Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 108
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Не трябва ли да обявяват и пола на изпълнителя. Някои от тях ми е трудно да ги разпознавам.

# 826
Тикс ми напомня на Тейк дат. Дали ще свали и сега очилата?
Това в Джон Ленън в наши дни

# 827
При букмейкърите Норвегия изпревари България с много и България падна на 13 място.

Швеция ми харесва. Те по традиция винаги са на ниво. Не случайно други кандидати, търсят композиторите им да им пишат песните.

# 828
  • Вестерос
Хубава е шведската, ще е в топ 5

# 829
Ако не е Финландия победител, нека е Италия! Или обратното. Smiley

# 830
До 2 няма да е , но до  1 почти сигурно.

Няколко пъти е било до 02.00... Ако си редовен зрител, ще помниш. Последните 2 пъти беше до 01.45 някъде.-

(говорим за БГ време)

# 831
А бе що изпълненията са 1:1 с предната вечер? Разбирам за ефекти и сценография, обаче поне една различна рокля не могат ли сложат? А най-тъпо е с рок групите - много е нелепо, когато след второто изпълнение се вижда, че движенията им всъщност чиста хореография, а не естествени и непосредствени, както подхожда на рок-банда. Италия и Финландия имам предвид.

# 832
  • Вестерос
Нали, на трето място Швеция, на 4-то Вики Grinning

# 833
Тусето му е много хубава песента. В топ 3 трябва да е. Само не ми допада, че не му е ясен пола на сцената.

# 834
  • Варна
Полина Гагарина има песен със същото име"Million voises''

# 835
Не трябва ли да обявяват и пола на изпълнителя. Някои от тях ми е трудно да ги разпознавам.
И аз тъкмо щях да питам мъж ли е, жена ли е. Песента е хубава, но отново ми звучи познато. Явно вече всичко и измислено и в музиката и започват дублиранията.

# 836
  • София
Ами в полунощ още пеят състезателите, после ще има поне 15-20 минути разни изпълнения докато публиката гласува, после поне час час и нещо докато се извъртят всички телевизии да глаусуват и времето излетя.

# 837
Полина Гагарина има песен със същото име"Million voises''

Тъкмо това си мислех. Smiley

# 838
  • Вестерос
На Сан Марино ми напомня за Елена Папаризо и Нъмбър Уан. Има и чалгия.

# 839
  • София
Хайдеее, и Даяна Рос се появи!
Повечето все перписват визии.

Общи условия

Активация на акаунт