Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 754
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето Ханде и в друга роля със същата прическа.
И с цигара в ръка

# 301
  • Пришълец
Нямаше да я позная ако не беше казала, че е тя, Линде Open Mouth

# 302
Да попитам да не би да се връща в сериала Фифи? Ако е така ще е много хубаво приятелките отново ще се съберат заедно.

# 303
Гледам, гледам... и тази, която е постнала БлагаВест не ми прилича на Ханде..

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:37 от Есенна магия*

# 304
Ох, не можах да се сдържа! Керем в черно семейства разваля! 🙃 Тези двамката са детективи в действие, ама най ми хареса изречението на Керем, че Серкан и в роля пак ще е влюбен в Еда! Ще се люлеем между драма, комедия и криминале другата серия.
❤️Алекс, дръж се, бързо оздравяване!
Редакция: връщам се да кажа. Да, това не е Ханде! Култов филм: "Криминале"

# 305
  • София
Ето на кого прилича Бамби когато се ядоса     

# 306
Марги и Магийка, еми няма как да видите Ханде, защото не е тя 😆
Ума Търман е.

# 307
Марги и Магийка, еми няма как да видите Ханде, защото не е тя 😆
Ума Търман е.
Проверих аз, може да не виждам, ама не съм чак толкова зле 🤯😂

# 308
Видях ти редакцията, когато беше късно.. Мандалото беше "лопнало" 😆

Ето ви една гърда, да се успокоите, че Серкан няма да рита камбаната.
https://twitter.com/paratisenora/status/1377684013377290241?s=19

# 309
  • Пришълец
Гледам, гледам, хем не прилича, ама все пак повярвах People Eyes Първоаприлска шега ли беше това? Joy

# 310
  • Кърджали
Да попитам да не би да се връща в сериала Фифи? Ако е така ще е много хубаво приятелките отново ще се съберат заедно.

Не. Поне не казват. Снимат за нещо г реклама ли, проеект някакъв ли, не казват обапе. Тайна нюбило засега, но обещавали да е весело.

Серкан няма да умира споко. То вярно пе в драматичнитв мунсериали много обичат да завършват със смърт, ама да си припомним г това е ромком. Тъй се водеше май по едно време де.

# 311
Няма проблем, Налбантова, поне се разписа, заради нашата чуденка, че нещо ми се губеше тези дни. 🙈😂
Марги, и аз като видях, че и ти мислиш, че това е Ханде и си казах "явно само аз не я виждам Ханденцето"  🤯

# 312
Пак са на един език разтояние 😁

Явно Серкан си мисли, че ще умира и има списък с неща, които иска да направи преди това! Да се прави на детектив явно е едно от тях! 😄
Ха добър вечер, момичета! 🤗

# 313
Благодаря да превода !
Много ми хареса.
Би ми се искало този път да разкарат и поставят Селин на мястото й , но се съмнявам, че като предния път ще се размине тънко.
Може би ще й се размине заради реалната трагедия на актрисата,  нямам идея.

# 314

Не. Поне не казват. Снимат за нещо г реклама ли, проеект някакъв ли, не казват обапе. Тайна нюбило засега, но обещавали да е весело.

Серкан няма да умира споко. То вярно пе в драматичнитв мунсериали много обичат да завършват със смърт, ама да си припомним г това е ромком. Тъй се водеше май по едно време де.

Благодаря за уточнението

Общи условия

Активация на акаунт