Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 745
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Само не разбрах, Серкан като Кереме ли е дигизиран Joy

Здравейте!

Алекс, както казват комшиите " скорошно оздравяване".
Скрит текст:
Ако нямаш противопоказания, мурсалския чай, в комбинация с малко джинджифил и лимон е добър при ковид, както и аронията. Споделям от опит, че по Коледа доста трудно го изкарахме този вирус.
И за протокола, загледах сериала първо от скука и от любопитство да видя как играе и кой е Керем Бурсин, че в една друга тема доста посредствено се изказваха за него. Но останах очарована и от него и от Ханде, а като екранна двойка са ми в топ три .
Благодаря за всичко споделено. Чета ви, но нещо нямам желание за писане.
Хубава вечер!

# 331
  • София
"HOLY SHIT!   WHO DID THAT?"

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 00:24 от БлагаВест

# 332
  • Dupnica
Благодаря за топлия прием, момичета
Имаме си фраг и се очертава забавна събота вечер. Благодарности за експресните преводи и любопитното инфо.
Сладки сънища и да сме здрави!

# 333
https://www.gecce.com/haber-kerem-bursin-hayalim-30larimda-baba-olmakti

Керем Бюрсин: "Мечтата ми беше да стана баща на 29-30 г." / ами какво чака,нищо че малко ги е попреминал, мамата може да е на толкова Stuck Out Tongue Winking Eye/.
Керем Бюрсин обясни пандемичния процес, комуникацията със социалните медии, личния живот и цели в живота си за списание "Дигитални публикации"/ Лара Мутлу.

# 334
Колкото и да си приказваме , че ще е интересен, весел, динамичен епизодът в събота, на мен този тумор на Серкан така ми действа, че всичко останало във фрага ми е като миманс. Да не би да е някакъв хематом от катастрофата със самолета...Нали тогава оная "грижливата"  беше до него , не са ли му правили скенер. Там като цепеше дърва и ръката нещо му се схващаше, главата го болеше, амнезия имаше. Наистина някакви визуализиращи изследвания не трябва ли да се правят при такава катастрофа...Знам ли и аз... Sad

# 335
  • София
Вижте Керем как диша във врата на Енгин Акюрек.

А това ми е много интересно.  Фифи може наистина да се върне в сериала. Или е някаква реклама 

# 336
  • Бургас
Умрях си с Ердем в края на фрага!

# 337
Добро утро, момичета! 💜

Желая ви усмихнат ден, изпълнен много настроение! ⭐
Днес чакаме озет и снимки, да видим ще има ли нещо, което да ни изненада?! Може би по-дълъг озет, че последните са все по 2 изречения? 😁 Още един ден остава до нашия ден, седмицата се изниза много бързо. 💜

# 338
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 339
Не мога да се сдържа... mi_si и Магийка, вие сте нашият сутрешен блок. Като Антон Хекимян и Биляна Гавазова сте ☺️
Дoбро утро!
Ханде си е харесала тези работи Simple Smile

# 340
Значи трябва да измислим нещо от типа на Късна емисия новини, поне и с наши постове да си лягате 😂😂

# 341
Добро утро, ☀️

# 342
  • Пришълец
кАжи им, Налбантова Stuck Out Tongue Closed Eyes Колко пъти и на мен ми минава през ум, че са като сутрешен блок, но аз залагам на конкуренцията - Лора и Виктор.
Шегата настрана, но си пия кафето докато съм във форума, в неизменна част от ежедневието ми се превърнахте и ако подранят или закъснеят веднага забелязвам. Миналата седмица например се появиха пак в синхрон малко преди 7 ч. Joy

Nature Low Brightness Хубав ден! Nature High Brightness

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 08:37 от Маргарита Н.

# 343
  • София
❥ Самое интересное из интервью Керема Бурсин для журнала ALEM:

▪Керем описал свой один день:
⚡«Если мне повезет, я занимаюсь спортом, когда просыпаюсь утром. На съемочной площадке проходит большая часть дня. Мы очень весело проводим время на съемочной площадке. Съёмки сериала идут с прошлого июня. Было бы очень сложно, если бы мы не получали удовольствия в таком темпе. Съёмки проходят отлично, потому что мы работаемс любимыми людьми. Я иду на съемочную, площадку, возвращаюсь со съёмочной площадки. В свободное время я провожу время дома со своей собакой.
Каждый несет ответственность из-за пандемии. Сейчас мы работаем со 100 людьми на съемочной площадке, не стоит рисковать всем составом»

▪Как он принял новость о пандемии:
⚡Мы все были шокированы. Нет худа без добра. Я думаю, что никогда не было такого, чтобы все посвящали себе столько времени. Я читал много книг, занимался спортом и смотрел сериалы, фильмы, которые давно хотел посмотреть. Я много готовил, как и все. Когда стартовали съёмки сериала, мы вышли из домашней изоляции. Съёмки начались тогда, когда все носили маски не снимая. Наша команда очень ответственная, но я все равно хочу, чтобы этого всего не было»

▪О сбалансированном общении с фанатами:
⚡Социальные сети - хорошая платформа, да. Несколько месяцев назад я открыл для себя, что можно отвечать в Твиттере. Иногда я действительно захожу и отвечаю своим подписчикам. Если у кого-то задал вопрос, и я могу ответить в эту секунду, почему бы не ответить на него. И для этого человека приятно, и для меня. Как будто мы построили интерактивные отношения. Я не очень люблю проводить много времени в социальных сетях, но теперь это часть нашей жизни»

▪О встречах с родными:
⚡Есть много областей, где мы можем сочувствовать, поскольку пандемия была для всех. Получить поддержку или поговорить с кем-то о поддержке - хорошо.
Я, например, не вижусь ни с сестрой, ни с племянником с самого начала пандемии. Просто не могу»

▪О том, что нельзя молчать:
⚡За последние 2 года я понял это. Необходимо поддерживать и защищать ваши принципы и действовать.
О правах женщин, к примеру. Это должно быть нашим общим принципом. Я хочу сказать много чего, мы не должны молчать. Все, у кого есть власть, голос, связи, не должны молчать, мы должны реагировать на эту проблему. Это случается каждый день. Это случается каждый год. Это то, что существует. Это систематическая проблема. Беда мира. Это катастрофа, идущая из патриархальной философии»

▪О семье и детях:
⚡Семья и дети - очень важно. Будто это одна из наших целей, которая обогащает жизнь. Но, конечно, это вопрос предпочтений, по крайней мере, я так считаю. Я стал немного старше. Через 3 месяца мне будет 34 года. Я всегда мечтал стать отцом в свои 29 или 30 лет, но, конечно, иногда все идет не так, как нам хочется. Самое главное, что дети созданы не только для того, чтобы иметь детей, и мы не женимся только для того, чтобы жениться. Вы не можете просто быть с кем-то. Что касается человека, с которым вы хотите разделить свою жизнь, возможно, он этого не захочет. Все дело в том, что ждет нас в жизни. Если у пары всё сходится, почему бы нет?»

▪О мире:
⚡Мир, в котором мы живем, очевиден. Неудачный мир. Наша планета не в хорошей форме. Есть огромная разница между богатством и бедностью. Это не равноправный мир. Когда вы говорите «равный», это также включает в себя расизм, равенство между мужчинами и женщинами и все остальное. Неравный и аморальный мир. Так во всем. Мы все еще выбрасываем мусор на землю. Наши океаны полны пластика. Вот почему мы несем ответственность. Одна из наших целей - выполнить обязанности перед миром лично. Мы сами не осознаем силу человека. Нам все равно. Если ваше душевное спокойствие не на месте, вы стрессовый, беспокойный человек. Рождаемся один раз и надо жить хорошо, надо 20 минут в день посвятить лишь себе. Нам нужно любить себя»

# 344
Добро утро подаръка им от Бразилия
https://twitter.com/mfyapimtv/status/1377878440385318913?s=20

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:59 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт