Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, къде в Пловдив мога да изпечатам рентгенови снимки? В момента ги имам само на диск, но са за пред комисия и предпочитам да съм подготвена и с разпечатани снимки.

Благодаря

# 661
  • Пловдив
Я кажете някое приятно квартално заведение в Прослав или Смирненски?

# 662

В Смирненски зад църквата “св. Климент Охридски” има страхотна пицария.  “Стелмо” се казва.

# 663
В Прослав-турски ресторант Гюнер, в Смирненски-Синьото, Исперих, Сени-то(на общината), Стелмо

# 664
  • Пловдив
Вкусно ли готвят в Турския ресторант?

# 665
Ресторант - силно казано. На мен лично не ми харесва, няма нищо общо с типичните турски ресторанти.

# 666

В Антик готвят хубаво

# 667
  • Пловдив

В Антик готвят хубаво
Предпочитам Бразилия.

# 668
За квартално заведения е добре, но самите ястия не са типично турски(макар да са им сложили такива имена).

# 669
  • Пловдив
Кухнята в турския в Прослав не ми харесва.
В Прослав имяше и някакво заведение Читалище ли нещо от този род, но не съм запозната с кухнята как е.
В Смирненски препоръчвам Синьото.

# 670
Здравейте, малко странен въпрос, ама знаете ли дали има такава услуга, някой да доставя сладолед до адрес? 🙄😄
ebag
https://m.ebag.bg/search/?query=%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4

# 671
И Т маркет доставят. Цените им са доста по- приемливи, а обикновено имат и продукти в промоция.
https://plovdiv.tmarketonline.bg/category/sladoled

# 672
Доволни сме вкъщи от доставките на т маркет, салатите от готовата витрина също са много вкусни. Единствено, наскоро ме подразни това, че си поръчахме няколко кенчета на Каменица и въпреки, че навсякъде в сайта им беше обявена текущата промоция с халбите и кодовете ни доставиха непромоционални бройки. Аз идвам с питане дали в магазини PAUSE може да се плаща с карта...

# 673
  • No Line On The Horizon
Знаете ли лаборатория в Пловдив, която в неделя да прави бърз антигенен тест?

# 674
Знаете ли лаборатория в Пловдив, която в неделя да прави бърз антигенен тест?
От три седмици, въпреки, че никъде не е обявено, централата на Рамус, на колелото на Панаира отваря към 10 и работи до 15-16 часа. Най-добре звъннете утре и попитайте, защото разбрах, че това е само заради пътуващи. За събота - официално са от 8 до 13 часа.

Общи условия

Активация на акаунт