Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 7 925
  • 116
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата тема.

Старата тема

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:45 от Tatti

# 1
Много положителни тестове и бебчета да има в новата тема!

# 2
Успех на всички

# 3
Благодаря за новата тема.
Тъкмо пуснахме изследвания и очаквам преглед за подготовка на трансфер на последното ни ембрионче от замразена ДЯ ( от пакет 8 замразени ДЯ , трансфер на два ембриона на пети ден миналата година - биохимична и третия ни последен навакса на шести ден и беше замразен ). Бях го отписала , но в предната тема ме окуражихте да му дадем шанс.

Четвърти ден от цикъла хормони :

Пия естрофем от първия ден на цикъла.

# 4
Момичета за свежи ембриони къде може да се кандидатства

# 5
Надежда и Малинов
Кипър
Момичета за свежи ембриони къде може да се кандидатства

# 6
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всъщност във всяка българска IVF клиника може да се кандидатства за свежи яйцеклетки, като се приготвите за чакане от около минимум година.

# 7
МЦАР - Варна също работят със свежи яйцеклетки. Чакахме за донор около 4 месеца. Имаме момченце от първи трансфер Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 18:34 от moonwind

# 8
В клиниката на д-р Владимиров и в Малинов не се чака толкова дълго по разкази на мои познати.

# 9
Аз също съм с момиченце от свежи Я от МЦАР Варна. Чакахме за донор точно 6 м. От втори трансфер. Първи от същата донорка беше ВХ.

# 10
Владимиров приятелката ми чака вече 13 месеца , а Малинов не.
Там всички само неуспехи споделят Sad
В клиниката на д-р Владимиров и в Малинов не се чака толкова дълго по разкази на мои познати.

# 11
Запис и от мен в новата тема. На нас ни останаха 2 замразени ембриона след 2 неуспешни трансфера миналата година - един свеж и един замразен. Оня ден гинеколожката (тя ми е приятелка) ме пита "Имаш ли сили за още?" Аз, честно казано не знам Confused

# 12
Аз имам един трансфер на 1 тридневен без имплантация със СЯ,  втори трансфер на 2 бластоцита (5 ден ) от ДЯ приключил с биохимична, готвя се за трети трансфер с последния ни ембрион от пакета със замразени ДЯ и честно казано не знам дали ще имам сили да продължа ако и този път не стигнем до успешна бременност с раждане. Забелязах, че ги няма предишните емоции - не изпитвам ни вълнение ни страх, едно ми е безразлично такова, вероятно защитна реакция на организма , тъй като ги изживявах тежко предните неуспехи.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 20:02 от •MERA•

# 13
По- добре - понякога силните емоции също пречат. Настрой се, че това е твоето детенце и само те чака. Стискам палци!

# 14
И аз потвърждавам за МЦАР Варна - чакане 4 месеца за свежи ДЯ. Дано са нашите, трансфера ще е по-натам замразен.

Общи условия

Активация на акаунт