Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен / София
Добро утро, момичета! 💜

Желая ви усмихнат ден, изпълнен много настроение! ⭐
Днес чакаме озет и снимки, да видим ще има ли нещо, което да ни изненада?! Може би по-дълъг озет, че последните са все по 2 изречения? 😁 Още един ден остава до нашия ден, седмицата се изниза много бързо. 💜
Магия, страхотно си се преоблякла..Честито Heart
Аз окъснях да пия кафе....

# 346
# 347
Представям си как така разглеждат и нещата от нашето кашонче, което ще съдържа - баница, тутманик, лютеница, кисело мляко, зелеви сарми (да разнообразят техните малко), шкембета, чевермета и розовото масло за разкош... 😆
(На Магийка картинката точно показва реакцията на Керем, когато опита баницата със сармите 😆)

Марги, Айдан днес изпревари Ани Салич. Виктор ми е малко студен, а нашите сутрешни гълъбици са емоционални и "топли" 😆

# 348
  • София
Purple Heart Добро утро, момичета! Purple Heart

Днес съм ви подготвила едно хубаво събуждане... Да събудим темата красиво, романтично и любовно... Я, сега си представете, че Керем милва вас така...

Връщам ви в реалността, но съм сигурна, че всички сте усмихнати широко - това беше целта. Добрата новина е, че е петък и остава само един ден до новия епизод.

Имайте шеметен ден и се гответе за турската версия на Мистър и Мисис Смит. Sunglasses

Revolving Hearts Ваша Бърборанка Revolving Hearts

# 349
Страшна работа си Wink Stuck Out Tongue Winking Eye Може и едни шушони ...
Представям си как така разглеждат и нещата от нашето кашонче, което ще съдържа - баница, тутманик, лютеница, кисело мляко, зелеви сарми (да разнообразят техните малко), шкембета, чевермета и розовото масло за разкош... 😆
(На Магийка картинката точно показва реакцията на Керем, когато опита баницата със сармите 😆)
Марги, Айдан днес изпревари Ани Салич. Виктор ми е малко студен, а нашите сутрешни гълъбици са емоционални и "топли" 😆
Слух:
"Сериалът Kuzey Yıldızı İlk Aşk прави финал на еп. 60, заради нисък рейтинг. Утре (03.04) ще се излъчи еп. 58 "
Скрит текст:
Скрит текст:
P.S.
Продуцентите ни нещо са се активизирали за рекорд утре - 4М . Хаштагът на епизода ще го пуснат в 16 часа Wink

# 350
Така ами! Ние ви сгряваме душичките рано, рано 😂
Докато разбера, че става въпрос за мен.. 🤪

И някакви домашни мезета или туршийка, ако им сложим ще е пълна картинката 😂

# 351
Продуцентите задават въпроса за 4м туита утре и ако има 100% да ще пуснат хащага в 16:00ч
https://twitter.com/i/status/1377822064137093123

# 352
  • София
Nature Sparkles Магия Nature Sparkles,
сега виждам как чудно си се преоблякла. Пу-пу! Много е хубаво това момче, ще ни запознаеш ли? Smirk

Пари, пари... Nature Fire С такива сцени утре ще изгорим... Misc Bomb

# 353
ФОКС са харесали това:

Явно утре купонът ще започне в 16 и ще продължи след полунощ Wink

# 354
# 355
  • Плевен / София
ФОКС са харесали това:

Явно утре купонът ще започне в 16 и ще продължи след полунощ Wink

Апетитът идвал с яденето...

# 356
Керем е харесал тези снимки на Гамзе