Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 26 857
  • 369
  •   3
Отговори
# 15
Тъй като в старата тема ме опонира една дама, че донорски ембрион не струвал 5000лв, както бях написала.
Ето ценоразпис на Болница Надежда, която цитирах, че главната ембриоложка ми е казала, само 1 ембрион струва 5000лв без гаранция за успех.

5359 Инвитро програма S фактор 530.00 лева -  това е донорската сперма
12991 Инвитро програма Е фактор - малка до 4950 лева - това е най- малкия пакет ДЯ - по спомен 3 бр.
12992  Инвитро програма Е фактор - средна до 9300 лева - това е среден пакет ДЯ 5-6 броя
12993  Инвитро програма Е фактор – голяма - до 11440-това са 8 ДЯ0
13284  Инвитро програма 2 ДЕ + PGD- 8500.00 лева - това са два донорски ембриона / т.е. чужд генетичен материал и от двете страни/
9549 Инвитро програма ДЕ-  5000.00 лева - това е 1 донорски ембрион
13283  Инвитро програма ДЕ + PGD- 5100.00 - това е 1 донорски ембрион с  ПИД

Всеки може да провери това сам преди да коментира кое било вярно и кое не вярно!

След 15 самофинансирани процедури знам какво пиша. Помня цените на лекарства, цени на изследвания за тези години за почти всеки от опитите ми, И при Стаменов, и при Станулов, и при други....

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:27 от Adi.Adi

# 16
Това са два ембриона
Направени по избор от женски донор и мъжки донор програма
И се гарантира два
Иначе дарените е друго
Вчера питах
Тъй като в старата тема ме опонира една дама, че донорски ембрион не струвал 5000лв, както бях написала.
Ето ценоразпис на Болница Надежда, която цитирах, че главната ембриоложка ми е казала, само 1 ембрион струва 5000лв без гаранция за успех.

12991 Инвитро програма Е фактор - малка до 4950 лева - това е най- малкия пакет ДЯ - по спомен 3 бр.
12992  Инвитро програма Е фактор - средна до 9300 лева - това е среден пакет ДЯ 5-6 броя
13284  Инвитро програма 2 ДЕ + PGD- 8500.00 лева - това са два донорски ембриона / т.е. чужд генетичен материал и от двете страни/

Всеки може да провери това сам преди да коментира кое било вярно и кое не вярно!

След 15 самофинансирани процедури знам какво пиша. Помня цените на лекарства, цени на изследвания за тези години за почти всеки от опитите ми, И при Стаменов, и при Станулов, и при други....

# 17
Това са два ембриона
Направени по избор от женски донор и мъжки донор програма
И се гарантира два
Иначе дарените е друго
Вчера питах

Гарантират се два, когато се платят два.
Има цена за 1 ДЕ и цена за 2 ДЕ.

Цената за 1 донорски ембрион  е 5000 лв.
Цената за два донорски ембриона  е 8500 лв.

Ето ги цените отново - ясно се вижда, че 1 ДЕ е 5 000лв. Както съм написала и в старата тема!
Всеки може да го види в ценоразписа на болницата.

То и яйцеклетки има жени, които даряват без да искат обезщетение, което някой беше писал варира около 3000 лв, но това преди повече от година като информация го бях чела, Но клиниката тези ДЯ ги продава, не ги дарява на рецепиента.
Дарени ембриони твърдят, че нямало, а дали има или няма - само те си знаят. И дали няма да ги продават - също само те си знаят.... Защото по думите на същата тази ембриоложка, когато я питах нямат ли дарени ДЕ и те ли се продават, отговорът беше, че  клиниката имала разходи за съхранение и други, които трябвало да се покрият с цената на ДЯ.
Няма у нас търговско дружество, каквито са и тези клиники, който да се откажат от едни 5 000 лв, които ще вземат от клиента, който всъщност е реципиента.

Извадка отново от ценоразписа на клиниката за цена на донорски ембриони.

13284  Инвитро програма 2 ДЕ + PGD- 8500.00 лева - това са два донорски ембриона / т.е. чужд генетичен материал и от двете страни/

9549 Инвитро програма ДЕ-  5000.00 лева - това е 1 донорски ембрион

13283  Инвитро програма ДЕ + PGD- 5100.00 - това е 1 донорски ембрион с  ПИД

# 18

Това са два ембриона без Пид
Горе два със Пид
Обадете се ще ви обяснят
Няма мното дарени или просто има много чакащи
Моята приятелка е точно с такива и не плати нищо извън ПИД
730 на ембрион

# 19

Горе два със Пид
Обадете се ще ви обяснят
730 на ембрион

Не сте права. Ади много точно го е описала. Можете и сама да сметнете: ПИД струва 750 лв. По 2 за два ембриона е 1500 лв. Ако цената за два ембриона без ПИД е 5000, както твърдите, то два изследвани ще Ви излязат 6500 лв. А както виждате в ценоразписа на Надежда цената е 8500. Добре е да говорите от личен опит, незнам с какви привилегии се ползва приятелката Ви в клиниката, аз мога изцяло да подкрепя Ади в твърденията й.

# 20

Горе два със Пид
Обадете се ще ви обяснят
730 на ембрион

Не сте права. Ади много точно го е описала. Можете и сама да сметнете: ПИД струва 750 лв. По 2 за два ембриона е 1500 лв. Ако цената за два ембриона без ПИД е 5000, както твърдите, то два изследвани ще Ви излязат 6500 лв. А както виждате в ценоразписа на Надежда цената е 8500. Добре е да говорите от личен опит, незнам с какви привилегии се ползва приятелката Ви в клиниката, аз мога изцяло да подкрепя Ади в твърденията й.
Точно това ми отговориха от болницата
2 ембриона без ПИД 5000
А два със ПИД е 8500
Като казаха че правят разширен

# 21
За дарението на яйцеклетки, когато правих опита при Владимиров си платих прегледите, изследванията и лекарствата на донорката, както пункцията и около 800 лв компенсация за лични разходи. Целия масраф беше не повече от 4000 за 7 яйцеклетки през 2023.
Не знам каква е практиката сега, но и аз не съм наивна и съм сигурна, че всичко се плаща дори и да е дарено. Няма болницата да съхранява и консервира клетки, нито пък донора за своя сметка. В Токуда също има официален ценоразпис.
Много двойки, които имат ембриони не биха ги дарили точно, защото всичко по направата и съхранението е платено, а болниците още печелят на гърба на реципиентите. И се съгласяват на унищожение, а дали ги унищожават- никой не знае.
Друго въпрос ми се заражда в главата- как и дали се тестват донорите на двете клетки( мъжът и жената), ако са дарени Е? Или просто се попълва декларация за дарение?

# 22
Здравейте, знаете ли колко се чака за ДЕ?

# 23
Привет, едно питане и от мен - къде мога да прочета за класовете бластоцити - БС, АА и тн.

# 24
Привет, едно питане и от мен - къде мога да прочета за класовете бластоцити - БС, АА и тн.

# 25
  • I'm passenger through the desert from myself i come<->to myselfi return
Кой лекар в МЦАР Варна се занимава с това и какъв е реда за запазва час при него?

МЦАР - Варна също работят със свежи яйцеклетки. Чакахме за донор около 4 месеца. Имаме момченце от първи трансфер Simple Smile

# 26
Ние бяхме при доц. Стефан Кисьов. Д-р Симона Анжел също се занимава. Обадете се на регистратура и попитайте за час. Има координати в сайта. Успех Simple Smile

# 27
За свежите е над година в Бг, за замразени от банка с доставката до бг е до 2 месеца. Миналата година поръчахме в края на юли и доставката се случи в края на август. Може и да в било на късмет.

# 28
Вие къде правихте инвитрото?
Беше ли успешно?
За свежите е над година в Бг, за замразени от банка с доставката до бг е до 2 месеца. Миналата година поръчахме в края на юли и доставката се случи в края на август. Може и да в било на късмет.

# 29
Водещо беше да съм при д-р Станулов, яйцеклетките ги поръчах докато работеше още Афродита от Гаметия, но самия опит се реализира в МК Доверие. Местих яйцеклетки, но не съжалявам, защото съм бременна в 19 гс благодарение на това решение

Вие къде правихте инвитрото?
Беше ли успешно?

Общи условия

Активация на акаунт