Отговори
# 105
Хера, честит малък юнак! Да е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet

Дея, какво ти пречи да излезеш сама? Аз като съм сама ходя до парфюмерията и си купувам козметики, червила, спирали... Или до будката за списание, или пазарувам пюрета... Laughing Пък по пътя все мервам някой познат и се заговарям. По-добре от кибичене вкъщи. Grinning Много сладко магаренцето! Mr. Green

# 106
  • София
Много са готини, Дея! От къде ги намираш тия неща?

Хора, имаме голям прогрес със стоенето! вече стои изправен, както трябва!

# 107
Мисти,  newsm59, с най-добри пожелания за страхотен празник днес!

Дея, гащеризона ме кефи, а има ли яке към него или вие вече си имате? Мисля, че ще е супер за зимата.

Вени, много ме обнадежди с това едно кърмене на ден и все още без цикъл, значи имам шанс и аз Praynig. Нали натам работя и аз да видим кога ще ги намаля на толкова.

# 108
Еха, Деичка, в този сайт има страшни дрешки, но всичко, което харесах за момче е за ръст над 110см. Cry Ще почакаме.

Благодаря Hug

Деси, тва с обиколника не важи............
Току-що Крис се изджаска в решетката и е "гримиран" на едното око! ooooh!

# 109
Мисти,Честит Рожден Ден newsm51 newsm59 newsm38
Бъди жива,здарва и много щастлива.
Честито ви и първо зъбче  bouquet
Честито захранване на Миленка Mr. Green
Ние в този дъжд се емнахме да ми купуват фотоапарата, за който бая време мрънкам newsm78
Е,сега съм доволна Hug

# 110
Много са готини, Дея! От къде ги намираш тия неща?

Хора, имаме голям прогрес със стоенето! вече стои изправен, както трябва!

Hug браво на вас  Grinning
Ами от магазина"С мен За мен"

Дея, гащеризона ме кефи, а има ли яке към него или вие вече си имате? Мисля, че ще е супер за зимата.

И мен много ме кефи и се чудя дали да не го взема ,само че исках друг цвят ,но няма  Rolling Eyes Яке има също ,ама много такива тъмни цветове  цветове

Еха, Деичка, в този сайт има страшни дрешки, но всичко, което харесах за момче е за ръст над 110см. Cry Ще почакаме.

Grinning нали-страхотни са,но по големите са по хубави  Grinning

абе аз мислех да и взема джинси подплатени на Бг бебе /много хубави цветове са/ и отгоре яке/не искам да е шушляк материята/ ама чудя се по джинси няма ли да и е хладно зимата  newsm78

# 111
  • София
Ако са подплатени джинсите или термо - няма да и е студено! Пък шушляка е повече, когато е мокро, а джинсите по за сухо време!
Отивам да гледам!

# 112

Мисти, bdbaloni  ura smile3510 Много здраве, щастие и сбъднати мечти.

Шуши, мерси ще потърся там.

Браво на Мати Hug

Цвети, чакаме снимки от новия фотоапарат Simple Smile

Ние тръгнахме към Sky City, че да излезем малко и тъкмо стигнахме и Кало заспа и така и не влязохме, че не ми се искаше да го будим, че и без това не беше спал днес много .... та си останахме само с ходенето до там, друг път ще го видим.

А за обиколниците си мисля за някакъв вид халки да се прикрепят към тях, примерно нещо от сорта на тези дето са на играчките, за закачане, ох ама и аз как го обясних Sad Ето като на тази играчка. Та пак се запалих да си купя шевна машина и да си шия обиколници и каквото ми кефне и без това много обичам да шия.

# 113
Малее май и ние в най скоро време Ще се похвалим със zъб4е.....ве4е ясно се вижда връх4ето и се опипа....ако не днес, утре със сигурност Ще пробие  Crazy

# 114
Мами като ги държите правички и ги тренирате да стъпват на крачета как стъпват на пръсти или а стъпало, ние подскачаме на пръсти, нормално ли е?
А и да питам пуска те ли някакво отопление , аз не издържам на студ и пускам вече климатика Embarassed

# 115
Мисти, Честит Рожден Ден  bouquet Здраве, късмет и хубави моменти с двамата ти мъже Hug

Татянче, и ние избрахме днешния ден за начало на захранването. Първите 2 лъжички картоф ги прие чудесно - много й хареса Grinning

Дея, дрехите на Марикита са страхотни. А според мен с грейката и якенцето ще подготвиш мъничката перфектно за зимата Grinning ( а и цветовете  много ми харесват)

Мимка, Яна стъпва ту на пръсти, ту на цялото стъпало. Нормално е на пръсти да стъпват. Даже някой бебета така прохождат - като балеринки Laughing  Ние нямаме климатик, а една печица и я пускам вече, че е много студ, ужасно е Confused

# 116
  • София
Мимка, нагласайи крачетата да стъпи с цяло стъпало, за да свикне, че така се стъпва и да го усети!
Що студ, у нас е 21 градуса?!

# 117
Честит рожден ден, Мисти! Много здраве, радост и обичана от двамата ти мъже. И честито зъбче.
Абе много зъби напо0следък. А ние още си нямаме. Само слюнката ни е в повече.

Димето стъпва на цяло стъпало и започва да подскача. Много ми е смешничка.
И аз пускам климатика. Нашата спалня е студена. Около 20 градуса е, но както казвам и ми се хили мъжът ми - Студени 20 градуса. Simple Smile
И на мен много ми хареса комплекта, който Дея е изнамерила. Но още си мисля, че е малко рано за космонавти. А за есенно време си имаме едно джинсово яке.
Цвети, честита придобивка.

# 118
http://www.biberonbg.com/info/zabki.htm
Според това трябва от сега да спрем да храним бебоците непосредствено преди сън за да не развалим зъбите им newsm78

# 119
   TadaМИСТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   Tada
НАЙ-ИСКРЕНО ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И КЪСМЕТА ДА ВЪРВЯТ ВИНАГИ С ТЕБ!
КРИС И ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ОБИЧАШ И ОЗНАЧАВАТ НЕЩО ЗА ТЕБ СЪЩО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
                                 ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА МАЛКИЯТ ТИ МЪЖ!!!

ДЕЯ, много ти благодаря за сайта - открих много интересни неща и за двамата ми мъже.
МИМКА, и ние стъпваме на пръсти и се опитва да прави крачки, но още е много далеч от правилните стъпки.

Ние в този дъжд се емнахме да ми купуват фотоапарата, за който бая време мрънкам newsm78
Е,сега съм доволна Hug[/color]
Цвети, и аз така мрънках, мрънках, а накрая получих камера, вместо фотоапарат и мъж ми вика, че съм единствената луда, която предпочита фотоапарат пред камера а той си мислел, че ще се зарадвам повече да, ама с какво ще си напълня албумите за снимки,
Дея, аз като излизам сама обикалям улиците и гледам по магазините, а в тоя малкия град все по пътя срещам някой познат и сядаме да изпием по кафе.

Общи условия

Активация на акаунт