Ин витро в Кипър - д-р Мурат Онал

• 1 475
  • 17
  •   1
Отговори
Пускам тази нова тема за всички, които са ползвали или се интересуват от Ин витро в Кипър със собствени яйцеклетки. Има тема за там само за донорски.
Моля всеки, който е извървял пътя към мечтаното бебче с д-р Онал, да сподели.
Моля и за мнения къде е по-добре - Кипър или Турция- Мемориал.
Днес бях на среща в София с доктора. Първо добро впечатление ми направи.
Притесни ме само схемата, че са намесени български лекари по време на процедурата.
Сега ми остана да реша него ли да избера или Турция.
Благодаря!

# 1
Защо ви притесни, че са намесени български лекари. Те да не са някакви вещери?
Хиляди двойки си правят инвитро в България. Имаме приятелски семейства и при някои стана от първия път. Имаме роднини в УК и дойдоха в България за инвитро и си имат детенце.
Така че не ви разбирам притесненията, ще ме прощавате.

# 2
Защо ви притесни, че са намесени български лекари. Те да не са някакви вещери?
Хиляди двойки си правят инвитро в България. Имаме приятелски семейства и при някои стана от първия път. Имаме роднини в УК и дойдоха в България за инвитро и си имат детенце.
Така че не ви разбирам притесненията, ще ме прощавате.

Защото имам 4 неуспешни опита в България и над 20 пункции. И имам право на лични впечатления и мнение.
Помолих за отзиви за Кипър и Мемориал. БГ не ме интересува.

# 3
Успех тогава! Има доста теми в раздела по тези въпроси, прочетете и ще намерите много отговори на вашите притеснения.

# 4
Здравейте и аз се интересувам от темата. Полезно е да се обменя информация,а всеки сам следва да си направи извод и да си вземе решение

# 5
Зависи как са намесени. Ако е само за проследяване, не е проблем. Може да попитате от Турмед да ви препоръчват.

Пускам тази нова тема за всички, които са ползвали или се интересуват от Ин витро в Кипър със собствени яйцеклетки. Има тема за там само за донорски.
Моля всеки, който е извървял пътя към мечтаното бебче с д-р Онал, да сподели.
Моля и за мнения къде е по-добре - Кипър или Турция- Мемориал.
Днес бях на среща в София с доктора. Първо добро впечатление ми направи.
Притесни ме само схемата, че са намесени български лекари по време на процедурата.
Сега ми остана да реша него ли да избера или Турция.
Благодаря!

# 6
Здравейте, някой със скорошни впечатления от доктор Онал? Колко излиза ориентировъчно инвитро в Кипър?

# 7
Здравейте, някой със скорошни впечатления от доктор Онал? Колко излиза ориентировъчно инвитро в Кипър?
здравейте ,трансфера ми.цеше септември месец  кяква.по тамна ви интересува та е много атнасетелта колко ще ви изледе.на вас.. Зависи кяква ще открие и дали ще се наложи неща допълнително при мен се наложи лапароскопска и преди трансфер лечение  преди продгатавкяпзяптрянсфер на аденомиоза три месеца още.. Което допълнително оскйпи процедурата на мен лично ми.излезе всичко не повече.от 10 евра ... Иначе сямятя процедура беше 4500 +операция+трансфер от да хотел.летище болница и тн.. Хотел.. Цветна снимкай лекарства,микрочип и кариотип спермагрями.изследвания там и тук следене при.започване на подготовката за трансфера самолетни билети...ако па подробно ви.интересува просто се свържете с Турмед и те ще ви пратят по мейл.всичко с цени и информация успех

# 8
здравейте ,трансфера ми.цеше септември месец  кяква.по тамна ви интересува та е много атнасетелта колко ще ви изледе.на вас.. Зависи кяква ще открие и дали ще се наложи неща допълнително при мен се наложи лапароскопска и преди трансфер лечение  преди продгатавкяпзяптрянсфер на аденомиоза три месеца още.. Което допълнително оскйпи процедурата на мен лично ми.излезе всичко не повече.от 10 евра ... Иначе сямятя процедура беше 4500 +операция+трансфер от да хотел.летище болница и тн.. Хотел.. Цветна снимкай лекарства,микрочип и кариотип спермагрями.изследвания там и тук следене при.започване на подготовката за трансфера самолетни билети...ако па подробно ви.интересува просто се свържете с Турмед и те ще ви пратят по мейл.всичко с цени и информация успех
Много Ви благодаря, ще им звънна! Късмет на Вас ❤

# 9
Здравейте,
Моля за мнения и съвети за ин витро клиники в Кипър ? При нас водещ проблем е мъжки фактор . Прочетох за д-р Мурат Онал може ли мнения ?

# 10
Здравейте и аз се интересувам как се случват нещата при д-р Онал в Кипър.
Колко чести са пътуванията до там, колко е престоя и колко излиза инвитро със ЗЕТ и ПИД на ембриони?

# 11
По краткият отговор е да се свържете с Турмед и ще получите цялота информация подробно...аз там успях от 1вия път при ДР Онал и препоръчвам всички мой познати преди и след мен също успяха от раз само ще кажа че тук смених три клиники и безброй опити ДР е уникален и има индивидуален подход към всеки успех

# 12
По краткият отговор е да се свържете с Турмед и ще получите цялота информация подробно...аз там успях от 1вия път при ДР Онал и препоръчвам всички мой познати преди и след мен също успяха от раз само ще кажа че тук смених три клиники и безброй опити ДР е уникален и има индивидуален подход към всеки успех

Здравейте,
Успехът Ви с донорски яйцеклетки ли е?

# 13
В другата група за мами с ДЯ съм  описала всичко с цени. При него бях само за инвитро, други интервенции не са се налагали.

# 14
Момичета, има ли след вас 40+, които да са успели при д-р Онал със собствена Я и от кой опит?
Основният ми проблем е качеството на яйцеклетките. В тази връзка се чудя, там биха ли ми помогнали или да продължавам в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт