Отговори
# 300
  • София
Раче, ми ние не отидохме в парка - Мати се успа, а Аги отиде при майка си, че духало!
Дано Емо е добре вече!
Момичета, да ви питам - купили ли сте столчета за кола и какви?

# 301
  • София
Добро утрооо  Hug

Първо - предавам ви поздравите от Сминсчо, до края на седмицата ще се отчете защо не е писала толкова време и какво е правила през него  Mr. Green

Раче, дано Емчо е спал спокойно, според мен и било от ваксината.

Вени, ново столче за кола ще почна да го мисля, като попреминеме 10те кг

# 302
  • София
Добро утро и от нас. Емо много плака и се изнесохме в другата стая. Сука повече от час и си мисля, че е било не толкова от глад, колкото да се успокои. Към 3:00 заспа и повече не се е будил до 7:30. Като отвори очички беше в добро настроение и до 9:00 си игра с играчките. Сега го нахраних, но гледам, че е топличък и му дадох Калпол. Досега не ми е вдигал Т и в нас настана смут. Едва успокоих таткото. Сега Емо пак се заигра с играчките си и изглежда спокойничък.
Гадни ваксини - само ни карат да откачаме. Ще взема да се откажа да го ваксинирам за в бъдеще.

# 303
  • София
Добро утро! bowuu
Мимка, честит телефон, мила! Laughing
Нистина е елегантен, въпреки че ми е чудно как си сменила марката. Хората, които ползват Нокиа, трудно й изневеряват.
Елима, не е чак толкова дебело детето, но, ако се притесняваш, последвай съветите на Ренката!
Раче, и ние бяхме така след ваксината.Биха му я преди обяд и се държеше по същия начин доооо вечерта. Сложих го в количката и обикаляхме улицитие с биба в уста и заспивайки и събуждайки се на всеки 10 минути. Ще отмине!Сигурно вече сте по-добре! Praynig

Първо - предавам ви поздравите от Сминсчо, до края на седмицата ще се отчете защо не е писала толкова време и какво е правила през него  Mr. Green

Хм  newsm78
Чаена, не видях дали някой ти отговори, че четох малко диагонално, но..Мистичната е банната заради нарушаване на правилата и спорене с модератор. Има изтрити постинги, в които може би се крие разковничето  Wink

# 304
Добро утро и от нас.
Столче за кола имаме от раждането на Макси Кози е Peace

# 305
  • София
Добро утро, маменца и бебчета! Дано тая сутрин всички да са наспани! smile3507

Мерси за разяснението   bouquet
Аз само се опитвах да помогна, ти да не си помисли нещо друго Rolling Eyes
Много ясно, че не съм!  Hug Даже ми стана много готино, че каквито и проблеми да има човек, тук винаги се намира кой да помогне с идеи  newsm10

И по повод на идеите, дайте една за как да си закрепим бънджито, като нямаме издадени каси на вратите? Механизма му за закрепване е като на лекарска слушалка, нещо такова: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_179&products_id=209

Недей така, Раче! Ще се покриви малко юнака, пък ще мине! То и ние си мрънкахме по седмица след всяка ваксина  cry Ма представи си, иначе, колко повече ще ти е гадно, ако се разболее. Какво да се прави, мами сме вече и ще трябва да каляваме характер, че какви неща ни чакат...  smile3511

# 306
  • София
Ей, този сайт с оприличаването е голямо забавление...сега има да вися цял ден! Joy

# 307
  • София
За столчетата за кола и мен ме интересува въпроса, че като проседи малкия ще купуваме. До сега бяхме с коша на количката. Той може да се използва до 9 кг; ние още ги нямаме, но седналото положение не ни се закрепва добре с коланите и ще си взимаме друго. Аз май съм се ориентирала към тези на Чиполино, но ще видим, като му дойде момента.

Някой ходил ли е в склада на Чиполино в Илиенци? Интересувам се, може ли да се пазарува на дребно от там  newsm78

На кого прилича Давид, я си признавай бързо  Laughing

# 308
Мерси на всички, които ми отговориха за захранването и за кърменето на поискване!  bouquet
Поуспокоих се, че има и други като нас - без режим и хаотично изобилно сучене! Embarassed

Столче за кола засега не смятаме да купуваме - ще караме с коша, който има и седнало положение. Rolling Eyes

Ади, четох, че полезното на тиквата най-добре се запазвало, ако е печена.   chef Мисля да захраня с нея от пюретата на Хип - хем е печена, хем е с картоф! Peace

Дайте рецепти за домашни плодови пюрета! Сурови или обработени ги давате? Какво е мнението ви за банана? newsm78

Днес изглежда ще е слънчево, макар и студено... Mr. Green

# 309
Рени можеш да пазаруваш от склада на Илиенци

# 310
  • София
О, Раче ,добро утро! Laughing
Ами и ние ползваче кошница сега, но питам за после! Гледам, че столовете освен ограничението за 9 кг, има и още едно за 9 месеца, така че ще трябва да изкараме още 2,5 месеца в кошницата! но като знам как изхвърча... Мимка, вашето столче кое на Макси кози е?

# 311
Вени за столовете знам че и двете ограничения са абсолютно задължителни, даже с това девет месеца ме хвърли в шаш, аз знам че минимум на годинка се минава на седнал стол за кола защото дори и да седят съвсем добре, костната система още не е така развита че да издържи на сътресението при челен удар, ако детето се вози с лице напред - особено вратлето, а там е най-опасно! Каква е тая марка дето продава столче седнало за кола от девет месеца? Надали са минали някакви тестове - или може би моето инфо е остаряло  Thinking Ако някой има надеждно инфо за безопасното пътуване в кола (под надеждно нямам предвид българските бебешки списания обаче) да каже...

Данче, това за пюрето и кърменето, ми защо не го кърмиш половин-един час след/преди пюрето? Защото ми се вижда излишен главобол да цедиш и да се чудиш как да запазиш млечния състав на храненето като можеш просто да кърмиш... Хранещите с АМ като заместват добавят сухо АМ, но за кърмено бебе да добавяш всеки път изцедена кърма като си имаш две готови чешмички ми се види малко хамалогия... Аз в нищо не слагам кърма, вк. и в кашите. А за повръщането, да не му пречи това че го храниш легнал? Все пак не знам, ако пробваш ти да ядеш с лъжица каша или пюре легнала, аз май не бих се чувствала добре  Thinking вързан в количката или в кошницата за кола не става ли?

# 312
Кърма и аз в нищо не смятам да слагам.  Naughty Предостатъчно си суче, че да се и цедя.  Crossing Arms

# 313
Добро утро момичета!!!
Мерси за поздравите по случай полвингодинката  Kissing Heart
Честито на всички наборчета  newsm67
Много се радвам за добрите новини покрай Филипа!!!
Няма да се обаждам за захранването защото беше доста безразборно и аз му изтървах края Embarassed
Вени нямаме столче още, но трябва да взимаме защото шилото едвам го удържам на едно място, а и от 1януари 2007г. са задължителни.
Мислим на Чиполина да вземем http://www.pakostnik.com/pics/4859739681.jpg
не сме разглеждали това на първи преглед ни хареса още като взехме кошарката....
Раче може и чурката да го е боляла от заголването пък newsm78
Мимка честито телефон!
И аз така 24септември по случай годишнината имам подарък малко по семпъл http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1001&sub=gallery да не остана назад и аз показвам:blush:
Пера всичка с Tайд "за супермайки" дето е  Mr. Green
Бабълче съжалявам за неприятната случка с тира - важното е че сте добре!
Офиса ми се струва че съм виждала нещо такова в тукашните магазини-ще проверя като минавам покрай тях...
Ние от 2дни сме на кухня и Теди папка всичко само първоначално на домашното картофено пюре със сиринце се понамръщи, но след полвината буркан стана лесно  Grinning
Имаме някакви твърди пъпчици много ситни по крачето, имаше 3 онзи ден гледам и вчера още три -може и да спрем кухнята ако излезе яйце или мляко нещо на това ми намирисва...... Crossing Arms
На консултацията вчера - качили сме 300гр. и 1см, тая сутрин дадохме урина/с колектора/ и ни взеха кръв от пръсчето Peace
Дълго се получи ...... Blush

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 11:54 от mama79

# 314
  • София
Ани, след пюрето т.е. след яденето легнал неповръща, а след като се намуал от мен  Mr. Green Забелязах, че като го кърмя, яде, яде, яде и спира, ако му "предложа" пак и пак след малко е повърнал допълнителното. Ама да ти кажа, много успешно си хапва като е легнал, като гъсоче, гълта, гълта, гълта, като едновременно маха с крака, ръце  Mr. Green... Хи, хи, хи, чешмички  Mr. Green сега ще пробвам с по-малко пюре и после от чешмичката  Wink

За столчето - може би след 9 мес. имат предвид горе-долу кг, които имам бебчето на тази възраст.... ама пък се замислих за момко Емко.... хммм, Раче вие в какво столче се возите?

Общи условия

Активация на акаунт