Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Седмото небе
Според мен това ще е хубава комбинация от двата крема на Биотрейд. По-късно през есента може и ексфолиращия тоник да си допълните. Аз много отдавна им се каня и все взимам нещо друго.
От нощния Пигментбио Биодерма не видях никакъв значим ефект, добра хидратация и толкоз. Но пък все едно беше безкраен, толкова икономичен Cry Към края го мазах където ми падне. Сега имам за доизползване няколко неща и не съм намислила какво от запасите ще отворя. Освен ако междувременно не изскочи нещо друго интересно да си купя.
Глико А на Изис фарма обмислям отново, но докато кърмя май не е Ок. Имам половината от двойния серум на Герлен и сигурно ще довърша него. Той поне е е лек, понасяше ми и миналата зима като бременна.

# 526
Аз от глико А не видях резултат никакъв, нямах дори и минимално излющване, използвах 10%, че 12 го бяха спрели вече. Нямаха нощен и взех форте, както и дневен озаряващ. От дневния съм адски доволна, оставя лицето наистина сияещо и ако ги няма гадните петна нямам никаква нужда от грим. Фортето мажа по цяло лице и нямам реакции след две последователни мазания. Дадоха ми мостра на тоника и на дневния избелващ, на по-късен етап ще го пробвам и тях. Пробвах преди това и обновяващия серим на Юсерин, който също обещава изсветляване на петната, но не видях и от него никакъв ефект.

# 527
Идвам да похваля този гел. Отгоре с хидратиращ крем се отразява много добре на мазната ми кожа.

# 528
  • София
Най сетне

# 529
Здравейте
Какъв крем бихте препоръчали за над 40 г .за стягане на кожата?
Имам суха и чувствителна кожа като цяло нямам много бръчки,по скоро ми е отпусната и кожата все едно не в достатъчно хидратирана

# 530
За суха кожа Skincode имат добра серия с изчистен състав + добър морски колаген за пиене.

# 531
Здравейте
Имам суха и чувствителна кожа като цяло нямам много бръчки,по скоро ми е отпусната и кожата все едно не в достатъчно хидратирана

Biotherm red algae uplift. Аэ и сега, на 28, го полэвам, но е принципно эа 40+ и определено усещам стягане на кожата. Тежичък и икономичен е. Вэемете дневен и нощен.

# 532
  • София
Винаги ползвам крем за лице за моята възраст.

# 533
Винаги ползвам крем за лице за моята възраст.

Това не е эадължително. Аэ пък винаги полэвам такива, които ми действат добре.

# 534
Указанията за възраст върху кремовете са маркетингов трик. На всяка кожа й трябват сама четири неща. Вит.Ц и слънцезащита през деня и ретинол/ретиноид и хидратация през нощта. С уговорката, че хидратиращите продукти само хидратират, нямат анти ейдж ефект. Ретиноидът само има такъв. Специалните нужди като хиперпигминтация или акне например са отделно нещо.
В този смисъл, не може да се пита и препоръчва конкретна марка на база възраст.

# 535
Какъв дневен крем бихте препоръчали за нормална към суха кожа (на моменти я усещам много опъната и белеща се), забелязвам и поява на първи бръчки? Имах малка мостра на Chanel от серията Le Lift и за краткото време в която я ползвах ми хареса, но цената на крема не ме устройва, приемам всякакви предложения до 100-120лв.

# 536
Какъв дневен крем бихте препоръчали за нормална към суха кожа (на моменти я усещам много опъната и белеща се), забелязвам и поява на първи бръчки? Имах малка мостра на Chanel от серията Le Lift и за краткото време в която я ползвах ми хареса, но цената на крема не ме устройва, приемам всякакви предложения до 100-120лв.
Понеже съм с подобна кожа: Elemis Marine Collagen и Dr Hauschka Day Rose cream ми се отразяват чудесно. Втория особено е с перфектен състав, попадна ми е полезрението като четох по едно време с какво се маже  Дженифъ Лопез 😄Имаше и една серия на Thalgo с някакви колаген-морски истории -  и те бяха много приятни и хидратиращи.

# 537
На Филорга също хвалят много кремовете.

# 538
Не са никак лоши тези на Filorga, пробвала съм Meso Mask и Matt нещо си (забравих точното наименование, извинявам се). Не съм получавала неприятни странични реакции от тях, като пъпки, черни точни и тем подобни, но понеже ги използвах за нощна грижа от ароматите им не можах да спя като хората, хахаха. Направо ме удряха в носа и петите. За дневна грижа стават, но за нощна не бих си го причинила никога повече. Същата работа са ми продуктите на Clarins и Biotherm.

В момента използвам за нощна грижа  Synchroline крема от Synchrovit серията и съм доволна, но правя уточнението, че последната година правя агресивни процедури за лице и затова не си позволявам силна и "тежка" козметика.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:24 от Анонимен

# 539
Здравейте
Аз преди време също тъсих препоръки за крем 40+ Взех си този на LA Roche и за сега съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт