Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет!
За мен Берен, както и Яман, са ми много красиви, но някакси натрапчиво красиви...от всяка снимка ме гледат така, сякаш ми казват - Красив(а) съм, нали...

А Нанде просто си е прекрасна, топло и безумно красива...

Керем е толкова естествен, харизматичен и земен мъж, а и си е направо хулиганче...плаши ни момичето, радва му се и искрено й се възхищава...

Десет PR-ки да ни сервират - нЕма лошо - по-дълъг ще ни е сериалът...

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:21 от Gugutka52

# 241
# 242
# 243
  • София
Малко смехотерапия:

# 244
Берен не ми харесва, нека Къванч да дойде хахах идеален е за по-големия брат на Серкан , който по чудо ще се окаже , че не е умрял Joy
Извинявам се, ама не се сдържах, изобщо не вярвам на тази новина. А относно слуховете и мешаницата с други сериали , да , ако си спомняте имаше много слухове , че при нас ще дойдат Хюлия Афшар и Серкай от "Мистър грешен" , а те се оказаха в "Невинност" Joy
Относно какво ми харесва в сериала - аз също загледах първо "Мистър грешен" по простата причина, че почна първи Joy всъщност нашето сериалче е трябвало да почне първо или едновременно, но заради смяната на режисьора се забавиха. Мистъра го оставих на 4еп Joy Никога не си правя заключения за сериали , които не съм гледала , бях с положителна нагласа, когато си пуснах 1еп , но не очаквах да остана с отворена уста на финала на епизод 1. И не , не бях с отворена уста, заради изненадата с целувката , очаквах я , май я бяха дали във фрагмана или промото , знаех че ще има целувка , бях в шок от това колко добре се бяха справили екипа с този епизод , не ми доскуча нито за момент и толкова много неща се случиха за 1 серия , че все едно гледах игрален филм. Много пъти съм казвала, че еп.1 ми е любим и все още е така. Heart
По-важното е , че успяха да ми задържат вниманието и след епизод 1 Joy
Към днешна дата съм един напълно нормален човек , който не слуша Gold по 10 пъти на ден , (чак дъщеря ми си я припява Joy ) не броя дните до събота и не влизам по 10 пъти на ден в бг мама да ви чета. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера чак се сетих да погледна лайфа на ХанКер с англ.суб, мислех че няма какво ново да видя, понеже тук го обсъдихме, но не видях да сте коментирали тази част Thinking
Керем: Защо аз се виждам толкова много, а ти толкова малко? Ето така. Неее. Виж как зрителите почват да се увеличават Joy Всеки се пита: " Защо гледаме този задник, а не можем да видим този красив ангел?" Heart Eyes

Харесва ми чувството за самоирония на Керем , дали знае колко жени по цял свят припадат по него ? Thinking

# 245
  • София
Според мен Керем все още не си дава сметка колко е харесван - като актьор, като мъж, чисто физически и т.н. В едно интервю преди време беше казал, че нито се приема за красив, нито са секс символ. Самото му поведение е много непринудено, калпазанин голям е и не усещам никаква поза или суета. Затова мисля, че все още не осъзнава колко женки припадат по него, особено бг-мами. Grinning

Това по повод коментара на Мики. Wink

# 246
Здравейте, чудесни момичета!
Тази вечер уж ще има фрагман. Дано е интересен. Вече е четвъртък, не остана до нашата вечер. И по-добре де, че нямам търпение за всички сцени от фрагман 1 и разговорите в тях. Heart Eyes
Магийке, чудесен комплект чаршафи си ни донесла, с голям интерес го прочетох. Hug
Алекс, дано мине леко и бързо! Hug
На новодошлите, здравейте. ☺

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 19:48 от hopexx

# 247
  • Плевен / София
Добре дошли на новите почитателки на сериала

# 248
  • Кърджали
Гледаю в Туитър феновете се сбогуват с Биге, уж тази серия щяла да ѝ е последна. Което ако е така, в скоро време наистина очаквам появата на нов дразнител, няюа как никой да не се бута между Еда и Серкан...

# 249
Керем 2013г

Керем 2021г

# 250
ето линк с видеото с Биге - https://twitter.com/i/status/1377652531761881088

Гледаю в Туитър феновете се сбогуват с Биге, уж тази серия щяла да ѝ е последна. Което ако е така, в скоро време наистина очаквам появата на нов дразнител, няюа как никой да не се бута между Еда и Серкан...

# 251
  • Плевен / София
ето линк с видеото с Биге - https://twitter.com/i/status/1377652531761881088

Явно пак ще се измъкне по търлъци и не наказана...

# 252
Керем малко изостава според DigiLUP

Данните от СОМЕРА:

Феновете пишат, че Керем масово е харесал почти всички снимки на балдъзата

Еп.38 ще бъде последен за Биге

# 253
  • София
Предпочитам Биге (Селин) да остане, отколкото нов дразнител... Ай сиктир вече! Освен това с Биге веднъж се сбогувахме. Сега какво - върнаха я за десетина епизода и пак “хади, бай, бай”. Не знам, каквото и да решат, ще гледам, разбира се. Предпочитам да не протакват историята с бременността и бързо да се разкрие, че Селин лъже и нищо не е ставало между нея и Серкан, следователно детето няма как да е негово. Сигурно не са измислили какво да я правят след това и я махат. Което за мен е тъпо. Според мен трябва да развиват героите, второстепенните имам предвид. Има какво да се измисли покрай Селин, не е и нужно да продължава да пречи на Еда и Серкан. Размишлявам си, не мрънкам. Wink

Друго да споделя - гледам в момента 36-ти епизод с превод и да ви кажа Серкан много ме издразни с това “извини се на Еда”... Първо, след всичко сторено от Селин е твърде мекушав с нея. Направо си я помилва. Очаквах съвсем друга реакция. Второ, какво значи “извини се на Еда”. Той си мисли, че с едно извинение всичко ще се оправи ли? Че Еда ще забрави и прости? Въобще Еда има ли нужда да се чува със Селин занапред, да я вижда и търпи след всичко?! Категорично не. И стигам до третото - как ще й каже да прави каквото иска. На Селин имам предвид. Да си ходи, ако иска. Да остане, ако иска. Той мисли ли за Еда? Ако мислеше, щеше да каже на Селин да си събира партакешите и да хваща пътя. Колко още Еда трябва да търпи бившата му?? Ай сиктир! Глупав Серкан. Много глупав! Уж щеше да се реваншира на Еда, ама май не знае как. Wink

Алекс, бързо да се оправяш, мила! Слушай лекарите и леко да минава. Hug

# 254
  • Плевен / София
Въобще Еда има ли нужда да се чува със Селин занапред, да я вижда и търпи след всичко?! Категорично не. И стигам до третото - как ще й каже да прави каквото иска. На Селин имам предвид. Да си ходи, ако иска. Да остане, ако иска. Той мисли ли за Еда? Ако мислеше, щеше да каже на Селин да си събира партакешите и да хваща пътя. Колко още Еда трябва да търпи бившата му?? Ай сиктир! Глупав Серкан. Много глупав! Уж щеше да се реваншира на Еда, ама май не знае как. Wink

И аз това питам... Той като видя Дениз, скочи като бик на червено... Еда трябва да гледа Селин всеки ден в офиса ли? Да попитам ли отново ...Кой е по търпеливия?

Общи условия

Активация на акаунт