Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 279
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Прави ми впечатление звученето или озвучаването. За пръв път на такъв форум песните ми се струват фалшиво изпяти. А водещата великанка направо ме впечатли, особено на фона на другата водеща.

# 316
Прави ми впечатление звученето или озвучаването. За пръв път на такъв форум песните ми се струват фалшиво изпяти. А водещата великанка направо ме впечатли, особено на фона на другата водеща.
Сигурно знаете, че водещата великанка е родена мъж. Може би сте коментирали по-назад, но не съм чела.

# 317
Сръбкините са потрес.

# 318
  • София
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Сръбкините са поп-фолк. От устни и коси до звучене.

# 319
Слаби песни дотук. Само Сан Марино ми хареса.

# 320
  • Варна
Сигурно знаете, че водещата великанка е родена мъж. Може би сте коментирали по-назад, но не съм чела.
 Току що и аз разбрах за тази водеща.

# 321
И Сан Марино, и Естония, и Чехия, и Австрия... гледаш за какво става въпрос. Иначе както някой тези дни написа: темата е "Евровизия" (Тема 26) - Roterdam 2021, а не "Българското участие в Конкурса за песен на Евровизия през 2021"  Wink
А "Флорида", всъщност е "Фло-Райда" Wink
Ами, пишете за другите де. Аз също пиша И за други, не само за Виктория- не го пропускай удобно, може ли? Благодаря 😉
Тук гласувах за австрийската песен.
Харесвам Ники. Но наистина...доста се откроява когато е до другите водещи... 😁

# 322

Да, сръбкините са потрес, но преди това исландската песен не беше зле. Въобще... много по-силен полуфинал.
А па този Петко Кралев какви ги ръси... албанката се казва Анджела, не Анхела.
xh е "дж" на албански. И оттам xhamia (джамия), hoxha (ходжа), имат един известен певец Адриан Гаджа (Adrian Gaxha).. Трябва да се консултират преди ефир, че се излагат.

# 323
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Сръбкините са поп-фолк. От устни и коси до звучене.
Има канал за гримиране в ютюб с 14 млн последователи. Едва миналата година разкри, че е мъж, понеже са я изнудвали.

# 324
Е португалецът забави темпото... това е добре. Че нашето Флегми като приспи публиката, поне да не е рязко, а с плавен преход.

# 325
  • DE
Изключително скучен полуфинал. Първия беше чудесен.
И защо всички жени са облечени еднакво Thinking

# 326
  • София
Португалската ми харесва, но ми напомня на други песни. Тя прозвуча направо жизнерадостно пред българската.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:08 от mia1

# 327
Еее ... хубавица.

А финландците къртят... Мен ме кефи тяхната песен

# 328
  • DE
Добре че са финландците да раздвижат умрялата вечеринка Smiling Imp

# 329
Гърция, Сърбия и Латвия са ми ужасТ ...  Grinning  Еле па фалшивата латвийка

Общи условия

Активация на акаунт