Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 182
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 570
Малта малко на Арета Франклин го дава. Не е лоша.

# 571
  • Вестерос
Гледам БНТ няма разминаване при мен.

На Русия ми хареса отзад с рускините.

На Малта ми е като от Dream girls. Не е лоша обаче.

# 572
Ако Малта спечели пак ли няма да са домакин? Те всъщност защо не бяха на детската Евровизия, когато спечели Дестини, а бяхме ние?

# 573
  • София
Еха, малтийката ми взе акъла с костюма си. Всички са облечени по еднакъв начин-скука.

# 574
Малта е доста добре, гласови данни, catchy песен. Поне топ 7-8 трябва да влезе. Иначе и аз нямам разминаване.

# 575
  • София
Еееми, страхотна е Малта! Ще си гласувам за нея тая вечер, със сигурност. Да не говорим, че и нищо друго не ме грабва.

А, радва ме, че Азербайджан и Норвегия са един след друг, с тяхната захаросана любовна история. Grinning

# 576
Ако Малта спечели пак ли няма да са домакин? Те всъщност защо не бяха на детската Евровизия, когато спечели Дестини, а бяхме ние?
Ние бяхме домакини вместо Италия, а не вместо Малта.

# 577
Дестини спечели Евровизия когато се провеждаше в България. 👍

# 578
  • SF
Рускинята търси да шашне народа с нещо като спорната израелска песен с кокошите звуци. Онази поне имаше натрапчиво канто и можеше да я запееш. Това ще го заомня с безумната визия, фалшивите моменти и желанието да сме различни.

# 579

Конкурса 2014, когато беше Крисия се проведе в Малта. Тогава спечели Италия, но ние бяхме домакин 2015.

Португалия е един от фаворитите ми.

# 580
Оф...така беше вярно.
Ама защо всъщност бяхме ние домакини, като бяхме втори?

# 581
  • София
Мяукащия португалец ще го пропусна.

# 582
На мен португалчето ми харесва.

# 583
Затова Италия по някаква причина се отказаха от домакинство на детската Евровизия.

# 584
Оф...така беше вярно.
Ама защо всъщност бяхме ние домакини, като бяхме втори?

Защото си трябваше да сме първи и от неудобство ни дадоха домакинство. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт