Отговори
# 210
  • София
И аз съм за сантасето, че друго не го знам  Mr. Green Дано не ви се налага да играете с мен, защото съм много зле с картите  Embarassed Деич, я виж как се казвам....ааааа.....адаши сме с Данката аааа  Mr. Green

Пъпчиците дали могат да са от едни бисквити с малини, които ядох? Викам си - чак пък толкова... ама досега никога не са му излизали, а имах страхотни модни решение в горещините така, че малко ме съмнява да е от претопляне  newsm78 Утре сутринта ще го проверя и докладвам

# 211
  • София
"На Дани офиса"  Joy Joy Joy Joy Joy Много е готин!

# 212
И аз съм за сантасето, че друго не го знам  Mr. Green Дано не ви се налага да играете с мен, защото съм много зле с картите  Embarassed Деич, я виж как се казвам....ааааа.....адаши сме с Данката аааа  Mr. Green

Пъпчиците дали могат да са от едни бисквити с малини, които ядох? Викам си - чак пък толкова... ама досега никога не са му излизали, а имах страхотни модни решение в горещините така, че малко ме съмнява да е от претопляне  newsm78 Утре сутринта ще го проверя и докладвам

Може и да са от малините ,знам ли  newsm78

Ааа я виж той как се казва-Даниел  Mr. Green а ти си Йорданка  Mr. Green ,а аз съм Даниела
Ха сега на кой е адаш  hahaha /копие на лична искаш ли smile3533 /ей Бубка скарахме се за твоят син  Mr. Green/

# 213
  • Boston, MA
Малиииии, мали! Mr. Green И на двете е адаш, мир!  Mr. Green

Слагам снимка в "офиса"в подписа и си тръгвам (от моя офис) - айде лека нощ, гушкайте бебоци и съпрузи!

# 214
Ох аз искам нова количка! Crossing Arms Тая ми омръзна...
Всичко ми омръзва толкова бързо, че се чудя как още съм със същия съпруг. Joy

Ааа... Всичко коз!

Бурке, знам те теб, ама я виж недоспалата от зъбите! Вместо да легне да спи се лендзи на хората тука! Mr. Green

# 215
Малиииии, мали! Mr. Green И на двете е адаш, мир!  Mr. Green

Слагам снимка в "офиса"в подписа и си тръгвам (от моя офис) - айде лека нощ, гушкайте бебоци и съпрузи!

Няма пък на мен е,Данче отстъпи по голяма си  Crossing Arms  Mr. Green

Ох аз искам нова количка! Crossing Arms Тая ми омръзна...
Всичко ми омръзва толкова бързо, че се чудя как още съм със същия съпруг. Joy

Ааа... Всичко коз!

Бурке, знам те теб, ама я виж недоспалата от зъбите! Вместо да легне да спи се лендзи на хората тука! Mr. Green

Иии на мен ми омръзва всичко бързо  Blush Mr. Green
За количка ша помагам ,нали знаеш,че съм маниачка ,малко  Blush

Мисти,Тая дума не я знам  newsm78  Mr. Green ами като ви видях тука и направо ми дойде настроението  Mr. Green голям кеф,Мисти идвай ми на гости,малко да отпуснем вечер като заспят бебоците,глей к'во става Имам "Ballantine's" уиски за допиване   Mr. Green  smile3506

С'я да не ме оставите сама  smile3518 Weary аз от колко вечери си търся компанийка

# 216
  • София
Гледам купонясвате по никое време в нета  smile3503 За картите няма да поискам включване, че ми е време да си лягам, но рекох да ви обадя за нашите зъбчета. Пробиха в рамките на 2 дни - на 08.09 излезе левия, на 09.09 -десния. Сега тръпна в очакване на следващите.

Иначе  офиса на Дани е един път  newsm10

И с алкохолът съм временно скарана  - докато малкия шеф разреши  smile3506 та отивам да спя да не всявам само напразни надежди за компания в нета.

Целувки на бебоците   love001  love001  love001

# 217
минавам да се сбогувам. от утре съм банната. хайде много любов и до някой ден.

# 218

По принцип знам,ама да питам пак "защо"  Rolling Eyes

# 219

Ей това е да се лендзиш. Поне аз така го разбирам. Аз май те изоставих, извинявай, а сега спинкаш. Дея, с Балантайнса ще стане лошо да знайш! Ще обикалят мъжете ни да ни търсят на сутринта! Mr. Green

Защо?!?! Shocked

# 220
Позволих си да надникна в последните й публикации и не видях нищо нередно.  Thinking Изтрити ли са, аз ли не сгрявам? newsm78

# 221

Ей това е да се лендзиш. Поне аз така го разбирам. Аз май те изоставих, извинявай, а сега спинкаш. Дея, с Балантайнса ще стане лошо да знайш! Ще обикалят мъжете ни да ни търсят на сутринта! Mr. Green

Защо?!?! Shocked

Mr. Green ааа спя тук съм от 8 часа,ама не пиша ,че хептен за луда ще ме вземат  Mr. Green
Ами ша на търсят-ние ще ги намерим ,абе те мъжете не влизаха в сметката  Crossing Arms те на работа,ние женски купон,малките ще ги преспим в една от стите и от там нататък ...  Mr. Green Ех ,че хубаво  Flutter

Банната е ппоради причини-най ясната е,че е нарушила правилата  Wink
И не четеш на подходящото място   Peace
Направила е грешката да се заяжда с Дивияна/модератот/,а тук това не е по правилата,при което с втора предупреждение се слага
2 седмици бан.При изцепка след това ще  бъде наложен постоянен бан.

Цитат от правилника на форумите:

2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с някой от Администраторите.
Ако Администраторът счете, че потребителят е бил предупреден неуместно (от Модератор), то Модераторското предупреждение може бъде отменено.
Последното мнение имат Администраторите.

3. Всеки опит да се заобиколи временния бан (регистрация на нов прякор, влизане като Гост и др.) ще бъде последван с окончателен бан.

Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай, че даден потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен бан.

Всички модератори започват "да играят по правилата",няма да се толерира,чат в темите,нито спама!

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 09:34 от Дея

# 222
  • София
Здравейте и от нас!
Ей, ще ми вземат Дея-младша, като не пиша често!
Давид, милият, прави нон-стоп упражнения да лази, само и само да й се похвали с нещо, а те я нападат юнаците!Аааа, не може така! Crossing Arms
Дея, голямо писане си му ударила тази нощ!Детето спи, мъжът ти сигурно е на работа и ти се вихриш из темичката  Wink И аз обичам така, ама рядко става!
Иначе това с лазенето почтиииии го можем вече-люшкаме се на ръце и крака с дупе напред-назад, и от време на време се сещаме да си преместим ръцете. Изминаваме 2-3 метра така.
Данче, и Давид имаше такив обрив на деколтето и на гръбчето и аз си помислих за алергия, но доки също каза, че е от претопляне.

# 223
Здравейте и от нас!
Ей, ще ми вземат Дея-младша, като не пиша често!
Давид, милият, прави нон-стоп упражнения да лази, само и само да й се похвали с нещо, а те я нападат юнаците!Аааа, не може така! Crossing Arms
Дея, голямо писане си му ударила тази нощ!Детето спи, мъжът ти сигурно е на работа и ти се вихриш из темичката  Wink И аз обичам така, ама рядко става!

Grinning ама моля ти се,наистина бях сама и си отдъхвах от целодневното плакане и мрънкане,направо си релаксирах,сега чакам и пълната версия на Sims 2 да ми вземат и вечер ще играя,това ще е моето време ,за почивка  Grinning
А моят мъж кога не  е на работа  Mr. Green ,бъзикам се да снощи го нямаше и аз използвам максимално.
Помня от миналата зима докато бяхме бременни страхотни дни съм имала когато съм сама - климатика топли,аз на компютъра и с любимата игра до късно  Grinning

Еее няма да се даваме  Grinning Браво на Давид!  Hug

# 224
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, момичета-кокичета.
Снощи нещо имах проблем с нета и така се бях ядосала, че не мога да пиша, че стоях да зяпам в телевизора до никое време, ноооо нета въобще и не благоволи да се оправи #Cussing out

Благодаря на всички за милите думи и подкрепата. Тираджията си замина по живо по здраво, акт на мен ми натрясоха, трябва да видя колко точки ще ми вземат, ама то това да ми е проблема. Маги си беше в кошчето, слава богу, та милата няма и драскотинка. Praynig

По въпроса за зъбчетата - нашите 2 отдолу излязаха в един ден, накуп. Гледам сега и отгоре са тръгнали вкупом 2-та.
И аз все още не отоплявам - в нас е около 21-22градуса тия дни, става за живеене. А и вече свикна Маги на по-хладно във Велинград, даже там бабетата все се очудваха колко е гола и леко облечена. #Crazy
Маги сутрин в 6,30-7 вече е будна и почва да ми човърка по лицето и да ме буди. А и с това нощно ядене гледам да използвам всяка възможност да подремна.

Офиса на Дани ми прилича на едновремешните стоялца - имам си една моя снимка като бебе в подобно нещо, само че дървено и доста по-примативно.  Joy А това си е направо СУПЕР!!! Искам и аз такова за дребната, ама в момента и да има някъде май ще се въздържа да взема - първо да видя с какво място ще разполагаме в новия ни дом.

Ей, все за снахи говорите. Дайте един зет насам. Да не останем със стара мома в нашата къща Mr. Green
Ей тук има няколко скорошни снимки на Маги - даже няколко са от вчера, сори за лошото качество, ама са от телефон и Маги не спря да мърда, та са поразмазани http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4337&AlbumId=47803

Засега от мен толкова - вече 2 часа се опитвам да домакинствам и да пиша едновременно, сега отивам да си сипя кафето и  пак ще се върна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт