Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
В нова кожа би трябвало да са оригинал. Предлагат само три марки и малко продукти от всяка марка, които свършват бързо. Приличат ми на малък бизнес, който зарежда малко бройки от официалните сайтове в съразмерност с приходите им. Но може и да греша.

# 166
Благодаря, Reddish!

# 167
Имам един малко странен въпрос. От Арлен ми изпратиха тестер на този фон дьо тен
https://www.arlen.bg/product/4276/fon-dyo-ten-protiv-brachki-i-n … natural-30ml.html
Много ми харесаха покривността и текстурата.
Видях, обаче, че е за зряла кожа, а аз съм на 29г.  Единствения друг, подобен продукт, който предлага марката е ББ крем от хидратиращата им серия, но не знам дали ще приляга така хубаво към кожата ми. Та въпросът ми е мога ли да използвам първия? И ако някой е използвал и двата може ли да ги сравни?

# 168
Разбира се че можеш. Това с годините е най-вече маркетинг. Ако виждаш ползи за себе си-това е важното.

# 169
Благодаря, ще изразходя първо количеството мостра и ще преценя 😊

# 170
  • Някъде там
Здравейте,  моля да ми препоръчате крем за комбинирана и проблемна кожа с антиейдж ефект(на 35 съм).
Бюджет до 80 лева.

# 171
  • Пловдив
Искрица, аз години наред ползвах този https://www.notino.bg/clarins/multi-active-dneven-krem-gel-za-ne … -kozha-na-liceto/
Много ми харесва и като текстура, и като действие.
Доскоро пък  бях с Extra-firming day пак на Clarins, но той е повече за зимата и за по-зряла кожа, макар че аз съм малко над 40 и ми беше супер. Като цяло е по-плътен крем.
В момента по сайтовете цените са над посочения от теб бюджет, но на Черен петък последните 4-5 години съм купувала различни комплекти на тези две серии за максимум 70лв.
Можеш също да погледнеш нещо на Клиник, но там не мога да препоръчам, защото не съм ползвала такъв тип продукти на тази марка.
Също разгледай и в аптеките Liearac, Uriage - моя колежка от години купува разни продукти на тези марки и е страшно доволна. Сестра ми е фармацевт и от нея знам, че Uriage са подходящи за чувствителна и проблемна кожа, но като състав нямам представа, дали са на добро ниво.

И аз имам питане - някой има ли наблюдения за серията Dior Capture Totale Cell Energy?

# 172
Здравейте ,ползвали ли сте продуктите на Гала ?

# 173
Здравейте! Имам малко по-особен въпрос. От скоро кърмя и заради киселините в състава не знам дали мога да продължа да използвам този продукт:

Също така се чудя мога ли да използвам Ниацинамид? Ще се радвам някой компетентен по темата да ми отговори 🙂

# 174
Какви са киселините в този крем? Ниацинамидът не пречи да си го ползвате. Общо взето само ретиноли не се препоръчват на бременни и кърмещи и то не защото е доказано, че от крем нещо непременно ще стане, а защото няма данни.

# 175

Ами ето го състава на концентрата. Има AHA, гликолова и млечна киселина.

# 176

Ами ето го състава на концентрата. Има AHA, гликолова и млечна киселина.
Не виждам нещо притеснително. А и доколкото знам Клиник, тези най-активните съставки даже не са най-отгоре в състава и при положение, че е хидратиращ продукт, едва ли са в голяма концентрация, гликоловата к-на е чак на четвърто място. Бих го ползвала.

# 177
И аз кърмя и същият концентрат ползвам в комбинация с ниацинамида на ТО. Продължавам и Moisture surge да ползвам . 1-2 пъти седмично ползвам и млечната киселина на ТО ,1 път почистваща маска с клей на Uriage и един път седмично глинената маска на Clinique. При мен изби ужасно акне след раждането и след близо месец с гореспоменатите и още няколко продукта вече започнах да овладявам положението.

# 178
Супер, много благодаря за подробната информация 😊

# 179
Здравейте, в чуденка съм какъв нощен крем да си поръчам. Търся анти ейдж ефект, избистряне и освежаване, на 40 съм. Колебая се между Biotherm Blue Therapy и  Elizabeth Arden Retinol Serum Capsules. Отворена съм обаче и за други предложения.
https://www.douglas.de/de/p/3000020477

https://www.douglas.de/de/p/3000066023

Общи условия

Активация на акаунт