Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Моля, да ми препоръчате фото студио където мога да дам няколко стари снимки (от тези черно белите) да ги сканират /предполагам/ и да ми направят хубав колаж, който да извадя на хартия.
п. с. : Моя колежка е много доволна от обувките на Ortos, откакто отвориха на Вазов си купува само от там.

# 451
От къде мога да купя ревен? За предпочитане - в Кючука.
Благодаря.

# 452
  • Пловдив
От къде мога да купя ревен? За предпочитане - в Кючука.
Благодаря.
някой пита пак скоро...имаше в Лидл. Проверете.

# 453
Здравейте,
Предстои ни обзавеждане на детска стая. Моля, препоръчайте човек или фирма за изработка на мебели по поръчка.
Благодаря.

# 454
  • Euskal Herria
Препоръчайте ми обущар.

# 455
Не знам да какво точно ти трябва, но съм много доволна от ателието на Карловска - качествено и с мисъл са ми поправяли чанти и обувки.

# 456
Аз ходя при един зад кино Фейсис, в Тракия.
Само след 17 ч. работи.

# 457
  • Euskal Herria
За спортни обувки ми трябва обущар - абсолютно здрави, няма ожулено, няма скъсано, много удобни за носене, обаче подметката се разцепи. За сухо време няма проблем, но малко да росне и край. Надявам се да може да се оправят.

# 458
  • Пловдив
Не знам да какво точно ти трябва, но съм много доволна от ателието на Карловска - качествено и с мисъл са ми поправяли чанти и обувки.

Къде е това ателие?

# 459
Жълтата тента - като работят, слагат един ботуш да виси отвън Grinning

# 460
  • Пловдив
Благодаря!

# 461
Някой да е виждал да продават телешко шкембе в консерва?

# 462
  • Пловдив
Здравейте ,

моля да ми препоръчата заведение с красива част на открито/градина и добра кухня разбира се.

# 463
Ресторант "Далия" в Кючука. Кухнята е добра, обстановката също. Мисля, че вече имат и лятна градина.

https://www.facebook.com/RestorantDalia/ Може да попитате...

# 464
Искам да направя подарък шарж или карикатура за повод. Дайте препоръка за човек, от който сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт