Ин витро в Кипър - д-р Мурат Онал

• 325
  • 5
  •   1
Отговори
Пускам тази нова тема за всички, които са ползвали или се интересуват от Ин витро в Кипър със собствени яйцеклетки. Има тема за там само за донорски.
Моля всеки, който е извървял пътя към мечтаното бебче с д-р Онал, да сподели.
Моля и за мнения къде е по-добре - Кипър или Турция- Мемориал.
Днес бях на среща в София с доктора. Първо добро впечатление ми направи.
Притесни ме само схемата, че са намесени български лекари по време на процедурата.
Сега ми остана да реша него ли да избера или Турция.
Благодаря!

# 1
Защо ви притесни, че са намесени български лекари. Те да не са някакви вещери?
Хиляди двойки си правят инвитро в България. Имаме приятелски семейства и при някои стана от първия път. Имаме роднини в УК и дойдоха в България за инвитро и си имат детенце.
Така че не ви разбирам притесненията, ще ме прощавате.

# 2
Защо ви притесни, че са намесени български лекари. Те да не са някакви вещери?
Хиляди двойки си правят инвитро в България. Имаме приятелски семейства и при някои стана от първия път. Имаме роднини в УК и дойдоха в България за инвитро и си имат детенце.
Така че не ви разбирам притесненията, ще ме прощавате.

Защото имам 4 неуспешни опита в България и над 20 пункции. И имам право на лични впечатления и мнение.
Помолих за отзиви за Кипър и Мемориал. БГ не ме интересува.

# 3
Успех тогава! Има доста теми в раздела по тези въпроси, прочетете и ще намерите много отговори на вашите притеснения.

# 4
Здравейте и аз се интересувам от темата. Полезно е да се обменя информация,а всеки сам следва да си направи извод и да си вземе решение

# 5
Зависи как са намесени. Ако е само за проследяване, не е проблем. Може да попитате от Турмед да ви препоръчват.

Пускам тази нова тема за всички, които са ползвали или се интересуват от Ин витро в Кипър със собствени яйцеклетки. Има тема за там само за донорски.
Моля всеки, който е извървял пътя към мечтаното бебче с д-р Онал, да сподели.
Моля и за мнения къде е по-добре - Кипър или Турция- Мемориал.
Днес бях на среща в София с доктора. Първо добро впечатление ми направи.
Притесни ме само схемата, че са намесени български лекари по време на процедурата.
Сега ми остана да реша него ли да избера или Турция.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт