Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 753
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Вързахте ли се момичета. Хайде честит 1-ви април   

Това не е Ханде наистина. Ето с кого я сравняват феновете.

# 316
Този път почти не ме изненада пускането на фрага, имаме напредък. Joy
Ама чок интересен епизод се очертава. Май го казах и за предишния.. Grinning Дано и занапред го казваме!
За превода и субтитрите благодаря на Алекс и Али! Hug
Еда поне сега ще бъде на точното място в точното време и Селин няма как да се измъкне. Разобличаването и трябваше да стане от Серкан или Еда. И от кога го чакам.
Нямам притеснения и аз като Бро, че ще останем без Серкан, няма как да стане. Grinning
Сега той ще прави всичко, което някога е искал да направи, знаех си. Сигурно затова ще се хванат да разследват и това убийство, от списъка ще да е. И татусите ще са от него предполагам. Може би действията в епизода ще са продиктувани от тези желания.
Събота да идва по-бързо!

# 317
Странен фраг. Редно е вече Селин да бъде разобличена и да се разбере кой е истинския баща на детето и.
 Благодаря на Алекс и Али за превода на фрага. 
Алекс, пожелавам ти  бързо оздравяване.

# 318
Добър вечер! Като прочета , че епизодът ще е "бомба" и първата ми работа е да си прибера кошниците, да сложа ръцете в джобовете и да отивам да гледам сериалчето си.Въобще не им се връзвам вече на приказките, нито на фраговете. Едно изречение , извадено то контекста може да звучи всякак, така че спокойно.
      Селина ще излезе много палаво пиле  - хайде да я оскубва Еда и с еднопосочен билет за Мадагаскар да заминава, нали в миналия епизод все това повтаряше "искам да заминавам". Прав ѝ път!
      Тези детективски изпълнения ми приличат на някаква ситуационна игра , в която участва Арт Лайф. Добър повод Еда и Серкан да бъдат заедно и да се понатискат по кюшетата.Yum

# 319
Аз да си призная, мен тези детективски истории много не ме интересуват, не са ми интересни обикновено и не вярвам да направя изключение. Ще гледам, разбира се, но се надявам да е само този епизод и да е за кратко, колкото да се получат забавни моменти.
Повече ми е интересно да видя как ще реагира Еда на разговора на Селин, ще каже ли на Серкан, самата Селин какво ще направи, прегледа при доктора. Ясно ми е, че Серко няма да умре, това със списъка е интересно, ама чак разследване на престъпление... 😂 интересно ще ми е да видя другите му желания, татусът ще е едно от тях, а другите? Може би моторът също

# 320
Гледам,гледам и си спомних един сериал ,в който главният имаше тумор в мозъка и го оперираха и после даваха какво сънува . А сънят беше свързан с подсъзнателните му желания . Та си помислих дали не са детективи в някакъв следоперативен сън на Серкан. Но изглежда да е в реалността случващото се .
    Серкан няма да умира ! Не давам ! А ако СЦ имат такава глупава идея ,взимам спешната чанта и отивам да го спасявам 🤣. Налбантова ще помогне с превоза . 😆
     Сън или реалност ,с тумор или без се очертава динамична серия с различни емоционални заряди ,а най -хубавото е ,че серията ще започне в 21 часа и ще гледам заедно с вас .Не знам от кога не ми се е случвало . 🤗
    Алекс ,Али ,хиляди благодарности! 🌷🎈

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 23:20 от Sezariya

# 321
  • София
Ели-мама,
с това изречение съм на 100 про съгласна. Мислех си го и аз същото: “Ох, не можах да се сдържа! Керем в черно семейства разваля!” Sunglasses

Мисля, че Серкан ще е болен. Дали ще са объркали резултатите или наистина ще е болен, но ще го излекуват, не знам. Но със сигурност действието този епизод ще се върти около това, че е сериозно болен. Затова ще зареже всичко и ще реши да сбъдне списъка с желания, който има. И разбира се, да прекара цялото време с Еда. Simple Smile Според мен още в началото на епизода, докато преглеждат Серкан в болницата, Еда ще чуе разговора на Селин с Дениз и ще я разкрие. Стискам палци за две неща - много искам да стане ясно, че Серкан не е бил със Селин след катастрофата, следователно детето няма как да е негово и искам най-после Серкан хубавичко да нареди Селин, след което да я изпъди през девет планини, в десета. Wink

# 322
  • София
Ей не може човек да ви излъже даже и на 1-ви април. Като хрътки се нахвърлихте и веднага ме разконспирирахте.     
Първа се усети Марги, след нея се включи Магийка, после Ели-мама и Налбантова.
Направо се включвайте в детективския отбор на Еда и Серкан.

Хайде да ви почерпя с по една баклава за добре свършената работа

# 323
  • Кърджали
ББО, БРО, БРО... Оше не си се имъжила, а вечв си готова да синразвалиш семейството заради един мъж в черно. Не така, момиче. Виж, а съм добра и ше се жертвам заради теб. Все пак 12 години съм семейна, ще се прежаля и ше го взема този мъж в черно.

Добре де, някъде е разрвшвномедин мъж да еюима две три жени. А няма ли някъде масто, къдетомда е разрвшвно една жена да има двама мъже? Да си взимам семейството и по пътно да грабна и Керем и там да се местя...

# 324
Привет, момичета! Hug
Днес много първоаприлски новини, посмях се и с тази за Берен Саат, и със смяната на Ханде и Керем, и с бременната Ханде Joy
Много интересен фраг, очаква се емоционален епизод (то кога ли не е бил), готина идея да направят Ханде като Ума Търман от "Криминале", а Керем в черно, ммм... Очаквам и подобаваща музика да сложат на детективската им история, ще е много забавно. А в края на фрага, когато ги сгащват, са всички от офиса, та щом са се забъркали и другите, ще е смях Joy
И на мен много ми се иска да стане ясно, че няма как Селин да е бременна от Серкан, обаче не виждам как ще стане, единствено тя може да го каже, а тя определено не би го направила. Та очаквам да я разкрият, че бебето е на Дениз, но да ни остане лекото разочарование, че не показаха категорично, че нищо не е ставало в Словения.
Ако наистина 38 е последен за Биге, явно няма да има възмездието, което очаквахме, щяха да го загатнат във фрага, което ще е много жалко според мен. Бях се настроила да я помете Серканчо, както той си може, но сега с този тумор няма да им е до нея.
За протокола, загледах промото заради Керем, защото го харесвам от "В очакване на слънцето", но нещо така и не му гледах другите сериали. Харесвам романтичните комедии и ми беше любопитно да го видя, а вече като видях тази красавица Ханде и как добре стоят още във фраговете и реших, че ще погледна поне един епизод. Тогава гледах уж Мистър Грешен, но бързо го зарязах и се прехвърлих тук. Радост за окото и наслада за душата са Ханде и Керем, а в сериала, както вече многократно отбелязахте, няма махала, батко, како, свако. Забавна история, любов, недоразумения, малко драма, а като се добави и невероятната музика (и май за първи път в турско дизи чувам толкова английски песни, уау!) си става перфектно сериалче за отмора в  напрегнатото ни ежедневие, сега допълнително утежнено и от тази ужасна пандемия, която сякаш няма край!
Александра, оправяй се бързо, стискам палци!
Бъдете здрави! Heart

# 325
Алекс със сигурност ще има и други желаещи за Керем! 😁😋
Тогава горкият ще трябва да пее песента:
Аз не съм мъж само за една жена,
а за цялата бг мамма!
😂😁❤️

# 326
  • София
Тази красива снимка на Ханде е харесана от Бурра Гюлсой и от Неслихан Яалдан

Големи приятели си останаха Ханде и Бурра

# 327
  • София
Алекс, джанъм,
затова предлагам аз да се “жертвам” - да не си разваляте вие семействата. Още не съм омъжена, не за друго. Grinning

Да вдигнем малко градусите... Cold Sweat Sign Underage

# 328
ББО, БРО, БРО... Оше не си се имъжила, а вечв си готова да синразвалиш семейството заради един мъж в черно. Не така, момиче. Виж, а съм добра и ше се жертвам заради теб. Все пак 12 години съм семейна, ще се прежаля и ше го взема този мъж в черно.

Добре де, някъде е разрвшвномедин мъж да еюима две три жени. А няма ли някъде масто, къдетомда е разрвшвно една жена да има двама мъже? Да си взимам семейството и по пътно да грабна и Керем и там да се местя...
Алекс има жени с 2-3 мъже в части от Тибет, в части от Индия . Омъжват 2-3 братя за една жена защото жените са малко , а и няма достатъчно обработваема земя за повече семейства . Така си живеят заедно и не се знае децата на кого са  . Така ,че този с черната риза всички го вземаме , жалко ,че няма брат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
Няма изчитане тази тема Laughing На 22 стр. чак ви догонвам и докато пиша постоянно ми се появява съобщение "1 нов коментар беше публикуван" Stuck Out Tongue

Казано е вече почти всичко, което и аз мисля. Само ще добавя този надпис, който не знам дали е случаен - "Малкият принц".

Много прилича на ролева игра. Нещо като тиймбилдинг да са решили да си направят, но защо само Еда и Серкан са дегизирани Thinking

Общи условия

Активация на акаунт