Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 111
  • 369
  •   1
Отговори
# 30
Привет на всички!
Някой отсядал ли е в хотел или хостел в близост до болница Надежда?
Или ако някой знае, близо място където се отдават стаи, моля да сподели?
Налага ми се да остана две нощувки..
Благодаря 😊

# 31
Аз отсядам в Арт хотел Симона. Не е нещо уау, но ми е най-близо - 15-20 мин. пеша. 77-110 лв. бяха стаите като има 10% отстъпка, ако кажете, че сте пациент на Надежда.

# 32
Здравейте, да, х-л Симона не е нещо особено, била съм там няколко пъти. Последният път избрах един от хотелите около централна автогара и след това с метро/автобус или такси. В букинг цената им беше по-ниска. Може и това да обмислите като вариант.

# 33
Водещо беше да съм при д-р Станулов, яйцеклетките ги поръчах докато работеше още Афродита от Гаметия, но самия опит се реализира в МК Доверие. Местих яйцеклетки, но не съжалявам, защото съм бременна в 19 гс благодарение на това решение

Вие къде правихте инвитрото?
Беше ли успешно?
За свежите е над година в Бг, за замразени от банка с доставката до бг е до 2 месеца. Миналата година поръчахме в края на юли и доставката се случи в края на август. Може и да в било на късмет.

Здравейте, знаете ли колко се чака за ДЕ?

От Станулов знам, че след моят неуспешен опит в Афродита с 8 ДЯ от Овобанк с донорска сперма от Криос  и само един ембрион с трето качество са почнали да работят и с друга донорска банка.

По думите му, когато е отишъл в Афродита първите им опити с ДЯ от  Овобанк не е имало липса на качествени ембриони или липса на бременност. Като изказа съмнение, че за да работят с тях от Овобанк са им давали вероятно само качествени ДЯ, за да се спрат на тях.

# 34
През Юни 2024 в Афродита работеха само с Гаметия, поръчахме отново 6 Я, толкова поръчахме и в Токуда, там пък дори не казваха коя е банката (предполагам, че е била пак Гаметия, защото това беше “догатка” на ембрионоложката с която комуникирах там).
Явно е на късмет какво ще се падне. Може и качеството да е паднало с времето. Бизнеса изисква количество.
Ембрионолозите не бяха доволни от качеството на яйцеклетките- това е истината.
В Доверие работят с Овобанк, но се справиха отлично и с това, което ми се падна. Имаме още 1 замразени ембрионче, което ще ползваме за бебе #2. Дано ни е късмет и то.
Имам опит с свежи Я, и две програми със замразени. По- успешни бяха опитите със замразените Я. Успешния трансфер беше със свеж ембрион - стадии ранен бластоцост (1ца).
Това е моя опит, знам какво казва статистиката, но винаги има шанс за успех и всичко е много индивидуално.

Водещо беше да съм при д-р Станулов, яйцеклетките ги поръчах докато работеше още Афродита от Гаметия, но самия опит се реализира в МК Доверие. Местих яйцеклетки, но не съжалявам, защото съм бременна в 19 гс благодарение на това решение

Вие къде правихте инвитрото?
Беше ли успешно?
За свежите е над година в Бг, за замразени от банка с доставката до бг е до 2 месеца. Миналата година поръчахме в края на юли и доставката се случи в края на август. Може и да в било на късмет.

Здравейте, знаете ли колко се чака за ДЕ?

От Станулов знам, че след моят неуспешен опит в Афродита с 8 ДЯ от Овобанк с донорска сперма от Криос  и само един ембрион с трето качество са почнали да работят и с друга донорска банка.

По думите му, когато е отишъл в Афродита първите им опити с ДЯ от  Овобанк не е имало липса на качествени ембриони или липса на бременност. Като изказа съмнение, че за да работят с тях от Овобанк са им давали вероятно само качествени ДЯ, за да се спрат на тях.

# 35
На мен Станулов ми каза, че много рядко идват хубави. И страшно рядко се получава. Явно сте късметлии.
Честит празник, дами! Да сияете! Simple Smile

# 36
Здравейте,на кой ден от цикъла започва подготовка с прогестерон и се размразяват ДЯ,знам че е индивидуално

# 37
Когато дебелината на лигавицата е над 8мм и е трислойна. Също така прогестерона преди приема на синтетичния да е под 1 ng/ml- тогава имаме зелена светлина да продължим с размразяване и оплождане.
Ако питате конкретно за ден между 14-20 ден обичайно, но зависи от темпа на нараства на лигавицата, това е водещото.

Здравейте,на кой ден от цикъла започва подготовка с прогестерон и се размразяват ДЯ,знам че е индивидуално

# 38
Привет и от мен, за дамите, които искат бързи резултати и са ок с клиника/донор извън бг, препоръчвам Кипър за свежи яйцеклетки - 6 м. между първоначалния преглед и трансфера, общо 2 ходения. Подготовка за трансфер в София. Минус ( може би не за всички е такъв) - не се предоставят генетичните изследвания на донорката, както и нейната етническа принадлежност, а се посочва държава Кипър или Турция. Изборът е по външни белези, тегло, ръст, години, хобита и професия. Успех на всички в групата! 🤗

# 39
Привет и от мен, за дамите, които искат бързи резултати и са ок с клиника/донор извън бг, препоръчвам Кипър за свежи яйцеклетки - 6 м. между първоначалния преглед и трансфера, общо 2 ходения. Подготовка за трансфер в София. Минус ( може би не за всички е такъв) - не се предоставят генетичните изследвания на донорката, както и нейната етническа принадлежност, а се посочва държава Кипър или Турция. Изборът е по външни белези, тегло, ръст, години, хобита и професия. Успех на всички в групата! 🤗

А в София къде се следихте при подготовката?

# 40
В клиниката на д-р Калчев, но съм чувала и за други места, зависи коя е кипърската клиника и с кого работи актуално. Представителят на клиниката за България би трябвало да обясни всичко. Предполагам, без да съм сигурна, че ако някой държи, може да се следи и готви за трансфер и в Кипър, но това означава минимум 2-седмичен престой или да се пътува 2 пъти само за следенето. И дали това би повлияло на пакетната цена не мога да кажа.

А в София къде се следихте при подготовката?

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 16:44 от Minionche

# 41
Здравейте!
Преди година подадохме документи за донорски яйцеклетки/свежи/ в българска клиника.
Звъннаха ни, че има подходящ донор, с който вече е започнала стимулация и след една седмица е пункцията.  Буквално ще се видим с доктора 3 дни преди пункцията.
Означава ли, че ембрионите ще бъдат замразени, предвид липсата на синхронизация с моя цикъл?
Благодаря предварително

# 42
Здравейте,тези който са платили ДЯ от две различни донорки и са оплодени и от двете донорки наведнъж в една процедура,как платихте за две  оплождания или за едно оплождане ?

# 43
Здравейте!
Преди година подадохме документи за донорски яйцеклетки/свежи/ в българска клиника.
Звъннаха ни, че има подходящ донор, с който вече е започнала стимулация и след една седмица е пункцията.  Буквално ще се видим с доктора 3 дни преди пункцията.
Означава ли, че ембрионите ще бъдат замразени, предвид липсата на синхронизация с моя цикъл?
Благодаря предварително

Да, ще бъдат замразени щом не сте започнали да пиете нещо със започването на стимулацията и. Доколкото останах с впечатление от мненията тук май много рядко практикуват лекарите синхронизиране на циклите.

# 44
Потвърждавам, че при свежи яйцеклетки е прилага само ЗЕТ.
Не им се рискува на лекарите и звънят непосредствено преди пункцията, когато е сигурно всичко

Здравейте!
Благодаря предварително

Да, ще бъдат замразени щом не сте започнали да пиете нещо със започването на стимулацията и. Доколкото останах с впечатление от мненията тук май много рядко практикуват лекарите синхронизиране на циклите.

Общи условия

Активация на акаунт