Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, мили мами! Тази година правя 25г., с наследствена купероза съм, и капсулирани комедони на брадичката и горната уста. Кожата ми е комбинирана, и свръхчувствителна. След лечение с кортикостероиди - лицето ми рухна. Станало е супер капризно, финни линии, лъщене, петна, акне...абе всичко да иска човек. Търся си нощен крем за хидратация. В рутината си ползвам:
- измивен гел на Vichy Normaderm само сутрин
- мицеларна вода Eucerin Dermo Pure преди грим; и за самото му сваляне преди гелът
- SPF на Eucerin мисля че 30ти фактор
- и доскоро light gel lotion на CeraVe, който е подходящ и за тяло

Търся нещо без аромати и парабени, некомедогенно. Благодаря ви предварително! ✨

За нощен крем за хидратация и аз се интересувам и за да не е само спам ще вметна и моята рутина. И аз съм с реактивна чувствителна кожа от розацея , с финии линии ( и акне до скоро) и ми понасят само определени кремове.  Ползвам следните продукти,за които знам,че са подходящи за чувствителна кожа и зачервявания и съм доволна от тях- сутрин мицеларна вода bioderma sensibio (розовата) за успокояване на кожата, след това крема от същата серия AR или Руборил expert S ( доста предпочитан продукт) ,слънцезащита Bioderma cover touch 50spf ( матираща и единствената, която успява да ми скрие пигментните петна). Вечер двойно почистване с олио UNIC Calendula и розовия измиващ гел на биодерма - Sensibio + мицеларната вода и хидратиращ крем на CeraVe за лице (Facial Moisturising lotion).  Всички продукти са без аромати.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:22 от LoLo30

# 466
По принцип кремовете за чувствителна кожа са малко по-плътни. Иначе комбинация крем и слънцезащита има хубава на Bioderma Hydrabio Perfecteur spf 30.
Ако този фактор те устройва. Иначе тонираната им слънцезащита за всякаква кожа също е много приятна.

# 467
  • Plovdiv, Bulgaria
В последно време съм доволна от Klorane гел крем със синя метличина. Лека консистенция, но хидратира чудесно. Ползвам го като дневен, а и като нощен в жегите, че хич не понасям тежки кремове.
Тук е на добра цена в момента
https://subra.bg/bg/kozmetika/dermokozmetika-za-lice/klorane-ble … iselina-50ml.html

За нощен ползвам La roche posay toleriane, от него също съм доволна. Имат и тониран, взех го за дневен, но за съжаление не е моя цвят иначе стои много приятно като бб крем.

# 468
В последно време съм доволна от Klorane гел крем със синя метличина. Лека консистенция, но хидратира чудесно. Ползвам го като дневен, а и като нощен в жегите, че хич не понасям тежки кремове.
Тук е на добра цена в момента
https://subra.bg/bg/kozmetika/dermokozmetika-za-lice/klorane-ble … iselina-50ml.html

За нощен ползвам La roche posay toleriane, от него също съм доволна. Имат и тониран, взех го за дневен, но за съжаление не е моя цвят иначе стои много приятно като бб крем.
И аз го заглеждам този крем на Клоран. С мазна кожа съм, ти с каква кожа си, лъщи ли, оставя ли филм?

# 469
Искам да похваля Lancôme Génifiqe. Ползвам го вечер, лицето ми сутрин е свежо и някак успокоено. През деня ползвам Bioderma Pigmentbio spf 50, като понякога под него слагам серум. Това е, когато ще слагам фдт, имайте предвид, че с някои фдт става кир ефект. Друг вариант, ако не искам фдт за през деня е La Roche-Posay Hydreane Legere и отгоре тонирания Bioderma Photoderm Max spf50.
Кожата ми е на 41, смесена и дехидратирана, непонасяща тежки текстури.

# 470
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз го заглеждам този крем на Клоран. С мазна кожа съм, ти с каква кожа си, лъщи ли, оставя ли филм?
Не, изобщо не лъщи, попива си идеално, то си е гел-крем, няма филм. Смесена кожа съм.

# 471
Не, изобщо не лъщи, попива си идеално, то си е гел-крем, няма филм. Смесена кожа съм.
Благодаря!

# 472
Не съм по темата, но може ли да помоля да ми препоръчате нощен и дневен крем. Исках да пробвам на лореал, но като прочетох Ниа... реших, че не си струва. И да похваля зеления серум на апивита. С проблемна кожа съм, често ми излизат пъпки, за сега не съм забелязала запушване на порите.

# 473
  • София
Не съм по темата, но може ли да помоля да ми препоръчате нощен и дневен крем. Исках да пробвам на лореал, но като прочетох Ниа... реших, че не си струва. И да похваля зеления серум на апивита. С проблемна кожа съм, често ми излизат пъпки, за сега не съм забелязала запушване на порите.

Зависи от кожатаа, от възрастта.
Ползвам Лореал специалиста и съм много доволна.  Но сега за големите горещини не е  най-подходящия крем. Няма да повторя Лореал с лазерния ефект.

# 474
  • София
И аз си търся добър хидратиращ крем /дневен или нощен без значение/ , но да не е омазняващ ,а само хидратиращ и по възможност да не е Лореал   и CeraVe - в момента го ползвам него , но сякаш ми е лек и не усещам вече хидратация. За нормална, но по- чувствителна кожа, 25 год.. Ако имате идеи- споделете Relaxed

# 475
Аз използвам кремовете на Eucerin и съм много доволна. Те са леки и също така попиват бързо. Blush

# 476
  • София
Преди години ползвах Eucerin. Бях много доволна.

# 477
  • София
добреe, благодаря. Предните две мнения сочат Eucerin, а кои точно кремове на Eucerin ползвахте? Rolling Eyes  не съм ползвала нищо тяхно досега.

# 478
  • София
Аз съм ползвала  ето този

- за суха кожа.

# 479
Аз съм ползвала  ето този

- за суха кожа.
И аз използвам същия. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт