Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 851
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
По снимките не видях нищо уау, но не пречи да се пробва Simple Smile и аз искам промяна.

# 391
  • София
Може би е добре да се пробвате на живо с къса коса-перука. Такава услуга има обаче в София, на бул. Витошка, магазин Магама. Може да се пробва различен цвят, дължи и т.н.

# 392
  • Пловдив
Има и приложения. Вярно калпави са, но с повече прецизност и напсване ще стане. Детето се забавлява като си слага различни фризури на главата.

# 393
  • Пловдив
Трябва ми пиърсинг студио. Откакто Ицо не работи в "На тъмно", не съм ходила там. Моля да ми препоръчате някой. Нямам претенции за квартал.

# 394
  • Пловдив
Къде днес или рано утре сутринта може да се направи антигенен тест? За колко време е готов резултатът в събота и неделя?

# 395
Къде днес или рано утре сутринта може да се направи антигенен тест? За колко време е готов резултатът в събота и неделя?

Не знам кои лаборатории работят, но може да проверите. Иначе антигенния тест става за 15 мин.
Ако не държите на официален резултат за някъде, а се притеснявате може да си купите от аптеката и да си направите сами. Не е трудно и има ясни упътвания.

# 396
Лаборатория "Писанец" работят и събота, и неделя. Вероятно правят и антиген тест.

# 397
  • Пловдив
Здравейте!
Знаете ли къде в Пловдив се продават обувки на ViGGaMi?
Магазинчето, от което взимахме досега са го затворили.
Благодаря!

# 398
  • Пловдив
Даже не съм ги чувала.

# 399
  • Точно където трябва
Здравейте!
Знаете ли къде в Пловдив се продават обувки на ViGGaMi?
Магазинчето, от което взимахме досега са го затворили.
Благодаря!
http://www.frogolino.eu/
Магазинчето е в Прослав, но в граа доставят безплатно. Продават Вигами и всякакви полски пантофи.

# 400
  • plovdiv
Цитат
http://www.frogolino.eu/
Магазинчето е в Прослав, но в граа доставят безплатно. Продават Вигами и всякакви полски пантофи.
Може ли по-точни координати в Прослав?Бпагодаря.

# 401
  • Точно където трябва
Не ми е много ясен квартала, но ще опитам да обясня. От светофара на Пещерско, който е последният на излизане от града/ има бензиностанция Еко/ се завива към квартала/ наляво, ако идваш откъм града/. Кара се само направо и точно преди линиите има един търговски център с много малки магазинчета, куриерски офиси и т.н Там е.
Лошо обясних, а е на много лесно място. Всъщност няма ли карта в сайта?

# 402
  • plovdiv
Много ти благодаря,ориентирах се.

# 403
Здравейте, къде мога да намеря парфюм или само шише с помпичка?Нещо подобно?!

# 404
Ще попитам тук, защото се спомена антигенния тест. При мен, преди месец излезе положителен резултат, т.е. е +50. Има и стойност, която е под 60. Имам съмнение, че миналата година съм прекарала Ковид, защото се наложи да пия за 7 дни антибиотик Азакс, защото кашлицата ми беше много дълбока, за първи път се заразих от деветгодишната ми дъщеря, обикновено от децата, когато са боледували, никога не се заразявам.

Ако реша да пътувам извън страната, посока Европейска държава, а все още не съм се ваксинирала, ще мога ли с такива резултати да премина границата.

Тестувах се, защото ме обзе съмнение, цял ден бях в контакт, много близък контакт с колега, който му прилоша на работното място и се прибра в къщи и в последствие се оказа Ковид положителен, а аз не се заразих.

За лаборатория, централната на Рамус, която е на колелото на Панаира, в блока след китайския ресторант, работи без почивен ден. Неделя отваря малко по-късно, около 10, но от там могат да се получат резултати в неделя от всички техни офиси в България, заверени и т.н., направени в събота или да се вземе проба, която ще излезе в понеделник.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 16:42 от 💜 Clo 💜

Общи условия

Активация на акаунт