Отговори
# 120
Преди 2 часа се прибрахме от сбирка с роднини и приятели в един китайски, преди това кръстиха Тони в една скромна църква в Суходол. Ееее, какво да ви кажа, да бяхме целили едва ли щяхме да уцелим толкова дъждовен ден!  umbrella Joy
Черпя ви виртулно, еврейче им го дадох, християнче ми го върнаха, както се казва!
 dance Tada newsm38 beer3 beer2 beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass eat  party006 newsm35 cook

Вече си имаме това, само трябва да го минтираме:

Подариха му сгъваема кошара за игра, тип преносимо креватче, с цип за отваряне и излизане от нея, както и проходилка, но каква е не мога да кажа - нещо колкото да търчи с него.

# 121
Мисти, честит празник от нашето семейство! Да ти върви като по вода! Здраве  и щастие ти желаем!
  bouquet

# 122
Еее, Чаена, честито ти християнче  bouquet! Ами тъкмо по вода ще му върви на детето какво Mr. Green.

И аз знам, че много бебета стъпват на пръсти в началото.Нашата за сега стъпва добре, ако я видя, че ги криви на страни ги оправям. Казват, че е хубаво да стъпват на цяло ходило.

# 123
Мисти, честит рожден ден!  bouquet
И честито озъбено момче Mr. Green
Чаена, честито ти християнче! HugИ аз от сега съм се размечтала за кръщенето на пролет, живот и здраве.

# 124
Честито християнче Тони на Чаената - да е здраво и обичано!!!
Честит рожден ден на Мисти!!!  hbday

И аз съм решила на пролет да се кръщава Марти, живот и здраве!!!
И у нас студеничко, ама не съм пуснала печката имам духалка, която върши работа...
Кумата ни беше подарила столче и сега му махнах найлоните... и то е Дисни - с количката ни е комплект... Ще сложа снимки скоро...

# 125
# 126
Мисти, честит рожден ден , да си жива и здрава и много щастлива  newsm59
Честито първо зъбче на Крис!

Чаена, честито ти християнче! Много хубави придобивки, честито! Аз също имам скачащи гащи - пате и ще ги ползвам , но не знам дали не е рано, а проходилка не смятам да купувам, ако някой ми даде може да пробвам, но не съм им почитателка.

Честити столчета на Симона и Милена, да си ги ползват със здраве!

Аз умувах толкоз време какво столче  ooooh!, а те ми подариха без да ме питат , CAM e , но без екстри, на мен ми харесва , ще го пробваме чак края на месеца.

Ема миналия месец много си лапаше палците на краката, но сега все по-рядко, имам чувството , че вече загуби интерес към тях. Сега пляска с тях . Аз много не я държа да седи , ще изчакам да навършим 6 месеца.
На пода в хола сложих едно одеало да се търкаля Ема, но нещо не се получаваше, много се събираше и сега взех от цветните квадрати, като пъзел които са, и стана страхотно. Утре ще ходя да взема още едни, че да ми стане по-голямо килимчето. Само , където съм взела едни на плодове, които се вадят на едни малки части, та вчера цяла вечер си играх да ги залепя, да не си напъха някое в устата. Давам го като идея.

За храненето , да ви кажа не чета така подробно етикетите, щом нещо ми е казала лекарката и пише за съответната възраст го давам.

Деси, как така няма да се съгласят да ти върнат гардероба, моля те не се давай. В крайна сметка ти плащаш.

За кг не ми се говори  Embarassed, без да кърмя имам да свалям 15. Поради тази причина не съм си купила никаква дреха от както съм родила, за да си мечтая как като стана 50 ще отида да си накупя .  Ама какво да направя като ми се хапва и не мога да се стегна. Сега до свекърва ми правят фитнес,  и съм решила да ходя и да и оставям Ема, но да видим кога ще е готов.

# 127
Честит рожден ден Мисти!  bouquet За зъбчето също честито!
Честито християнче Чаена!  bouquet

Днес нещо нямам муза-ха мога само да кажа, че Теодор е голямо гевезе и артист и.....пфу днес два пъти тъй като закъснях с храната се дра все едно го колят и още и още други сцени и постановки чак му се чудя....

# 128
  • 2 етажа над тавана
Мацки, мили, привет, от днес сме си вече в София, само за момент се включвам да кажа
Честит рожден ден на Мисти
и
Честито кръстено детенце на Чаената

Пиша на бързо и се извинявам за лошия правопис и пунктуация
Много имам да разправям, но засега -  поздрави и целувки на всички и до скоро

# 129
Е, Аги, честито християнче. Много е сладък Тони Hug

Кръщене сме решили да направим през лятото, когато сестра ми се върне в България заедно с децата, че искам и те да бъдат, да си се съберем както ние си знаем.

Забравих да честитя зъбчето на Крис Hug

# 130

Честито на Тонката! smile3525

Кало стъпва на цяло ходило все по-често вече и е доста устойчив. Седи също доста устойчиво вече, освен ако не посегне към някоя далечна играчка и следва катурване  hahaha

Ние печка не пускаме още, апартамента, в който сме в момента е доста топъл и зимата караме без парно. Миналата зима сме го пускали само 2-3 пъти за целия сезон ... В момента в нас е 25 градуса и прозореца през голямата част от деня е отворен.

Аааа аз отдавна съм се заредила с такива квадрати, подрък са му на малчо, с цифрите са и да се похваля, че временно докато купя обиколник ги сложих от страни на креватчето и сега положението е доста по-добре Laughing Нашите са ей такива. Сравнително големи парчета и ето за какво стават още  Joy

Хей Бабълче хайде де от кога ви чакаме Hug

Тинка, за гардероба ще се разправям утре, да видим какво ще стане ... Много ми се иска да има такъв цвят, какъвто сме си харесали, но ако няма ще се наложи да се задоволим с този дето ни докараха, колкото и да не ми се иска ...

# 131
Бабълче, ами хайде де, откога сме се затъжили за вас! Hug Hug Hug
Татянка, честито столче и на Миленка, ние имаме почти същото Peace
А по въпроса за отоплението, ние още не сме топлили, също живеем в много топъл апартамент и зимата докато не стане -5  се топлим само от лирата в банята и ходим по тениски.А и аз след бременността станах адски НЕзиморничава Party

# 132
Аги, 4естито ти християн4е и със zдраве да си полzвате подаръците   bouquet

Ей, Бабъл4е, добре си се zавърнала, липсваШе  Hug

Тия квадрат4е/пъzели са наистина удобни, и аz търся zа новата къЩа, нали сме с теракот в хола  Rolling Eyes и това Ще е добро реШение.

Нуни, сестра ти къде е?  newsm78

Уф малката много плака преди лягане, теz zъби явно много я мъ4ат, но дадох от хомеопати4ното и се успокои и сега спи, дано ноЩта е сравнително спокойна  Praynig  Сега 4акам мъжът ми да приготви баница със спанак   chef 

# 133
Бабълче, добре дошли с Маги  bouquet Как е бебката, снимки имате ли нови?

Татянче, заминават за Норвегия и чак лятото ще ги видя. Много ми е мъка Sad Е блазе ти за мъжа, как готви, баници, чудесии. И аз искам такъв кулинар, ама няма Wink

# 134
Момичета, наминавам само да ви кажа, че утре заминавам за Варна.До края на седмицата трябва да съм си отново у дома.Стискайте ми палци Sad

Общи условия

Активация на акаунт