А кога се минава на мляко 2ка? Ревльо на 19ти става на 6 месеца, обаче имам 1ца за около 5 дни. Мога ли директно да взема 2ка или трябва да чакам да стане на 6 месеца?

даже ми стана мило, че се загрижи!
Ще свикне. Помните ли, някъде януари ли беше, февруари ли, ви се оплаках, че и моят става към 5 и иска да играе. Да да ама не. Оставяме го с мъжа ми да си реве или мрънка и това е (милите съседи). Точно за 1 седмица спря да става тогава и да иска да играе. Сега пак е ранобуден де: 6:30, откакто смениха времето 7. Мноооого рядко, един път на 10 дни и в 08 е ставал.
Сериозно, кога ще въвеждаш уискито, да дойда и аз?
И аз съм набелязала няколко частни ясли, които са по път за работа. Не искам да е до моята работа, защото час и половина път в посока не ни мърда (Надежда - Бизнес парк). Иначе точно срещу офиса има добра частна ясла, че и работи до 18:30ч (или 19:00ч беше) и е идеално време.
А и в квартала като съм ги разглеждала, само една две май имат първа яслена група, повечето започват от втора. 

Дори тази седмица ще му взимам няколко да има. Харесала съм засега на ДМ няколко, вчера оглеждах Хип, Гербер, Бебевита, Овко....еми или бяха еднокомпонентни по 80гр, или по 125гр и болонезе, лазаня, с нудли, макарони. Той не може да ги яде. Харесах и 2-3 кухни, които ползват чисти продукти и уж не ползват добавки и само да въведа повече неща ще му разнообразявам от там. Ще излизат малко скъпо (13-15лв за ден в зависимост от грамажа, но поне да му в вкусно. Препоръчани теми