Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 670
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Плевен / София
Магия, бива ли такова нещо, ще загубя съзнание и ще изпусна епизода Joy страхотен е Heart Eyes
Такива снимки трябва да бъдат сервирани заедно с...

и за равновесие...

# 617
  • Пришълец
Патерина, жив и здрав да е малкия юнак и много да ви радва Kissing Heart

Али, радвам се, че ще си с нас! Алекс, почивай си! Kissing Heart Kissing Heart

И аз днес малко се позанимавах с агрофитнес, та затова ме нямаше. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще хвърлям по едно око на темата. Пишете си спокойно, ако нещо се замотая с пускането, ще дам знак да ме изчакате.
Магия, Мики, вече съм тук. Kissing Heart

# 618
Засега сме в графика Wink  1,73М

# 619
  • София
Привет, омагьосани (предимно от чара на Керем Бурсин!) момичета! Flowers Hibiscus

Колкото и лични/семейни/професионални ангажименти да имам през седмицата, днес е Денят на ПНВ и аз вече съм на линия! Страхотно е отново, както винаги настроението в темата! Битката за достигане на 4 млн туита е повече от зареждаща и увлекателна! Да се надяваме, че новия/стар екип от сценаристи ще ни поднесе тази вечер един прекрасен романтично-драматичен сериал (дано не задълбаят надълбоко в драмата!) Heart

Една снимка от продуцентите:

На рожденничката в темата пожелавам много здраве, щастие и любов! Gift Heart
На малкия шестгодишен принц на paterina - усмихнато, щастливо и безоблачно детство!  Birthday

На всички вас - безпроблемен интернет и приятно гледане! Flowers Four Leaf Clover

P.S. Алекс, пожелавам ти бързо оздравяване и най-вече без последици възстановяване! Flowers Tulip

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 19:13 от nrgmama

# 620
Здравейте ,момичета ! ☺🌷❤ Да се разпиша и аз в очакването на новия 38 епизод.

Flowers HibiscusНадявам се да ни предложат СЦ много любов и романтика и по-малко тъжни моменти, свързани с болестта на Серкан. Как харесвате повече Еда с дълга или къса коса ? Аз определено с дълга коса. Но пък е интересно и свежо да я видим различна- в ролите им на детективи. Дано това тяхно амплоа е забавно и комично. Макар че се попреплетоха жанровете -започна като ром комедия, после залитане в драма, ще видим и криминале, а после може и фантъзи...

Flowers Hibiscus Нека любовния танц под дъжда да ни предложи много приятни емоции...

Flowers Hibiscus Бързо и неочаквано да стане разкриването на тайната : кой е  на бащата на детето-  Дениз, както и разобличаването на недомлъвките и лъжите  на  Селин. Този път за Перушана да няма измъкване. Но предполагам ,че като стане "напечено" Селин пак ще замине...

Flowers Hibiscus Мина, честит рожден ден. Бъди здрава,щастлива и благословена !🌷❤🎂
Патерина, да ви е жив и здрав малкия принц!  Да расте  щастлив и много да ви радва !❤🎂🍕🍡

Flowers Hibiscus Алекс , оздравявай бързо !❤ Мислено цялата група  ти изпращаме положителна енергия с надежда за изцеление на теб и на свекърва ти. Искам да споделя думите на нашия лекар/когато и ние бяхме с ковид/ :" Ако до 24 часа антибиотика и лекарствата не дадат резултат/ особено температурата да спадне/,значи или не са правилните или дозата е неподходяща." Имай го пред вид и не чакай много, ако резултата е незадоволителен. От сърце ти желая - бъди здрава ! Чакаме те !❤

Момичета, приятно гледане на новия епизод довечера ! С много настроение и положителна нагласа  за красивата любовна приказка на Еда и Серкан !❤
Аз гласувах , дано стигнем заветните 4 млн.!

# 621
# 622
  • Плевен / София
Ще се местим ли преди началото на серията, за да знам кога да слагам линковете за гледане....

# 623
  • Кърджали
1.81М.
Темпото е страхотно днес.

# 624
Дааа, имаме време до 20ч да я изпишем , пък и озет има Grinning
Марги , радвам се, че се появи Hug
nrgmama също Hug
Чакам Бърборанка и Налбантова??? Нерде син хахах

# 625
# 626
  • Кърджали