Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 52 488
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,

Дали някой би могъл да ме ориентира колко време е чакал докато му изпратят подходящи донори, от които да избере. Става въпрос за украинската банка.

Благодаря предварително!🌺

# 751
Аз чаках 3 м от украинска банка

# 752
Аз чаках 3 м от украинска банка

3 месеца за да ви изпратят списък с подходящи донори по зададени критерии или за яйцеклетки?

# 753
  • Be realistic - plan for a miracle.
Подбират ви донор и ви дава списък да си изберете в рамките на няколко дни, след като върнете кой ви е избора - пристигат след макс 3 месеца.

# 754
Коя е тази украинска банка ?

# 755
Подбират ви донор и ви дава списък да си изберете в рамките на няколко дни, след като върнете кой ви е избора - пристигат след макс 3 месеца.

И аз мислех, че този процес е бърз, но вече мина месец от срещата с ембриолога и нищо.😳 Затова реших да попитам тук.

Благодаря!

# 756
Вие уточнихте ли, че избирате украинската банка и попълнихте ли бланки с вашите данни и на партньора?
Аз бих звъннала в клиниката да питам кое води до това забавяне, защото процесът трябва да се движи.
МЕРА, става дума за украинска криобанка за замразени яйцеклетки, но не знам за коя клиника. Просто стандартът е такъв генерално.

# 757
Вие уточнихте ли, че избирате украинската банка и попълнихте ли бланки с вашите данни и на партньора?
Аз бих звъннала в клиниката да питам кое води до това забавяне, защото процесът трябва да се движи.
МЕРА, става дума за украинска криобанка за замразени яйцеклетки, но не знам за коя клиника. Просто стандартът е такъв генерално.

Да, всичко е уточнено и сме попълнили формата за фенотип.

# 758
Звънни им или пиши мейл с точната дата, на която сте подали искането и попитай на какво се дължи забавянето.
Ако наистина е повече от месец е леко скандално Simple Smile

# 759
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 760
Заповядайте в новата тема :
https://bg-mam.ma/t/1865986

Общи условия

Активация на акаунт