови? Искам да закупя около 15-20 кг.
Благодарна ще съм за всякакви насоки, включително и къде да търся, ако има подходяща тема?
Не знам от кой квартал сте, но около средно големите магазини, почти винаги има бабички и дядовци, предлагащи зеленчуци от собствена градина.
Ако имате фейсбук, в тази група предлагат  https://www.facebook.com/groups/216666471684630
Ако нямате, копирам последното мнение с посочен телефон:
Скрит текст:
Darina Terzieva
Здравейте! Ние сме регистрирани земеделски производители с традиции в отглеждането на фъстъци в землището на гр.Садово, Пловдивска област! Прочути с вкусовите си качества сорт"Калина", отглеждаме изцяло по метода на зеленото торене, без никакви химични препарати! Отглеждаме сезонни плодове и зеленчуци, салатен микс, зеленолистни супер храни. Понастоящем има готови пресни картофи, моркови /ограничено количество все още/, лук, чесън, копър, магданоз, девесил, целина листа, мента, маточина, риган, тиквички, манголд, кейл, киселец и уникален салатен микс. Все още има добре запазени ябълки златна превъзходна и кисели. Започнахме да берем и краставичките. В понеделник и петък доставяме до адрес в гр.Пловдив. Може да се обадите на 0884863365.

# 363
В повечето случаи ,,домашно отглеждани,, означава пръскани и торени безразборно . Принципно,не конкретно за морковите.

Някой ползвал ли е фирма за падащи легла,моля да ми прати координати.

# 364
  • Пловдив
Няколко мои познати са правили падащи легла от HM masters. Изключително доволни са, механизмът е лек, тяхна разработка и е с 5год гаранция. И цените са сериозни обаче.

# 365

В Ягодово отглеждат много моркови. Не мога да дам някакъв конкретен контакт, но може да отидете в селото и да разпитате.

# 366
  • Пловдив
Идвам с питане за обучение плуване за деца в Пловдив. Къде и при какви условия това е възможно в града ни. До сега само за училище" Матевски" ми казаха.

# 367
  • Пловдив
Във ВСИ и на Гребната също има плуване, но не съм запозната с условията.
В Смирненски има за деца до към 5-6 годишни. Намира се басейна срещу ясла Дара. Може да се плаща на посещение или да се вземе карта. Има си баня, съблекалня. Чисто е.

# 368
Преди пандемията и в Тримонциум имаше групи по плуване.

# 369
  • Майничка
В комплекс Сила също имаше плуване за деца.

# 370
  • Пловдив
На басейн Младост има няколко треньора.

# 371
Новотела също имаха плуване за деца - в групи или с индивидуален треньор

# 372
Здравейте,около МЦ Кючук Париж мисля,че имаше частна детска занималня,но не я намирам. Някои може ли да ми помогне с името?!

# 373
Хубави картички, като за абитуриенти с плик, къде мога да намеря( ако е и в/ близо до Кичука, ще съм много благодарна)?

# 374
  • Пловдив
Хубави картички, като за абитуриенти с плик, къде мога да намеря( ако е и в/ близо до Кичука, ще съм много благодарна)?
Уникални, ръчно правени картички може да намерите в "Хоби свят" /магазинчето на Руми/ адреса е: ул. „Петко Войвода“ 1 в Кичука.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 07:14 от violence

Общи условия

Активация на акаунт