Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 289
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 300
Дънкан бил с ковид и няма да пее на финала Sad.

# 301
Кофти, четох статия преди малко https://eurovision.tv/mediacentre/release/ebu-statement-duncan-l … tive-for-covid-19 "Дънкан няма да може да участва на живо в мястото на Ahoy в Ротердам, но все пак ще участва в шоуто под различна форма."                 
Няма да може  да връчи статуетката на победителя.

# 302
Много, много жалко за Дънкан... Frowning1 Няма ли начин да е фалшиво положителна проба или си е точно със симптоми? Thinking (сега видях, пише за 7 дни карантина... Confused )
Fenris, за магнита разбрах, не съм го счела за обидно. Но не говоря конкретно за нашата песен, а за повечето песни- отношението на тези хора е неуважително- странни погледи, подсмихвания, подигравателен смях, ирония... Коментират все пак Евровизия по национална телевизия, песните, а изобщо не изглежда да са компетентни за това... 🤐 Има и по-цивилизовани начини да критикуваш.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:20 от dolce miele

# 303
Казват, че е получил симптоми, които са леки, в деня след първия полуфинал, а иначе преди да влезе в залат го тествали  и в бил негативен.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:31 от daisy12

# 304
Много, много жалко за Дънкан... Frowning1 Няма ли начин да е фалшиво положителна проба или си е точно със симптоми? Thinking (сега видях, пише за 7 дни карантина... Confused )
Fenris, за магнита разбрах, не съм го счела за обидно. Но не говоря конкретно за нашата песен, а за повечето песни- отношението на тези хора е неуважително- странни погледи, подсмихвания, подигравателен смях, ирония... Коментират все пак Евровизия по национална телевизия, песните, а изобщо не изглежда да са компетентни за това... 🤐 Има и по-цивилизовани начини да критикуваш.

Двама от четиримата, които са известни, не са ми познати изобщо. Но двамата, които разпознах, са известни комици там. Те всичко коментират и избиват на хумор, черен, бял, дори собствените си лични проблеми. Четиримата случайни, които седят зад тях, са точно все едно мен и теб да сложат и да си кажеш личното мнение като публика. С оня младок, дето сгафи за испанската песен, наистина не случиха. Но така е като избираш хора на случаен принцип. Със сигурност са си взели поука и другия път ще пресяват различно кой да се изказва в ефир.

# 305
Дано да са си взели поука..но дали?
Скрит текст:
В опита за извинение към Блас (където всъщност не се чува истинско извинение, а по-скоро оправдание) се споменава, че не знаели, че бабата на Блас е починала. А един от тях го казва много ясно и си прави тъпата шега дали баба му щяла да се появи...нещо в този стил беше, не помня точните думи. Никой не заслужава подобно отношение. В предаване което коментира песни за Евровизия би трябвало да не коментират случайни хора или комици.
Утре вечер в 22 ч по БНТ ще има документален филм за Виктория- видях реклама по БНТ преди няколко часа.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:44 от dolce miele

# 306
Ако останалите в студиото не са знаели, са били доста неподготвени при новината. Или дамата, която се изсмя зад кадър, е помислила, че е шега. То и аз не знаех за бабата и бащата, но аз съм човек, който не би се разсмял от нещо такова. Не знам кой какво е помислил и защо. Във всички случаи младият Jim трябва да се извини лично.

# 307
Знае ли се кой ще е българският говорител на Евровизия? За финала. Thinking Или още не са решили?

# 308
  • DE
Харесвам Флорайда и мислех, че ще е гост на финала, той бил участник Thinking Изненадах се Flushed
Тия ще се класират със сигурност Rolling Eyes

# 309
Утре вечер в 22 ч по БНТ ще има документален филм за Виктория- видях реклама по БНТ преди няколко часа.

So what? Кой се интересува от това девойче?
Виж какви изпълнители има...

# 310
И на мен ми се искаше да се явим с някакво по - експлозивно парче, в което да има кулминация, на гребена на която да имаме шанс за по - високо място в класацията, но...уви! Певицата е много талантлива, никой не го отрича, но песента е подходяща повече за рекламите на романтичните немски филми по романите на Розамунде Пилхер, дето ги дават по Диема Фемили.
Дори на мен, който се смятам за фен на т. нар. " депресарски балади", ми идва в повече.

# 311
  • DE
Австрийския филипинец хубав, но изключително скучен.
Поляка не може да пее, въздух не му достигаше на момчето Grinning

# 312
Diziler, сигурна съм, че в темата има хора които се интересуват. 👍 За тях го написах, не за теб, та можеше да пропуснеш... 🙂
Аз пък не се вълнувам изобщо от участието на Флорида, нито от песента на Сан Марино, но пък други я харесват. 😃

# 313
И на мен ми се искаше да се явим с някакво по - експлозивно парче, в което да има кулминация, на гребена на която да имаме шанс за по - високо място в класацията, но...уви! Певицата е много талантлива, никой не го отрича, но песента е подходяща повече за рекламите на романтичните немски филми по романите на Розамунде Пилхер
И филмите на Инга Линдстрьом Grinning  Само че там в музиката има повече живец. При нас е депресийка отвсякъде, а певицата с вид и държание на упоено девойче преди операция Wink  Но поне има хубава визия Wink

# 314
  • Норвегия
Аз пък подкрепям Вики, ще пусна колкото мога гласа за нея, песента не е толкова лоша на фона на тотални недоразумения, които са ни представяли. Смятам че тя безпроблемно ще отиде на финал.  🇧🇬

Общи условия

Активация на акаунт