Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 253
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 435
  • addicted
Това, което беше дадено като клип на Били изобщо не ми звучи като истинска песен, извинявайте, че се връщам на темата. Та Долче, изобщо не съм изненадана, че не си я изтърпяла, това е някакво нескопосано сглобено нещо от парченца от стари нейни песни. За Бога, какви неща правят хората Simple Smile

Сръбкините бяха досущ нашите обезобразени от корекции плеймейтки, лицата им в близките кадри бяха страшни за гледане.

# 436
А нямам претенции , че това е реалната песен. Преди известно време ми излезе във фийда и аз едва я изтърпях.
На мен просто ми направи впечатление , че заглавията с това на Вики са много сходни.

Намерих клипа от представянето ни от 2008 и си припомних , че наистина Йоана закопа целия перформънс. Иначе за времето си го бяха измислили оригинално.
Същата година спечели Димата Билан, ако не се лъжа. Много го харесвах тогава.

# 437
А нямам претенции , че това е реалната песен. Преди известно време ми излезе във фийда и аз едва я изтърпях.
На мен просто ми направи впечатление , че заглавията с това на Вики са много сходни.

Намерих клипа от представянето ни от 2008 и си припомних , че наистина Йоана закопа целия перформънс. Иначе за времето си го бяха измислили оригинално.
Същата година спечели Димата Билан, ако не се лъжа. Много го харесвах тогава.
\

Дима спечели през 2008година.

Обожавам го този мъж и до днес следя песните му.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 08:29 от anitaxx

# 438
Фестивал в който се хомосексуалността е издигната на пиедестал. Много модерно в момента. Това е моето мнение за евровизия.
Какво модерно?Това е т.н.''новото нормално''.Нямам нищо против гейовете,но натрапването и фаворизирането им непрекъснато,дискриминира хетеросексуалните.Фестивала е кич и панаир на суетата.Гледах го само,когато участва Кристиян.Виктория ми харесва визуално,нито стайлинга и,а пък песента съвсем.Такава умрялска музика не ми допада.

# 439
Мненията в тубата за Вики общо взето са положителни, дано да не е фалшиво. Само за Молдова общо взето мнението беше отрицателно.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 22:05 от Diminko

# 440
  • Sofia
Ужасна е песента на Виктория,до тук ще е класирането.Чалга звездите се учудих,че ги пуснаха. Харесват ми по звучене Малта, Исландия, Финландия, Украйна.

# 441
Сръбкините вдигнаха градуса. То толкова заспала вечер , че даже на мен ми стана приятно от смяната на ритъма.

# 442
Цитат
Моля се за в бъдеще да е обратното, да се случи - да имаме култура, толерантност, добро образование и парите им.
На кого?На гейовете или на нидерландците?Само не искам да имаме на вторите данъците им.И не са толкова толерантни,колкото се афишира.WinkПоза,но някои пък изобщо не се и крият.Казват,че извън Амстердам,Ротердам и Хага си личало много,много.

# 443
Ужасна е песента на Виктория,до тук ще е класирането.Чалга звездите се учудих,че ги пуснаха. Харесват ми по звучене Малта, Исландия, Финландия, Украйна.
Аз пък песента я харесвам, някак си се свързвам с нея. Баща ми почина наскоро и всеки път като я пусна и плача.
Вики направи емоционално трогателно изпъление на живо, въпреки, че вокално не беше стабилна и това се усети. Другата конкуренция Швейцария за балада, вокално изпято перфектно без да изпитам емоция. Грузинския изпълнител, ами песента мина покрай него някак си. Сега и аз не виждам да сме в топ 10.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 22:22 от Diminko

# 444
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Сръбкините са поп-фолк. От устни и коси до звучене.
Първо - тя е жена. За нея се говори в женски род.
Второ - тя е една от най-известните в световен мащаб ютубъри (занимава се с бюти) и се справя перфектно с ролята си на водеща.
2021 година е, за Бога...

# 445
Всеки си решава какво да прави с тялото си, но това, че си облякъл рокля и си сложил червило не промена хромозомите ти. Проста биология дори и през 2021. И не, полът не е социална конструкция. Сори за офтопика.

# 446
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Второ - тя е една от най-известните в световен мащаб ютубъри (занимава се с бюти) и се справя перфектно с ролята си на водеща.
Да, за съжаление е 2021 година, когато ментално объркан човек с У хромозома, който се е облякъл като жена, има професия ютубър и има хора, които се възхищават на това. Адски полезна професия за човечеството! И думата "бюти"?..Как само звучи... Някак си идиотско в българско изречение.. Ама нали сме 2021 година..

# 447
  • София

Моля, без размахване на назидателен пръст с първо, второ и как се говори. Направо съм си прехапала устата, да не кажа реално какво мисля за Жената и мястото й на водеща.

# 448
На мен пък ми е все тая за пола на хората. Не ми изглеждаше нелепо водещата. Не е драк куин все пак. Не парадира с нищо, просто е това, което е..

# 449

Моля, без размахване на назидателен пръст с първо, второ и как се говори. Направо съм си прехапала устата, да не кажа реално какво мисля за Жената и мястото й на водеща.
Няма как да не размахвам пръст на трансфобия и дискриминация.
Тя не е облякла рокля и сложила червило, а е преминала дългогодишна хормонална терапия и Е жена. Това, че се е родила в друг пол преди 27 години, не променя този факт. Жена е през по-голямата част от живота, а и ако не ви бяха казали, нямаше да предположите, че е транссексуална.
П.П. Чакам синоним на бюти ютубър на български, който да не е с повече от 3 думи.

Общи условия

Активация на акаунт