Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 137
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Тикс е сладур. Но песента пак ми напомня на някоя, не знам коя обаче…

Пак повтарям, не е случайно Мата и Ангелът баш да са един след друг. Wink

# 781
  • Варна
И той е със сребърно костмче...

# 782
Охх, не мога...😂😂😂😂. Този конкурс трябва да бъде забранен!!! Този кърти отвсякъде със сценичния си костюм...

# 783
Когато Норвегия беше сила...

# 784
Харесва ми на Израел, не ми е много за Евровизия, но е свежа и има хубав припев, може да си я припяваш.

Защо в анкетата няма България?

Защото всеки ще гласува за БГ и така няма как да добиеш реална представа кой какви песни харесва от чуждите, ако гледаш само анкетата. А и по регламент нали нямаме право да гласуваме за собствената си държава. Тъй че...

По БНТ се разминава звук и картина.

Кое БНТ гледаш? БНТ1 или БНТ4? Имат няколко секунди разлика.
А и можеш да си гледаш по Первый канал, RaiUno, TVE, RTP, TVR и много други. Там.. каквото имаш на кабелната, пробвай.

# 785
Ооо, обожавам го Рийбак!

# 786
Виктория как е с психиката според Вас? Има ли нещо общо и с ЛГБТ общността?
Просто се вживява в образа на Били, изглежда ми наред

# 787
Охх, не мога...😂😂😂😂. Този конкурс трябва да бъде забранен!!! Този кърти отвсякъде със сценичния си костюм...
Ама тук е така забавно и нямаше да се случи,ако нямаше Евровизия.

# 788
  • Вестерос
Виктория си е добре, като изключим, че баща ѝ е със сериозна диагноза и затова е посветила песента си на него и е с негова снимка на сцената.

# 789
  • София
Ооо, обожавам го Рийбак!
Той и Билан са ми любимите победители изобщо. Simple Smile

# 790
Според мен може и да е бисексуална, но това дали се води към тази общност - нямам идея.

# 791
Ако Малта спечели пак ли няма да са домакин? Те всъщност защо не бяха на детската Евровизия, когато спечели Дестини, а бяхме ние?

Бъркаш, те си бяха домакини. А на следващата година като спечели Италия, тогава от RAI се отказаха Рим да е домакин и тогава го поехме ние. На по-следващата година пак Малта спечели и си беше домакин.

# 792
  • London
Аз по-скоро се тревожа с каква психика е Мата Хари, прилича на момиче строшило много.....мммм😂🤣

Виктория ми се струва скромно момиче.

# 793
Александър Рибак ми е май фаворитът за всички години, в които съм гледала Евровизия. Уникален е.
Засега съм за Финландия, Литва и за нас си естествано.

# 794
  • Sofia
Рибак е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт