🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Испания
Не е странно, че е притеснен.

# 556
Безупречна имитация! Браво на Рафи! Моралния победител на сезона, безапелационно!

# 557
Дадоха го Хилдето да гледа замислено в листа... чуди се как да лъже и маже и да отреже точките на Рафи без да си проличи Joy

# 558
Васил Найденов е Бог! Мишето... хубаво момиче, хубаво пее, не знам защо не я харесвам

# 559
  • София
Годжи е адски притеснен в момента. Не знае и накъде да погледне.

Да, и на мен така ми изглежда, а нямах впечатлението, че е от притеснителните.
Ужасни зъби са му направили.

# 560
  • София
Това е една от малкото песни на Слави която ми харесва. От тук разбрах, че не им е авторска. А Рафи беше пак номер 1. Годжи голямо дърво.

# 561
Мале, Годжи направо ми дожаля за него. Що така е спекъл?

Г-н Трифонов може да му е казал много да внимава........Simple Smile

# 562
  • На южния бряг
Хареса ми изпълнението на Годжи и Рафи през цялото време бях с усмивка, много любима песен

# 563
Рафи е номер едно! Такава чудесна имитация не е имало!
Годжи леко неадекватен... махмурлук, може би, след успеха снощи... 😄😄

# 564
Със сигурност, ако не беше такова време, Годжи щеше да се бъзика. Нормално е Слави да му е казал. Виж, ако бяха някои други хора с джипки, щяха даже да му напишат какво да говори...Както и да е.
Но има и нещо друго - публиката. В Шоуто няма от една година и вероятно това също му е повлияло.
А за мен това е най-добрата имитация на Рафи от началото на предаването. Съгласна съм, че нещо не е баш сезона на Фики (колкото и да го харесвам него).

# 565
  • Варна
Завиждам на публиката в залата.

Страхотен концерт тази вечер с любими песни.

# 566
Мишето се опитваше да надвика най-големият, но не ѝ се получи. Повика си пак, но не и като Мария Илиева. Точно ѝ го каза Хилда-няма мекотата и финеса на Мария.

# 567
Поли - едно голямо нищо. Любо и Орлин й направиха песента. Тя дори не се чу. Много зле!

# 568
  • Испания
Тази вечер спасиха сезона. Надявам се, че няма съвсем да го омажат, провъзгласявайки Михаела за победител.

# 569
  • Варна
Мале, Годжи направо ми дожаля за него. Що така е спекъл?

Г-н Трифонов може да му е казал много да внимава........Simple Smile
Не е като да няма защо... Wink

Общи условия

Активация на акаунт