Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 731
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Какъв дълъг озет, отне ми толкова много време да го прочета и да вникна във всичко това, което са казали чрез него... 🙄

# 376
Какъв дълъг озет, отне ми толкова много време да го прочета и да вникна във всичко това, което са казали чрез него... 🙄
Твоите чаршафи са няма нищо, като каренце за телевизорите през 90те сравнено с озета 😆😆😆

# 377
  • Плевен / София
Я тебя не простила.....
Я тоже....

# 378
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus

Пак са им се свидили думи за озета Joy надявам се да видим как разкриват Селин я пращат по живо по здраво в другия край на Света...Дания е прекалено близо Joy
Аз също съм на линия утре Champagne , децата са в майка ми , дано са послушни, че да не ми ги върне предсрочно Joy

П.п само да кажа, че тази седмица сме направо мълчаливи, обикновено в петък вечер почваме нова тема, да имаме мегдан за писане в събота Joy

# 379
Здравейте и от мен!
Хареса ми вторият фраг,имам няколко предположения:
-че това ще е някакъв вид тиймбилдинг,уж игра,но наистина може да се окаже,че е истинско и оттам ще следват комични моменти;
-това няма да е краят на епизода;
-краят на епизода ще е някаква хубава бомба за феновете,тип Еда бременна Blush;
-надявам се още в този епизод да се разбере,че Серкан е добре и са му объркали изследванията;
-феновете ще се активизират и ще достигнем над 4млн.туита.TadaTada

# 380
Приветт! Hug
Магия, честито ново аватарче! Ама много е красив! Hug
Озет - чудо! Отпуснали са се. Станали са цели 3 изреченията. Joy
Много хубави снимки са ни пуснали обаче. Heart Eyes
Охо 4 милиона утре, дано пуснат хаштага по-рано, както са казали, че иначе малко трудно ще е.

# 381
  • София
Момичета,
за да видите, че Бърборанка не си губи времето, вече съм готова с предложенията за шапка на новата тема. Съобразила съм се с желанията на повечето от вас - снимката да е цветна, да е една, а не колаж,  намерила съм снимки с добро качествто, вдигнах резолюцията на макс и пипнах контраста, за да са още по-живи снимките. Wink

Имате три предложения:

Ако ви допада следната идея - мога да пробвам да направя анимация. Ще се лупват трите снимки една след друга. Simple Smile

# 382
Още един сериал отпадна
SeniÇokBekledim

# 383
Харесват ми, Бро! Супер са!
Харесва ми и идеята на Марги, шапката фа подхожда на "темата" на първият пост. Всички се запалихме по сцената с дъжда и мисля, че ще е добре това да е и на следващата ни къщичка. Имаме си шапка, аз ще осигуря гиф-чета и сме готови. 💜
Благодаря ви, момичета, и аз много си харесвам аватарчето, от началните епизоди, ама пък защо не?! 😁

# 384
  • Плевен / София
Момичета,
за да видите, че Бърборанка не си губи времето, вече съм готова с предложенията за шапка на новата тема. Съобразила съм се с желанията на повечето от вас - снимката да е цветна, да е една, а не колаж,  намерила съм снимки с добро качествто, вдигнах резолюцията на макс и пипнах контраста, за да са още по-живи снимките. Wink

Имате три предложения:
Скрит текст:

Ако ви допада следната идея - мога да пробвам да направя анимация. Ще се лупват трите снимки една след друга. Simple Smile
Аз съм "за"...трудно ми е да избера...
Относно "Толкова дълго те чаках" нас това не ни "топли", защото се излъчва на Стар ТВ...

# 385
  • София
Ето така изглеждат анимирани трите снимки една след друга:

Пак съм се опитала да запазя възможно най-доброто качество и контраст. Сложила съм и кашета горе и долу, те ще се клъцнат при ъплоудване на гифчето за шапка. Wink

Май имам по-добро предложение обаче - ако искате шапката да си кореспондира с гифчетата от главния пост и всички сме единодушни, че искаме танцът под дъжда да е фокусът, то предлагам да ползваме тази снимка за шапка (изчистена, контрастна, с добро качество, красива):

Ето и гифчета с добро качество от сцената под дъжда:

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 15:31 от Бърборанка с розови очила

# 386
Ами, аз вече ги бях подготвила гиф-четата, защото са малко по-дълги като времетраене, но които решите ползвайте, не ги постнах, защото ми се видя рано за новата тема 😁
За мен друг вариант е темата предтоящата да не е с утрешния епизод, защото след излъчването му ще имаме много повече кадри, снимки и гиф-чета, които можем да използваме, а сега имаме само тези от фрагманите. Можем да използваме 37ми епизод отново за тема, защото имаме изобилие от материали.

# 387
  • Кърджали
Магийке, нали знаеш - колкото повече, толкова повече. Дай и твойте и Маргаритката ни утре като подготвя тема ще има избор.

# 388
Ханде е качила това стори но го е изтрила

# 389
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт