Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да кажа и за Берен Саат. Не коментирах по-рано, защото не приемам тази информация сериозно. За мен си е първоаприлска шега. Първо, Берен играе винаги главни роли. Второ, актрисата е над 35 и ще ми стои странно до Ханде и Керем, малко като кака. Не че не е младолика, но си е зряла жена. Аз я харесвам. Не съм гледала от/до сериали с нея, но ми е симпатична определено. Страно ще ми е да я видя в отрицателна роля и да стои между Серкан и Еда. Да кажем, че новината е истина. Това е добре за сериала според мен. Берен е много популярна и харесвана, така че по мое мнение ще “вдигне акциите” на сериала. Wink

# 256
Днес в соц. мрежи попаднах на следната информация (имайте предвид, че е 1-ви април и не се знае кое колко е достоверно)
1. Керем до седмица- две ще съобщи важна информация за личния си живот
2. Дениз също напуска сериала
3. Сериалът продължава, докато има световен интерес към него
4.  Влизат нови актьори, сценаристи, с нови сюжетни линии
5. Айше се връща като сценарист и ще вкара ново сюжетна линия и "нови" главни герои, които постепенно да сменят Ханде и Керем, които ще се оттеглят
6. Юли месец Ханде и Керем ще снимат филм за Netflix (криминален)
7. Ханде е бременна
8. Фокс иска да премахне рейтинговата система на Dizilah
9. За новата ПР и Фифи, вече го споменахме ... Wink

# 257
Миси, аз само на 3 и 8 вярвам от точките 😂 А 5 е просто абсурдно!

# 258
  • София
Като гледам Биге с този тъжен поглед и ми става много мъчно за нея. Сигурно няма сили да се съсредоточи и да продължи да играе. Дано поне сценаристите да измислят едно подобаващо възмездие за героинята й. Да не се изхлузи наистина ненаказана.

# 259
  • София
Не мога да се сдържа. Копирам от Миси и срещу всяка точка с “новина” пиша мнението си. Simple Smile

1. Керем до седмица-две ще съобщи важна информация за личния си живот. - Не мисля, че е вярно, защото няма откъде да знаят. Керем да не разправя наляво и надясно, че ще съобщава нещо?! Съмнявам се, не е такъв.
2. Дениз също напуска сериала. - Звучи логично, особено предвид че е с Ковид, а и героят му се изчерпа. Но според мен са догадки, а не е официално потвърдено.
3. Сериалът продължава, докато има световен интерес към него. - Има логика, но пак са догадки според мен, без да е сигурно на 100%.
4.  Влизат нови актьори, сценаристи, с нови сюжетни линии. - Звучи логично и съм окей. Склонна съм да вярвам на това.
5. Айше се връща като сценарист и ще вкара нова сюжетна линия и "нови" главни герои, които постепенно да сменят Ханде и Керем, които ще се оттеглят. - Абсурд. Този сериал без Ханде и Керем ще е като продължението на Нарекох те Ферия без Хазал Кая. Айше може да се върне, но не вярвам на някого да му хрумне да смени ХанКер. Всички знаят, че успехът на сериала се дължи на тях.
6. Юли месец Ханде и Керем ще снимат филм за Netflix (криминален). - Звучи като истина. Може и така да е.
7. Ханде е бременна. - Не мисля, това е поредната лъжа за нея. До онзи ден беше с Мурат 2, сега от Керем ли е бременна?!
8. Фокс иска да премахне рейтинговата система на Dizilah. - Това, ако е истина, би било страхотна новина. Wink
9. За новата ПР и Фифи, вече мина... - Тук съм 50/50 - лъжа/истина.

# 260
Аз днес не вярвам на нищо Wink Те по принцип лъжат, а днес сигурно са в стихията си.... Wink
Даже фраг няма да пуснат, защото вчера бяха писали, че фраг, снимки и озет в петък .... а днес можело, ама не е сигурно Wink

Миси, аз само на 3 и 8 вярвам от точките 😂 А 5 е просто абсурдно!

Heartpulse
Нанде и Керем - март 2021г
https://twitter.com/i/status/1377587291418472459
Gift Heart
https://www.youtube.com/watch?v=c05ObjDLAcY

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:56 от mi_si

# 261
  • София
Цитат
Бърборанка с розови очила

7. Ханде е бременна. - Не мисля, това е поредната лъжа за нея. До онзи ден беше с Мурат 2, сега от Керем ли е бременна?!

Тази Ханде не си седна на дупето. Днес с един, утре с друг.
Поне да бяха качили някаква снимка с този Мурат-2 да ги видим за доказателство. Никой не ги е засекъл и снимал, но всички знаят че тя има авантюра с него.

А този Керем е невероятен джентълмен. Той е над нещата. Знае си че Ханде ходи къде ходи и пак ще се върне при него.     

Иначе Керем си е мъж-трепач. Не виждам как може да му устои на него някоя при тази гледка.

# 262
Ще има фраг.
Ханде с къса коса!

https://www.instagram.com/p/CNIiVBljdh0/?igshid=1jjhw5jtqfpmq

Алекс
Бързо оздравяване! От мен нещо за развеселение.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:36 от Defne.4

# 263
Алекс, оздравявай бързо! Аз и децата бяхме много болни, но ПСР-а ми беше отрицателен.
Берен Саат хич не я харесвам, ама хич. По-добре да не влиза в нашия сериал.

# 264
# 265
# 266
Серкан ще изяде носа на Клеопатра...
Все едно е друг сериал. Никой няма идея защо са такива, нали 😆

# 267
И този фраг ще ми хареса усещам го. На детективи ли ще се правят нашите не знам, ама отива им. Smile

# 268
Или е първоаприлска шега, или се правят на някакви агенти и шпионират някого, или не знам... Joy

# 269
  • Плевен / София
Серкан ще изяде носа на Клеопатра...
Все едно е друг сериал. Никой няма идея защо са такива, нали 😆
Може да е епизод сън....103 серия на ЗЯ беше такъв....

Общи условия

Активация на акаунт