ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 992
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Вие очаквахте от утре да има информация ли? Наистина ли?

# 316
Вие очаквахте от утре да има информация ли? Наистина ли?
                А защо да не чакаме? Как всички отиваме и си вършим работата и те също трябва да си я свършат.Още не са ги освободили.

# 317
  • София
Добро утро Flowers Hibiscus .
Част от постовете са зачезнали явно вчера.
Кажете нещо осмокласно Simple Smile .

# 318
При нас е студено и дъждовно.
Моника планува да прочете Декамерон и Хамлет.
Дано да се постопли, за да могат да излизат децата.

# 319
  • София
Ние се изпокарахме лятото на тема четене на книга би за училище и реших, че вече трябва да го оставя сам да решава или да се отврати от четенето. Съответно го оставих и нищо повече не прочете по литература (освен Дон Кихот).
Сега се вайка, че трябва да ги прочетеза няколко дни. Но да се спасява Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 320
  • Между гори и планини
При нас от снощи вали сняг. Горките овошки, които цъфнаха 😏 Другата седмица супер топло, но тая... Ще стоим до камината и ще гледаме филми и ще играем настолни игри.
Лятото Стивън прочете всичко без Декамерон,  идва ми  too much разврат.

# 321
Нещо осмокласно. Младежът се радва, че фитнесът му е отново отворен. Щял да започва да тренира ММА (не знам така ли се водеше онова там със свободните боеве), защото под фитнеса е залата за ММА и така и така се отбива и там да блъска и рита по боксовите круши. Обаче тренировките били от 18ч, а той свършва училище малко по-късно. Та това му е драмата сега 🤣
А, и между другото през ваканцията щял да решава задачи от рационални изрази.

# 322
Зазу, и при нас така се получава с четенето.
Чух учителката по БЕЛ как приканва децата да прочетат Декамерон: " Четете, има пикантерии. Ще ви е интересно. "
Те, в тази възраст, точно от Декамероновите пикантерии се интересуват...

# 323
Нямам идея какво прави в момента, защото не съм си вкъщи.
За изборите- малкият държеше да подкрепим партия, която защитава природата и животните. А големият заключи, че щели да му липсват "яките снимки", като онази на 'празен поглед в минзухарено поле". И бил много тъжен.    Успокоих го, че не изключено и по- голямо шоу да предстои.
Моят чете само на английски, а по неволя и на френски:) " Червената шапчица".

# 324
  • Между гори и планини
Преди малко мъжът ми влезе в бърлогата. Чувах лек шум, но чаках сам да изпълзи.  Оказа се, че станал и писал единият урок в граматиката по английски,  за да е свободен цял ден. Понякога много ме радва това дете!

# 325
  • sofia
Моят човек ще решава задачи за да улегне материала. Книгите ги прочете.
   Гледам изборните резултати...Чорбанов ако стане министър на здравеопазването всички  мерки падат😉 Така че децата да се стягат😊

# 326
  • о`майна лунна нощ е
10,34 часа е. Дали да не събудя наборчето? Сестра му пак си събра багажа и отпътува още в събота при приятелката си на десетина километра от Пловдив. Наборът е щастлив. Бърлогата е само негова и от време на време - споделена с Швепса.

Люба - страхотно бау-бау!

# 327
ТуиГ, като прочетох " сестра му си събра багажа" и си помислих, че се  изнася от семейния дом😀

# 328
  • о`майна лунна нощ е
Ако знаеш какъв купон ще вдигнем, ако вземе, че го направи наистина ... Wink Майтапя се, на почти 12 г. е Simple Smile . Няма кой да й позволи поне на този етап.

# 329
А, Моника беше на три години, когато заяви, че напуска града.🤪
Баща й имаше неблагоразумието да отиде до съседа без нея и това се оказа голяма трагедия. Тичаше нагоре- надолу плачейки, като повтаряше " Искам с татиииии" , а аз извадих камерата, за да документирам тази й изява.
Голяма грешка!
Започнаха едни подскоци в стил Великденски заек, с единствената цел да докопа камерата, за да не я снимам.
Е, не успя. Седна на земята и започна да се обува. Нарая, през ред сълзи, ред сополи, заяви, че напуска града.

Общи условия

Активация на акаунт