Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Може ли мнение за Estee lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme. Подходящ ли е за мазна и чувствителна кожа? Ползвала съм тестер на крема преди около година, имам спомен, че на сутринта кожата ми беше добре хидратирана, но имаше и леко пощипване на места, след като го нанесох.
Полэвала съм го преди години, когато ми иэлиэаха още пъпки. На мен ми беше ок, эащото кожата ми не беше баш маэна, а просто проблемна. В реценэиите си спомням, че се оплакваха от него хора с маэна акнеична кожа, че им е тежък и эатова и аэ се чудех дълго преди да си го вэема. Та при такава кожа май само проба-грешка помага.

# 511
  • София
Грижата за кожата ми е проста и евтина. Не мисля, че крем може да те преобрази и т.н. Старая се да спя добре, да пия течности и да нямам стрес.
За кожата ми е важно само да е измита с бебешки душ гел или някои на Авен или друга марка с чист състав и след това пръскам спрей с цинк на ла рош ако някъде има вероятност за начална пъпка, стопира ги веднага, следва серум с хиалурон на the ordinary, редувам кремове avene tolerance extreme rich с the ordinary с хиалурон. Чист състав, нямат силикон и алкохол.

Не съм имала пъпки от година и повече. Това ми стига. Но мажа крем сутрин и вечер. Все още нямам бръчки. Но и да имам не ми пука особено.
За този серум ли става въпрос?

# 512
Да. Точно този. Попива бързо. След 2 мин мажа крема.

# 513
  • София

И това е крема?
Който за каква кожа е?

# 514
Не помня за каква го дават, вижте в сайта. Но мое лично мнение, че е много лек. Среден. Моята е суха към нормална. Лятото в жегите на косъм да е тежък. Но е лятото го мазах малко. За мазна кожа май е добре емулсията. Следя му цените в нотино и ремедиум и купувам когато е на 24 или 26лв макс. Редовно има оферти. Няма масла не е мазен. Лек е попива добре и не лъщи. Некомедогенен.
Крема ще сравня с формулата на боди шоп йогурт за тяло. Такова е. Може би съвсем леко по плътно. Но не така воднисто и мокро. И дава чудесна  хидратация. Преди крем понякога ползвам ексфолиант на гарние в една обърната туба с бяло е зелено синьо.

# 515
Здравейте! Може ли мнение за Estee lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme. Подходящ ли е за мазна и чувствителна кожа? Ползвала съм тестер на крема преди около година, имам спомен, че на сутринта кожата ми беше добре хидратирана, но имаше и леко пощипване на места, след като го нанесох.

Аз го харесвам за всекидневна хидратация. Върши си работата. Попива бързо и не остава филм. Моята кожа е нормална до леко суха през зимата и не особено чувствителна. Когато кремовете за акне изсушиха кожата на моя тийн до белене, този крем я нормализира бързо. Но това е крем все пак; ако имате много мазна кожа, може би някой серум или флуид ще е по-подходящ.

# 516
Искам да похваля Lancôme Génifiqe. Ползвам го вечер, лицето ми сутрин е свежо и някак успокоено. През деня ползвам Bioderma Pigmentbio spf 50, като понякога под него слагам серум. Това е, когато ще слагам фдт, имайте предвид, че с някои фдт става кир ефект. Друг вариант, ако не искам фдт за през деня е La Roche-Posay Hydreane Legere и отгоре тонирания Bioderma Photoderm Max spf50.
Кожата ми е на 41, смесена и дехидратирана, непонасяща тежки текстури.
Pigmentbio има ли ефект за изсветляване на пигментни петна или го ползвате за изравняване на тена? Търся такъв комбиниран продукт с висок фактор и загледах слънцезащитата против пигментации на Биодерма. Този крем обаче ми се струва по-интересен.

# 517
Аз го ползвам от две седмици Pigmentbio-то, забелязвам избистряне на тена, изравняване, но петната си седят. Аз го ползвам лятото, когато не е добре да се правят процедури за избелване. Сега, като се поскри слънцето мисля да си взема нощния вариант, той би трябвало да дава повече резултати.

# 518
Ползвала съм Pigmentbio Bioderma дневния с 50SPF, никак не ми хареса-стои мазно и с бял оттенък, под грим ми прави кир ефект. Ефект срещу петната не видях. Също и нощния крем от тази серия нямаше ефект върху петната, иначе беше приятен нощен крем, добре ми хидратираше. Остана само серума Pigmet bio да използвам, дано той върши нещо за петната, но май нямам вече големи очаквания.

# 519
Благодаря, момичета, спестихте ми немалка инвестиция. Дали някой може да ми препоръча изсветляващ крем с видим ефект? Гледам на Биотрейд има избелващ Meldbel или да заложа на серум някакъв. Изведнъж по необясними за мен причини кожата ми доста повяхна, а петната станаха доста видими. Взе си слънцезащита на Биодерма уж изсветляваща, но ми е доста тежка и мазна, ще я пробвам зимата отново.

# 520
Мелабел преди години ми разкара много гадно, направо черно петно на мустака. Но крем ли беше, серум ли, не помня.

# 521
  • София
С Мелабел на Биотрейд трябва много да се внимава, защото ако се сложи по-голямо количество или се втрие, получават се рани. Иначе действа безотказано.

# 522
И аз подкрепям предното мнение за Биотрейд. Продуктите им са качествени и вършат много добра работа, но съм забелязала че по-добрият вариант е да се използват за кратък период от време или само при нужда. Идват прекалено силни и при редовна употреба кожата започва да реагира неприятно.

# 523
От Pigmentbio daily care spf 50 няма как да се очаква изсветляване на петната. Неговата цел е да предпазва кожата от слънчевите лъчи и пораженията, които могат да навесът. Съответно се намалява образуването на нови пигментации, а съществуващите не потъмняват още повече. В него няма силни активни съставки, няма кератолитично действие, а само такива които инхибират свръх производството на меланин. Аз съм с комбинирана кожа и не харесвам текстурата му,подарих го на приятелка.
Харесвам много серума C-concentrate, нощния и крема за чувствителни зони. Не съм използвала мицеларната вода и не планирам.
Серума е продукта, от който може да се очаква резултат. В него има хубав процент алфа и бета хидрокси киселини и вит. Ц + още няколко интересни съставки. Нощния крем също е с алфа хидрокси киселини има и вит Е и РР и дава усещане за много добре хидратирана кожа, а всъщност е с много лека текстура. Харесвам вного комбинацията от двата продукта за през есента.
Мелабел на биотрейд е много силна серия, трябва много да се внимава от ефект да не стане дефект. Но съм виждала страхотни резултати, ако се използва внимателно и за кратко.

# 524
Благодаря! Бях се насочила към Мелабел форте, но след последните мнения ще се насоча към по-слабия и ще взема само нощен, а за дневен ще взема озаряващия с ниацинамид и хиалуронова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт