Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 078
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм 20 г. с и 3 дни. Лекаря каза, че може леко гаделичкане, и че скоро ще започне, но аз може от притеснение и да не усещам, уж гледам да не се притеснявям, но просто няма как. Иначе аз нищо не пия.

Плами,  и аз днес бях на ЖК, от вчера съм в 21 г.с., предна плацента, док каза че е седалищно разположено. Едва тази седмица започнах да усещам някакви леки побутвания отвътре, че се бях притеснила вече.
Интересното е, че когато му казах, че корема отвреме-навреме доста ме стяга и тежи и вземам магнерот в тези случаи, той каза само при нужда, до 2 т.на ден. След 30 седмица - не. А през пред.бременност си пиех 3*2 т.всеки ден. Някой знае ли нещо повече по въпроса?

# 166
За магнерот-а е така, да, води до преносване, ако се пие до късно. Затова го спират. През първата бременност пиех, имах ужасни крампи в краката и се будех с болка, до рев. Сега нямам, но и магнезият си ми е ок на база кръвните изследвания.

# 167
Почти в 20 г.с. съм и ми предстои 2ра фетална през другата седмица. Пъпът ми си както досега, а също и линия нямам. Няколко дни не усещах нищо, но днес човечето се активизира и даже направи едно голямо завъртане.

# 168
Да споделя и аз - до преди 2 седмици нищичко не усещах , миналата седмица започнах да усещам ритане, а тази, младежа успя да ме събуди през нощта с гимнастиката си (20 г.с. + 5). Вече го усещам доооста силно и понякога ме стряска. На моменти се чудя добре ли е да е толкова активен в корема...

# 169
В 24 седмица съм и понякога усещам бебчето на две места едновременно, хем към ребрата , хем към пъпа надолу.

Иначе тази линия и аз я нямам, не знам какъв е фактора и на кой се появява.

Третата фетална морфология от коя до коя седмица се прави ?

Късната ФМ се прави между 30 и 32 седмица 🍀
Относно ритничетата и аз ги усещам понякога на две места едновременно, явно едното са крачета, а другото ръчички 😅

# 170
При мен сега на втората морфология не искале да се обръща с лицето, попитах лекаря това фатално ли е, каза че не е и другия път ще се види, даже ми записа за края на месеца пак час

# 171
Здравейте, дами ☺ Искам да попитам момичетата от Варна доволни ли са от избора си на лекар за втора ФМ? Бях шокирана от МД - двойна цена на това, което чувам, че е стандартното, и то за преглед с 2Д, защото за 4Д не били разбрали...

Здрасти,
Съжалявам за късното включване, но покрай високото кръвно се старая да си почивам от технологии през повечето време. Аз съм от Варна и ходих на ФМ в 22ра седмица при др Боян Георгиев в аг. Много съм доволна от прегледа, а ако си носите флашка, лекаря записва клипчета и снимки. Коментира всичко важно и прави супер обстоен преглед, искрено смятам, че заслужава доверие. Прегледа струва 100лв с предварително записване на регистратура поне седмица по-рано, поради натоварен график. Препоръчвам го с две ръце.
Отделно посетих и кардио ехография при доктор Христов, за да проверя дали кръвното ми или лекарствата, които приемам са оказали ефект върху сърцето на бебето, и мога да потвърдя същото за него - изключителен специалист, с внимание към детайлите, към пациента. Ако имате някакви притеснения, прегледа при него си струва да се направи.

# 172
Момичета, имам едно странично питане. Вие боядисване ли косите си? Аз лично не смея, но изгарян от желание Simple Smile

# 173
Момичета, имам едно странично питане. Вие боядисване ли косите си? Аз лично не смея, но изгарян от желание Simple Smile

Аз се боядисах, но не ме хвана в корените многа. Използвах боя на Олиа

# 174
И аз се боядисах, преди 2 месеца май, скоро пак ще съм за боя. За цялата бременност я се вържат 3 пъти я не, не вярвам в крайните мерки, товс с боядисването не ми се струва,кой знае колко вредно честно казано, или пък щурптиите с лака за нокти или други подобни.
Ако 9м не се боядисва жена с доста бяла коса, ще прилича на чучело🤣

# 175
И аз се боядисах, преди 2 месеца май, скоро пак ще съм за боя. За цялата бременност я се вържат 3 пъти я не, не вярвам в крайните мерки, товс с боядисването не ми се струва,кой знае колко вредно честно казано, или пък щурптиите с лака за нокти или други подобни.
Ако 9м не се боядисва жена с доста бяла коса, ще прилича на чучело🤣
Съгласна съм. Аз съм доста суеверна и това,че не трябва да се подстригвам ме побърква. Много се чудя, а имам нужда. Косата ми е изтощена по крайщата😔

# 176
Аз с подстригването нямам никакви угризения, по-скоро заради вредните съставки в боята се чудя, но да... И аз съм с доста бели коси и ако остана така до края на изписването ще питат бабата, или майката съм..

# 177
Аз се и боядисвам и подстригвам. Според мен ако жената няма някакви алергии, няма проблем да се боядисва. Аз се спрях на безамонячна боя, заради не толкова натрапчивата миризма. Единствено мога да кажа, че цветът определено не е това,  което трябваше да бъде - стана жълто, но каквото такова. Joy А това с подстригването изобщо няма да го коментирам.. Joy

# 178
Подстригвам се, боядисвам се,правя си маникюр и педикюр с гел лак,микродермабразио.
 Спряла съм лазерна епилация, химически пилинг и разни процедури с боцкане и мачкане - първите две са противопоказни при бременност според клиниката,в която ходя, другите съм спряла поради мой личен страх от Ковид и контракции.

# 179
И аз се подстригвам и боядисвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт