Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 756
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен / София
О, Божее! Днес писах, че в сериала няма престрелки и баш на края на фрага някой си изкарва пистолет ли?😂
Внимавай какво си пожелаваш...Искахме Селин да изчезне натресоха ни Балджа...изревахме от нея върнаха ни още по лоша Селин....
Алекс, благодаря за превода
Селин продължава да вярва, че може да е щастлива със Серкан...Наистина е луда за връзване...

# 286
Ама тази симпатяга не е Селин... Вероятно е част от "престъплението", което ще се окаже истинско май.

В една серия на Касъл съм гледала нещо подобно - разни хора се записваха да играят игра - да бъдат агенти под прикритие и разни такива, но накрая един го гътнаха реално.. 🧐

# 287
  • София
Понеже не откривам интервюто с Биге от днес с превод - казала е, че напуска сериала ли?

Тази мадама беше гост актрисата, за която писахме преди два дни - Мерве някоя си. Само не ми е ясно дали това е игра или действително ще разследват нещо. Ще разберем в събота. Но изглежда забавно. В никакъв случай драматично. Според мен обаче емоциите ще се редуват - ще има от всичко по малко. Simple Smile

# 288
  • Кърджали
Върнах малко редакция, не престъпление а убийство ще разкриват лудетините.
На Серкан мозъпният тумор нв му влияе добре, попва да се забърква в бели. Я да ходи в болницата на Доктор Чудо, да го оперират по спешност

# 289
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2232221698572

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:12 от ally.yor

# 290
здравейте момичета благодаря за фрага.
Като гледам дано Еда чува от самата Селин че бебето не е на Серкан и да я постави на мястото й ама хубаво както тя си знае. А Еда и Серкан защо са се дегизирали май от една тема за бебе навлизаме в друга като детективска

# 291
Серкан и тумор?
Очаквайте паралел с Дженк и Серкан тогава.
Боже не мога само преди седмица го казах тия да не ни четат чата в туитър бе?
Кирето обича да умира по сериалите ако се спомине пак ще изядем халвата за поредния герой,че вече АМЪН!

# 292
  • Пришълец
Али, Алекс, благодаря. Както винаги не ни оставяте в неведение Stuck Out Tongue Winking Eye

С татуировка на пръста

Гости, аз пък откакто вземам сама решения относно външния вид съм все с дълга и до днес с естествен цвят. Направо настръхнах при мисълта, че Ханденце са я лишили от нейната. Но те са отворени за предизвикателства, професията им го налага Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
Ох, дано не занулят Серкан, неее... 😭😭😭 (за тумора, де)
За косата... аз съм била с коса до кръста, после над рамото.. с омбре, с кичури и сега съм с естествения си цвят и дължина средно дълга, но като перуката на Ханде никога няма да се подстрижа 🤯😂

# 294
Страхотен фрагман! Еда е с дрехите от летището, когато чува Селин, което ми дава надежди, че драмата с бебето ще се реши в началото. Hug
Серкан няма да умира, ясно е , само да не си загуби пак паметта след мозъчната операция Joy или просто да са сбъркали резултатите му от скенера с нечии други Joy
Алекс, леко и бързо да ти минава Kissing Heart за събота са извинена, ако не се чувстваш добре Kissing Heart

# 295
Дано има щастлив край и Серкан не умре иначе от комедия романтична ще се превърне в драма сериала.

# 296
  • София
Притеснения, че Серкан ще умре, нямам никакви. Wink

# 297
  • София
Ха такаааа... Който си има бълдъза е щастлив    

# 298
Гроги съм тази седмица и нямам енергия да мисля фрага. На Серкан или му няма нищо или бързо ще го излекуват. Споко Wink
Алекс оправяй се бързо.

Любовчета Purple Heart

За протокола

Лека нощ момичета! Relaxed

# 299
  • София
Пак ни пързалят с фрага...

Серкан просто е при лекар след припадъка на летището и лекарят го пита(след като разбира за катастрофата) дали е имал тумор в мозъка и Серкан удивен казва: Тумор в мозъка ми?...не, просто загубих паметта си за една година...

Интересно убийство на кого разследват...Кемал ли...би трябвало да е техен познат...

Общи условия

Активация на акаунт